Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ne yapalım kızlar bu izin durumuna bir fikir yürütün ben tıkandım kaldım izinli yazsam olmuyor yazmasam zorla diyet yaptırmış olacağım ki zorlamayla olmuyor ben de bazen ara vermek istiyorum. Aklıma gelen tek bir çare Naz ve Gülşah için bildirimde bulunmadı yazmak. 3 hafta üst üste bildirimde bulunmayınca diskalifiye olunuyor. Siz 3 haftayı bulmadan dönersiniz. Fikri olan yok muu?

Yazarım menülerimi dert etme canım problem olmaz.

Dünkü menüm
1.öğün nesfit
2.öğün etli prinç pilavı
3.öpün pizza-kola
4.öğün künefe
5.öğün icetea-hoşbeş
6.öğün kahve
7.öğün baklava

Şulecim bir sene sonra belki bir tane daha yapabilirsin ama ben 37 yaşındayım..şu an hamile kalsam, 38 ten önce doğuramayacağım..açıkçası 50 yaşına kadar nefes almadan çocuk bakımıyla uğraşmak istemiyorum, ömür gidiyor...tek çocuk yapmış büyüklerimi görüyorum gayet memnunlar hayatlarından..çocuklar da çok rahat çünkü rahat imkanlarla büyüyorlar..o yüzden -tabii büyük konuşmayayım, kaza durumunda doğurabilirim- ikinci bir çocuk düşünmüyorum açıkçası..

Yazarım menülerimi dert etme canım problem olmaz.

Melikecim mantıklı görünüyor söylediğin..
Ya naz yaz sen canım ya, hem biz de senin listeye baktıkça gözümüz gönlümüz açılır

kızlar 1 saattir ütü yapıyorum umarım kalori yakmışımdır..
daha kurutma makinasında 3 posta yıkamalık çamaşır var, onlar da ütülenecek..

kızlar 1 saattir ütü yapıyorum umarım kalori yakmışımdır..
daha kurutma makinasında 3 posta yıkamalık çamaşır var, onlar da ütülenecek..
canım ütü eğer ben de yaptığı yaptığı gibi sende de sauna etkisi yapıyorsa emin ol fazlasıyla kalori yakmşssındır .
bu arada gündüz yazılanları ancak akşam okuyabiliyorum tabi ki en güzel imkanları sağlayabileceğimiz çocuk sayısı en ideali keşke sabancı-Koç olsak bir düzine doğursak :)) bu arda benim çocuğum yok ne kolay doğuruyorum değil mi:))

Melikecim sabah iş çok yoğun bu yüzden internete girmem imkan dahilinde değil geçmişi okuyup ancak akşam yazabileceğim
mesajlar biraz peşpeşe olcak ama sıkıntı olur mu ?

bugünkü menüm :
sabah: 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek salatalık
ara : yok
öğle : 2 sigara böreği biraz üzüm
ara : yok
akşam : 1 tabak fasülye yemeği 2 dilim ekmek salat
Aa: sütlü kahve,4 bisküvi
yoğunluktan bugün ara öğün yapamadım
1 lt su anacak içebilmişimdir

haftanın kaçamak günü olur canım ama yine de fazla kaçırma iyi eğlenceler kuzenlerinle Burcucum :)

Himalaya tuzunun bizim kullandığımız rafine tuzdan çoook daha sağlıklı olduğunu duymuştum ama bu kadar ciddi kilo verdirdiğini duymamıştım canım denemeye değer ozaman ama nereden alabiliriz???birde yan etkisi varmı acaba biliyormusun???

Ayşeciim kesinlikle katılıyorum sana kahvaltım sadece zeytin peynir domates dışına çıkamıyor bi türlü ve bi süre sonra kahvaltı yapmak istemiyorum mantar kavurması farklı bir alternatif benim içinde:=)

hoşgeldin Sudecim!
bizler iyiyiz, asıl sen nasılsın..
Allah kavuştursun, Burdur rahattır, sakindir de..hayırlı tezkereleri olsun..

çok teşekkür ederim Ayşeciiim iyiyim çok şükür
kardeşimin asker yemeği vardı bizde adet askere gitmeden bir hafta önce asker yemeği veriyoruz,annemlere yardım amaçlı gittim hafta sonu haftaya da kardeşimi göndermeye gidicem hayırlısı ile burdur bize çok yakın şükür çok mutluyuz da önemli olan ikinci aşaması inşallah ikinci aşamada da hayırlı bir yer çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…