günaydın kızlar. takip edemiyordum bugün üşüttümde haftaya muayen dönem derken beni izinli yazın siz en iyisi :)
İzinli yazamıyorum artık çünkü püsküüt ya tatile gidildiğinde ya da hastalık vs. olduğunda yazılsın amacının dışına çıkılmasın demişti paylaşım alanında yani o yüzden yazamıyorum Naz yoksa izinli yazardık sorun ortadan kalkardı. İstersen şöyle yapalım sen bu hafta bildirim yapmazsın, menülerini de yazmazsın haftaya bildirim yaparsın ama verdiğin kiloyu ikiye bölünecek olur mu? Yalan yanlış eksik menü yazmaktansa doğrusu neyse söylüyorsun seni anlıyorum. Takım içinde karışıklık olmasın diye uğraşıyorum anla beni lütfen görmesem de netten sevdim seni kırılma bana
dondurma ve fırından olmamıs artık cıkaralım onları regl de bitti bu hafta tadına da baktık alıskanlık yapmasın
bende 29 yaşımda doğurdum...şimdi tam 1 yaşında oğlum..ben çok istiyorum ikinciyi...ama arka arkaya doğuracak kadar cesur da diilim...33 lerde olmam lazım....çünkü yardımcım yok...tek büyütmek çok zor çoookk...
Tatil ve hastalık dışında izinli yazamıyorum püsküüt paylaşım alanında yazmıştı.
Ne yapalım kızlar bu izin durumuna bir fikir yürütün ben tıkandım kaldım izinli yazsam olmuyor yazmasam zorla diyet yaptırmış olacağım ki zorlamayla olmuyor ben de bazen ara vermek istiyorum. Aklıma gelen tek bir çare Naz ve Gülşah için bildirimde bulunmadı yazmak. 3 hafta üst üste bildirimde bulunmayınca diskalifiye olunuyor. Siz 3 haftayı bulmadan dönersiniz. Fikri olan yok muu?
Yazarım menülerimi dert etme canım problem olmaz.
Dünkü menüm
1.öğün nesfit
2.öğün etli prinç pilavı
3.öpün pizza-kola
4.öğün künefe
5.öğün icetea-hoşbeş
6.öğün kahve
7.öğün baklava
kızlar 1 saattir ütü yapıyorum umarım kalori yakmışımdır..
daha kurutma makinasında 3 posta yıkamalık çamaşır var, onlar da ütülenecek..
canım ütü eğer ben de yaptığı yaptığı gibi sende de sauna etkisi yapıyorsa emin ol fazlasıyla kalori yakmşssındır .kızlar 1 saattir ütü yapıyorum umarım kalori yakmışımdır..
daha kurutma makinasında 3 posta yıkamalık çamaşır var, onlar da ütülenecek..
haftanın kaçamak günü olur canım ama yine de fazla kaçırma iyi eğlenceler kuzenlerinle Burcucum :)bugün kzuenmde kalmaa gidiyorum muhakkak kacamak olcak yai az tutmaya calıscam yine de hatta belki bi ilk yapıp misafirlikte de bozmamtartum bozuldu carsamba dönerken yeni bi tartı alcam ama tabi korkuyorum ya fazla cıkarsam diye yine de apcak bişe yok:18: bugün daha giremeyebilirm yarın görüşürz kızlarrr
selamlar takımımın güzeller güzeli hatnları...çok monoton ve sıkıcı bir haftasonu daha bitti...bu hafta kardeşim geliyo...bi süre yalnızlığa sonnnn....:))
Mucizenin ta kendisi ne bilyomusunuz. Ben ve eşim 4 aydır kullanıyoruz tuzu rejimsiz ben 2-3 kg eşim 9 kg verdi. Inanılmaz mutlaka kullanın.önceliklede şu evlerdeki zehiri rafine tuzları atın..çevrenizdede muhakkak duyanınız olmuştur nedense hemen kulak arkası ediyoruz.ben sadece kullanın ve sonucu görün diyorum.
Himalaya tuzu nun kilo verdirme sebebine gelince. Aslında vucudumuz tuz ve su dan ibaret..hücrelerimiz buna muhtaç suyu verdik diyelim bolca içtik pekiya tuz o nerde evdeki tuzlar tuz değilki..işte en baş düşmanda oya. Bizim kilo almamıza tansiyon şeker gibi envai çeşit rahatsızlığımızın baş düşmanıda o..
Himalaya tuzu ile içilen su ve yenen yemekler diğer rafine tuzdan uzak kalmanızla bilrikte hücreler himalaya tuzundaki minerallerle hızla dolup çevrelerindeki alakasız biriken yağ ve toksinleri yıkmaya başlıyor. Buda doğal yolla hızla kilo verimiyle birlikte iyileşme.
Devamında sağlayacağı faydaları siz düşünün artık.
ben de mantar kavurmasını çok severim ama kahvaltıda hiç denememiştim bak..kesin güzeldir..
benim de bazen sürekli peynir, domates, zeytin kahvaltısından içim bayılıyor, farklı şeyler yemek istiyorum..
mesela menemene bayılırım sabahları..yumurtasız bile yiyebilirim
mönün gayet güzel bu arada Günercim, afiyet olsun..
hoşgeldin Sudecim!
bizler iyiyiz, asıl sen nasılsın..
Allah kavuştursun, Burdur rahattır, sakindir de..hayırlı tezkereleri olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?