Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla gayet güzel, afiyet olsun canım..

annem de hep "1 çocuk hiç çocuk" der
oğlum 2 yaşını yeni bitirdi ama ben çok erken doğum yapmadığım için -35 yaşında doğurdum- 2. çocuk beni düşündürüyor ve düşüncesi bile yoruyor..
bir de eğitim olayı var tabii..biz babası, amcası ve tüm halaları gibi gs lisesinde okusun istiyoruz, kazanamazsa yine fransızca eğitim veren bir kuruma göndermek istiyoruz..böyle bir eğitimi sadece tek çocuğa verebilecek gücümüz var, ikincisi bizi zorlar gibi geliyor..

en önemlisi de eşimle oğlumuz büyüdükten sonraki planlarımız..sürekli seyahat eden bir çiftiz, şu an çocuğumuz çok küçük olduğu için bazı uzun mesafelere gidemiyoruz, onun büyümesini bekliyoruz çünkü onun da görmesini istiyoruz...çocuklar anne-baba uzun süreli seyahate gidince terk edildiklerini düşünüyorlar, biz geçen aralıkta oğlumda bunu bizzat yaşadık (bu yüzden artık onsuz uzun süreli bir seyahate gitmeyi kesinlikle düşünmüyoruz..

ama en önemli sorun yaş galiba..eğer 25'li yaşlarda doğursaydım sanırım ikinciyi de yapardım galiba :)

kolay gelsin Melikecim..
kornetle eti puf dışında güzel mönü olmuş..
dışarıda olduğun halde böyle dikkat edebilmen büyük başarı..
benim de misafirlerim vardı, çok az ipin ucu kaçtı ama allahtan sevdiğim türden misafir vardı bugün, zorlamadılar

ayyy,allah kolaylık versin Naz...misafir zordur, bilirim..

Şulecim afiyet olsun, gayet iyi olmuş bence..
spor da yaptıysan harika..

kızlar misafirim vardı, mönüye geç kaldım bugün..

sabah
tahıllı sandviç ekmeği ile yapılmış domates/peynirli sandviç

kuşluk
1 incir+1 ceviz

öğlen
1 kutu (160 gr) yağı süzülmüş ton balığı
domates
1 dilim yedi tahıllı ekmek

ikindi
10 fındık
3 badem
3 kayısı
1 küçük kase lays fırından

akşam
5 yemek kaşığı patlıcan musakka (patlıcanlar kızarmadı, yemek 2 kaşık yağ ile yapıldı)
4 kaşık dolusu yoğurt

gece
3 top dondurma
2 incir
2 ceviz

ayyy,allah kolaylık versin Naz...misafir zordur, bilirim..

Nazcım belki Melike haklı olabilir..
diyet yapmasan da yaz, belki o zaman beslenme konusunda çok sıkıntı yaşamazsın, en azından yazıp gördüklerin seni dizginleyebilir..
bize de diyetisyen haftalık kağıt veriyordu, yediklerimi yazıyordum gün gün..o beni güzel motive ediyordu..
buraya da yazmak hoşuma gidiyor, çünkü bu sayede kendimi dizginliyorum..

pişmaniyeee cok sewerim bende babam sürekli sehir dısında calısttğı için küçükken gelince getirmesini beklerdim ama cok kalorili olduğuu sölemee gerek yok sanırım

dondurma ve fırından olmamıs artık cıkaralım onları regl de bitti bu hafta tadına da baktık alıskanlık yapmasın

1 etipuf dısında cok güzel

bugün kzuenmde kalmaa gidiyorum muhakkak kacamak olcak yai az tutmaya calıscam yine de hatta belki bi ilk yapıp misafirlikte de bozmam tartum bozuldu carsamba dönerken yeni bi tartı alcam ama tabi korkuyorum ya fazla cıkarsam diye yine de apcak bişe yok:18: bugün daha giremeyebilirm yarın görüşürz kızlarrr

Melike o zaman beni izinli yazarmısın 1 hafta

İzinli yazamıyorum artık çünkü püsküüt ya tatile gidildiğinde ya da hastalık vs. olduğunda yazılsın amacının dışına çıkılmasın demişti paylaşım alanında yani o yüzden yazamıyorum Naz yoksa izinli yazardık sorun ortadan kalkardı. İstersen şöyle yapalım sen bu hafta bildirim yapmazsın, menülerini de yazmazsın haftaya bildirim yaparsın ama verdiğin kiloyu ikiye bölünecek olur mu? Yalan yanlış eksik menü yazmaktansa doğrusu neyse söylüyorsun seni anlıyorum. Takım içinde karışıklık olmasın diye uğraşıyorum anla beni lütfen görmesem de netten sevdim seni kırılma bana

bende 29 yaşımda doğurdum...şimdi tam 1 yaşında oğlum..ben çok istiyorum ikinciyi...ama arka arkaya doğuracak kadar cesur da diilim...33 lerde olmam lazım....çünkü yardımcım yok...tek büyütmek çok zor çoookk...

günaydın kızlar. takip edemiyordum bugün üşüttümde haftaya muayen dönem derken beni izinli yazın siz en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…