MENÜMÜ PAYLAŞAYIM:
Sabah:
yoldan geldim küçük bi parça pişmaniye
mini bir hobi:)))mini mini birlerin hobisinden:)))
Öğle:
yarım dilim kepek ekmek
1lokma peynir
Akşam:
1parça tavuk
3 kaşık makarna
2kaşık yoğurt
bol salata
ARADA:2 mürdüm eriği şimdide meyve yerim
Ayşecim bizim buralarda 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk 1 çocuk 3 çocuk 2 çocuk derler :) bu işin şakası da bence 2 çocuk en güzeli senin ki kaç yaşında bilmiyorum ama aradan çok geçmeden bence 2. yi de yapmalısın üzerinde uzun zaman geçerse istesen de cesaret edemezsin etrafta isteyip cesaret edemeyen tek çocuklu tanıdıklarımın sayısı oldukça fazla .
arkadaşlar bu akşam erkenciyim gündüz fazlaca yoruldum hepinize iyi geceler
bu arada mesaj sayım :6
Selam kızlar geç kaldım cuma gününe kadar yetişmesi gereken bir yazı var onunla uğraştığım için pek giremiyorumBugün adet oldum ve tam 4 saat elimde laptopla yürüdüm ama bunu spordan saymıyorum Nazcım sadece çok yoruldum bugün spor yapamayacağım.
Menüm
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, salça
ara: 2 erik, 1 şekersiz nescafe
öğle: kepekli ekmek ile hazırladığım peynirli domatesli salamlı sandviç
ara: 1 kornet, 1 eti puf
akşam: 1 kepçe tarhana, 1 kepçe yeşil mercimek, 3 kaşık makarna
ara: 1 incir, 1kupa yeşil çay
Melikecim bişi rica edicem ben bu hafta menümü yazmak istemiyorum bir sorun olurmu ? Arkadaşım geldi bizde kalıyor her gün abur cubur her gün dışarıda bişiler yemeler bu hafta ara vericem diyete o gidince devam edicem...
iyi geceler kızlar..bende menümü yazayım...
sabah:
haşlanmış yumurta
b.peynir
1 çay kaşığı çilek reçeli
2 kaşık yoğurtlu havuç
öğlen
1 tabak yeşil mercimek
akşam:
taze fasulye
2 kaşık pilav
arada da 2 parça minik pişmaniye yedim..
ayyy,allah kolaylık versin Naz...misafir zordur, bilirim..
Aslında ben menü yazmamaya karşıyım geçen gün de söyleyecektim birimiz menüsünü yazmak istememişti kim olduğunu hatırlamıyorum bir süre sonra bu grupta yayılacak ve kötü geçen günler kimse menüsünü yazmayacak diye korkuyorum. Diyetine ara verebilirsin tabi ki hakkın bu senin ama benim menü yazma alışkanlığını yani bu düzeni devam ettirmem gerek, yazsan iyi olurdu Nazcım. Bugün ki menünü beğenmediğin için değil de diyetine ara verdiğin için sen bilirsin diyorum.
Burcu benim diyetisyenin verdiği reçetelere çok benziyor, iyi yoldasın..
afiyet olsun..
iyi geceler kızlar..bende menümü yazayım...
sabah:
haşlanmış yumurta
b.peynir
1 çay kaşığı çilek reçeli
2 kaşık yoğurtlu havuç
öğlen
1 tabak yeşil mercimek
akşam:
taze fasulye
2 kaşık pilav
arada da 2 parça minik pişmaniye yedim..
kızlar misafirim vardı, mönüye geç kaldım bugün..
sabah
tahıllı sandviç ekmeği ile yapılmış domates/peynirli sandviç
kuşluk
1 incir+1 ceviz
öğlen
1 kutu (160 gr) yağı süzülmüş ton balığı
domates
1 dilim yedi tahıllı ekmek
ikindi
10 fındık
3 badem
3 kayısı
1 küçük kase lays fırından
akşam
5 yemek kaşığı patlıcan musakka (patlıcanlar kızarmadı, yemek 2 kaşık yağ ile yapıldı)
4 kaşık dolusu yoğurt
gece
3 top dondurma
2 incir
2 ceviz
Selam kızlar geç kaldım cuma gününe kadar yetişmesi gereken bir yazı var onunla uğraştığım için pek giremiyorumBugün adet oldum ve tam 4 saat elimde laptopla yürüdüm ama bunu spordan saymıyorum Nazcım sadece çok yoruldum bugün spor yapamayacağım.
Menüm
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, salça
ara: 2 erik, 1 şekersiz nescafe
öğle: kepekli ekmek ile hazırladığım peynirli domatesli salamlı sandviç
ara: 1 kornet, 1 eti puf
akşam: 1 kepçe tarhana, 1 kepçe yeşil mercimek, 3 kaşık makarna
ara: 1 incir, 1kupa yeşil çay
Melike o zaman beni izinli yazarmısın 1 hafta
annem de hep "1 çocuk hiç çocuk" der
oğlum 2 yaşını yeni bitirdi ama ben çok erken doğum yapmadığım için -35 yaşında doğurdum- 2. çocuk beni düşündürüyor ve düşüncesi bile yoruyor..
bir de eğitim olayı var tabii..biz babası, amcası ve tüm halaları gibi gs lisesinde okusun istiyoruz, kazanamazsa yine fransızca eğitim veren bir kuruma göndermek istiyoruz..böyle bir eğitimi sadece tek çocuğa verebilecek gücümüz var, ikincisi bizi zorlar gibi geliyor..
en önemlisi de eşimle oğlumuz büyüdükten sonraki planlarımız..sürekli seyahat eden bir çiftiz, şu an çocuğumuz çok küçük olduğu için bazı uzun mesafelere gidemiyoruz, onun büyümesini bekliyoruz çünkü onun da görmesini istiyoruz...çocuklar anne-baba uzun süreli seyahate gidince terk edildiklerini düşünüyorlar, biz geçen aralıkta oğlumda bunu bizzat yaşadık(bu yüzden artık onsuz uzun süreli bir seyahate gitmeyi kesinlikle düşünmüyoruz..
ama en önemli sorun yaş galiba..eğer 25'li yaşlarda doğursaydım sanırım ikinciyi de yapardım galiba :)
Şulecim afiyet olsun, gayet iyi olmuş bence..
spor da yaptıysan harika..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?