Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Burdur size yakın mı..
Sudecim sen nerede oturuyorsun, Antalya'da mı yoksa?

Ayşecim diyetteki titizliğinle zaten yakın takipteydim seni ama yaşam tarzın ve hayata bakışın (birazda olsa anladığım kadarıyla)harika canım

canım bilmem ki, belki benim düşünce tarzım yanlıştır bşkasına gör..ama bu da benim düşüncelerim..
demek ki sen de ileride tek çocuk yapma niyetindesin şimdiden şaka bir yana, herkes için hayırlısı olan ne ise, o olsun..

neden yürüyüşü spor saymıyorsun Sude?
zaten diyetisyen ve doktorların da kalori yakmak için önerdiği tek spor yürüyüş

kızlar bugünkü mönü:

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim 7 tahıllı ekmek

kuşluk
3 kaşık nutella

öğlen
1 tabak musakka (yağsız, fırında)
5 kaşık yoğurt
1 dilim 7 tahıllı ekmek

ikindi
3 kuru kayısı
1 kuru incir

akşam
1 kase (3 kepçe) yayla çorbası
1 dilim yoğun kepekli ekmek

gece
4 kuru kayısı
1 kuru incir
6-7 tane fındık

bugün çok ütü vardı, spor yapmadım..
bol su, yeşil çay var.

Dün akşam gelemedim özür dilerim akşam yemeğinden sonra uyuyakalamışım hemen dün ki menümü yazıyırum
sabah:1 dilim ekmek, kahvaltılık sos üzerine peynir
ara:6 badem
öğle: peynirli salamlı kepek ekmeği ile sandviç
ara:şekersiz nescafe
akşam: 1 kepçe beyaz tarhana çorbası, 3 kaşık taze fasulye, 3-4 kaşık bulgur pilavı
spor yok bu haftayı bir atlatsam rahatlayacağım beynim durdu ya ağlamak geliyor içimden valla

10-11 eylül mesajları
cimcime 8-10
eloisee 0-5
symrne 8-23
umutlayasasen 2-8
yilike 10-3
zazaa 1-4
kristaloid 6-5
kirmiziojelikiz 1-5
Umarım hata yapmamışımdır. Bugün ve yarın Şule sıra sende canım

Hoşgeldin mogan tanışalım ben Melike takım kaptanı oluyorum özel uyguladığımız bir diyet yok herkes kendine göre uyguluyor sana kurallarımızı yazarım birazdan hedef kilon nedir?

hedef kılom aslında 57 ama şu andaki kılom 80 olduğu için ilk etapta kurban bayramına kadar 15 kılo vermek

Yarışma listesine girerken hedefimizi de yazıyoruz 57 yazalım o zaman sana kurallarımızı yazayım uzun biraz gözün korkmasın

1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.

2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz. Takımımızda bir spor listesi hazırladık her gün menümüzün altına kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz ve zazaa(Naz) Cuma günleri listemizi yayınlıyor.120 dakikanın altında kesinlikle kalmıyoruz yoksa spor cezası gelebilir.

3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. Çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.

4)Cuma günleri 13.00’e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30’da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma Zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00’de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor. Bu 2 hafta süresince seni takım içi listemize alıyoruz.
Kabul ediyor musun? Eğer edersen aramıza hoşgeldin diyelim

Kurban bayramı 25 ekimdeymiş 1.5 ayda 15 kilo vermen sakıncalı geri alırsın yavaş ver derim ben sağlıklı olsun geri dönmesin bir daha

Son düzenleme:
tabi sağlıklı ve kıloların tamamen hayatımdan gitmesini istiyorum.Bu konuda haklısın bakalım kaç kılo gidecek aç kalmadan elimden geleni yapacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…