- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
annem de hep "1 çocuk hiç çocuk" der
oğlum 2 yaşını yeni bitirdi ama ben çok erken doğum yapmadığım için -35 yaşında doğurdum- 2. çocuk beni düşündürüyor ve düşüncesi bile yoruyor..
bir de eğitim olayı var tabii..biz babası, amcası ve tüm halaları gibi gs lisesinde okusun istiyoruz, kazanamazsa yine fransızca eğitim veren bir kuruma göndermek istiyoruz..böyle bir eğitimi sadece tek çocuğa verebilecek gücümüz var, ikincisi bizi zorlar gibi geliyor..
en önemlisi de eşimle oğlumuz büyüdükten sonraki planlarımız..sürekli seyahat eden bir çiftiz, şu an çocuğumuz çok küçük olduğu için bazı uzun mesafelere gidemiyoruz, onun büyümesini bekliyoruz çünkü onun da görmesini istiyoruz...çocuklar anne-baba uzun süreli seyahate gidince terk edildiklerini düşünüyorlar, biz geçen aralıkta oğlumda bunu bizzat yaşadık(bu yüzden artık onsuz uzun süreli bir seyahate gitmeyi kesinlikle düşünmüyoruz..
ama en önemli sorun yaş galiba..eğer 25'li yaşlarda doğursaydım sanırım ikinciyi de yapardım galiba :)
günaydın kızlar. takip edemiyordum bugün üşüttümde haftaya muayen dönem derken beni izinli yazın siz en iyisi :)
kızlar 1 saattir ütü yapıyorum umarım kalori yakmışımdır..
daha kurutma makinasında 3 posta yıkamalık çamaşır var, onlar da ütülenecek..
arkadaşlar mevsim geçişleri hem gribal enfeksiyon için hem de depresif duygudurum için çok tehlikeli bi dönemCanım mevsim geçişi tamda hastalık dönemi çook geçmiş olsuuun
ohhh gözün aydın şuleciiiim hoşgelsin sefa gelsin kardeşiiinnn:=))
selam kızlar nasılsınız? Dün gelemedim çok üzgünüm bunun için bu ara okulumuz epey hareketli ve yoğun geçiyor yol da uzun
Menüm:
Sabah:
1kibrit kutusundan az peynirli börek
1tatlı bisküvi
Öğlen:
3 parça derisiz tavuk tavada
3kaşık makarna
2kaşık yoğurt
domates
2küçük marşmelov
Akşam:
1elma
1sütlü şekersiz neskafe
belki 1 meyve daha yer yatarım
***sp0r salonuna başlayamadım kızlar yaaa en kısa zamanda üyeliğimi açtırıp başlıycam salona inşallah okula gidip gelirken yaklaşık 1saat yürüyorum ama spor saymıyorum tabiki(
bende yazayım menücüğümü:))
sabah:
yağsız omlet
kaşar peynir
domates
accıcık labne
1 çay kaşığı çilek reçeli(aslında yemesem iyi ama gün içinde yiğitin peşinde çok koşturuyorum biraz enerjiye ihtiyaç duyuyorum onçün:))
yulaf kepeği ile yapılmış pancake
sabah geç kahvaltı yaptığım için öğlen yemedim
akşam:
yağsız kavrulmuş tavuk göğüs
1 dilim tem tahıllı ekmek
1 kase yoğurt
saat 9 gibi 3 kaşık muhallebi yedim...oğlum bıraktı..pek severim de:))
gün içinde şekersiz 2 nescafe içtim...1.5 litre su içtim..1.5 saat ütü yaptım ev süpürüp siildim o yüzden spor yapamadım...bide regl oldum ....
afiyet olsun güzelim..Menüm:
Sabah:
1kibrit kutusundan az peynirli börek
1tatlı bisküvi
Öğlen:
3 parça derisiz tavuk tavada
3kaşık makarna
2kaşık yoğurt
domates
2küçük marşmelov
Akşam:
1elma
1sütlü şekersiz neskafe
belki 1 meyve daha yer yatarım
***sp0r salonuna başlayamadım kızlar yaaa en kısa zamanda üyeliğimi açtırıp başlıycam salona inşallah okula gidip gelirken yaklaşık 1saat yürüyorum ama spor saymıyorum tabiki(
hemen menümü paylaşayım
sabah
1 bardak su
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek krem peynir ve salça sürdüm az da nutella
şekersiz çay
ara
1 elma
öğlen
1 su bardağı ölçüsünde makarna ve biraz peynir
ara
1 kupa yeşil çay
akşam
1 tabak bamya yarım dilimden az tam tahıllı ekmek
bende çok ütü yaptım bugün....hiç sevmem hemde..
canım ütü eğer ben de yaptığı yaptığı gibi sende de sauna etkisi yapıyorsa emin ol fazlasıyla kalori yakmşssındır .
bu arada gündüz yazılanları ancak akşam okuyabiliyorum tabi ki en güzel imkanları sağlayabileceğimiz çocuk sayısı en ideali keşke sabancı-Koç olsak bir düzine doğursak :)) bu arda benim çocuğum yok ne kolay doğuruyorum değil mi:))
bugünkü menüm :
sabah: 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek salatalık
ara : yok
öğle : 2 sigara böreği biraz üzüm
ara : yok
akşam : 1 tabak fasülye yemeği 2 dilim ekmek salat
Aa: sütlü kahve,4 bisküvi
yoğunluktan bugün ara öğün yapamadım
1 lt su anacak içebilmişimdir
Ayşeciim kesinlikle katılıyorum sana kahvaltım sadece zeytin peynir domates dışına çıkamıyor bi türlü ve bi süre sonra kahvaltı yapmak istemiyorum mantar kavurması farklı bir alternatif benim içinde:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?