Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayşecim diyetteki titizliğinle zaten yakın takipteydim seni ama yaşam tarzın ve hayata bakışın (birazda olsa anladığım kadarıyla)harika canım

kızlar 1 saattir ütü yapıyorum umarım kalori yakmışımdır..
daha kurutma makinasında 3 posta yıkamalık çamaşır var, onlar da ütülenecek..

Ayşecim Antalyada 1 saat ütü yapıp kalori yakmamak ne mümkün canım ya,,gitti bvütün kaloriler gitttii:)))

bu saat oldu hala menüsünü yazan yok herkes yemeye devam ediyor heralde :))
şaka şaka kızlar eminim herkesin menüsü süper ama ben yine erkenciyim artık menülerinizi yarın görürüm hepinize iyi geceler
bugünkü mesaj sayım :5

Menüm:

Sabah:
1kibrit kutusundan az peynirli börek
1tatlı bisküvi

Öğlen:
3 parça derisiz tavuk tavada
3kaşık makarna
2kaşık yoğurt
domates
2küçük marşmelov

Akşam:
1elma
1sütlü şekersiz neskafe
belki 1 meyve daha yer yatarım

***sp0r salonuna başlayamadım kızlar yaaa en kısa zamanda üyeliğimi açtırıp başlıycam salona inşallah okula gidip gelirken yaklaşık 1saat yürüyorum ama spor saymıyorum tabiki(

selam kızlar nasılsınız? Dün gelemedim çok üzgünüm bunun için bu ara okulumuz epey hareketli ve yoğun geçiyor yol da uzun

bende yazayım menücüğümü:))

sabah:

yağsız omlet
kaşar peynir
domates
accıcık labne
1 çay kaşığı çilek reçeli(aslında yemesem iyi ama gün içinde yiğitin peşinde çok koşturuyorum biraz enerjiye ihtiyaç duyuyorum onçün:))
yulaf kepeği ile yapılmış pancake

sabah geç kahvaltı yaptığım için öğlen yemedim

akşam:

yağsız kavrulmuş tavuk göğüs
1 dilim tem tahıllı ekmek
1 kase yoğurt

saat 9 gibi 3 kaşık muhallebi yedim...oğlum bıraktı..pek severim de:))

gün içinde şekersiz 2 nescafe içtim...1.5 litre su içtim..1.5 saat ütü yaptım ev süpürüp siildim o yüzden spor yapamadım...bide regl oldum ....

hemen menümü paylaşayım

sabah
1 bardak su
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek krem peynir ve salça sürdüm az da nutella
şekersiz çay

ara
1 elma

öğlen
1 su bardağı ölçüsünde makarna ve biraz peynir

ara
1 kupa yeşil çay

akşam
1 tabak bamya yarım dilimden az tam tahıllı ekmek

menün çok hoş sudecim spora da başlarsan harika olur

gayet güzel olmuş şulecim

kızlar gözlerimi açıcak halim yok sabah çok erken kalkıyorum yatmam lazım, gecmişi de okuyamadım tüm menülere de yorum yapamadım vakit bulduğum biran telafi edicem herkese iyi geceler...

afiyet olsun güzelim..

çok güzel olmuş bebeeemmm...afiyet olsun..

Günercim Antalya'da klimasız odada ütü yapmak=çin işkencesi
odayı önceden soğutuyorum, ondan sonra giriyorum savaş alanına..
bu yüzden aşırı terliyor sayılmam

valla gayet iyi gidiyor Güner, sıkıntı yapmadan kiloları vereceksin galiba

valla Sude bak menemen olabilir..domatese yumurta çakılabilir..ekmeksiz olması suretiyle, patatesli soğanlı omlet yapılabilir..
aslında seçenek çok, illa ki domates, peynir, zeytin kahvaltısı diye birşey yok..bayıyor bir süre sonra..
ben Fransızlar'ın kahvaltısını da çok severim: kruvasan+reçel+kahve ile kahvaltı yaparlar, çok ta keyifli olur, bir de güne daha zinde başlıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…