Bu arada aranıza katıldığım için mutluyum Hoşbulduk
Dün akşam gelemedim özür dilerim akşam yemeğinden sonra uyuyakalamışım hemen dün ki menümü yazıyırum
sabah:1 dilim ekmek, kahvaltılık sos üzerine peynir
ara:6 badem
öğle: peynirli salamlı kepek ekmeği ile sandviç
ara:şekersiz nescafe
akşam: 1 kepçe beyaz tarhana çorbası, 3 kaşık taze fasulye, 3-4 kaşık bulgur pilavı
spor yok bu haftayı bir atlatsam rahatlayacağım beynim durdu ya ağlamak geliyor içimden valla
inşallah canım ama sanırım benim kilolar ağırdan alıyor gitmemek için direniyorlar her sabah tartıldığım için :)valla gayet iyi gidiyor Güner, sıkıntı yapmadan kiloları vereceksin galiba
mmm nutella eminin küçük kaşıklardandır onun harici gayet sağlıklı bir menü bence Ayşecim :)kızlar bugünkü mönü:
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim 7 tahıllı ekmek
kuşluk
3 kaşık nutella
öğlen
1 tabak musakka (yağsız, fırında)
5 kaşık yoğurt
1 dilim 7 tahıllı ekmek
ikindi
3 kuru kayısı
1 kuru incir
akşam
1 kase (3 kepçe) yayla çorbası
1 dilim yoğun kepekli ekmek
gece
4 kuru kayısı
1 kuru incir
6-7 tane fındık
bugün çok ütü vardı, spor yapmadım..
bol su, yeşil çay var.
tabi sağlıklı ve kıloların tamamen hayatımdan gitmesini istiyorum.Bu konuda haklısın bakalım kaç kılo gidecek aç kalmadan elimden geleni yapacağım .
menünde sabah ve öğle aceleye gelmiş ama akşam gayet sağlıklı kalori açısından ise oldukça iyi yoğun bir hafta hepimiz için hafta sonu gelince rahatlar dinleniriz umarım :)Dün akşam gelemedim özür dilerim akşam yemeğinden sonra uyuyakalamışım hemen dün ki menümü yazıyırum
akşam: 1 kepçe beyaz tarhana çorbası, 3 kaşık taze fasulye, 3-4 kaşık bulgur pilavı
spor yok bu haftayı bir atlatsam rahatlayacağım beynim durdu ya ağlamak geliyor içimden valla
Hoşgeldin Mogan ben Güner kilolar için acele etme kilolarımız bir anda gelmediği için bir anda gitmeyecek emin ol hem biz burdayız önemli olan arkadaş ortamında eğlenerek sağlıklı bir şekilde ideal kilomuza ulaşmak :)tekrar hoşgeldin canımherkese merhaba :)
Dün akşam gelemedim özür dilerim akşam yemeğinden sonra uyuyakalamışım hemen dün ki menümü yazıyırum
hedef kılom aslında 57 ama şu andaki kılom 80 olduğu için ilk etapta kurban bayramına kadar 15 kılo vermek
inşallah canım ama sanırım benim kilolar ağırdan alıyor gitmemek için direniyorlar her sabah tartıldığım için :)
mmm nutella eminin küçük kaşıklardandır onun harici gayet sağlıklı bir menü bence Ayşecim :)
Menüm
sabah: 1 dilim ekmek üzerine peynir ve şekersiz çay
ara: 1 şekersiz nescafe
öğle: kepekli ekmek sandviç
akşam: 1.5 ıspanak böreği, 1 bardak ayran
yarın daha güzel olacak inşallah
n'oldu Melikecim, ağlamak niye?
"birşey yok, herşey iyi olacak" de içinden, bir de azıcık mola ver ve sevdiğin birşey için kısa da olsa bir vakit ayır: mesela ben akşamları yemek sonrası kendime ya güzel bir yeşil çay demliyorum ya da şekersiz mis kokulu bir kahve..yanında da sevdiğim bir müzik dinliyorum..15 dakika da olsa iyi geliyor, tavsiye ederim
afiyet olsun güzel olmuşkızlar hemen mönümü yazayım..
sinemaya yetişmem lazım, dönüşte yazamayabilirim..
sabah
2 dilim kepekli zeytinli ekmek
1 dilim light beyaz peynir
kuşluk
yemedim
öğlen
1 kepekli sandviç ekmeği
2 yemek kaşığı dolusu omlet
domates, salatalık
1 dilim peynir
şekersiz çay
ikindi
meyve tabağı (1-2 dilim elma,1-2 dilim şeftali,yarım taze incir,küçük salkım üzüm)
türk kahvesi şekersiz
1 madlen çikolata
akşam
1 tabak menemen
4 kaşık yoğurt
2 dilim yoğun kepekli ekmek
bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, tüm yemeklerimi 2 kaşık riviera zeytinyağı ile yapıyorum
Menüm
sabah: 1 dilim ekmek üzerine peynir ve şekersiz çay
ara: 1 şekersiz nescafe
öğle: kepekli ekmek sandviç
akşam: 1.5 ıspanak böreği, 1 bardak ayran
yarın daha güzel olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?