Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menün gayet güzel melikecim...afiyet olsun bebeemmm...

mmm nutella eminin küçük kaşıklardandır onun harici gayet sağlıklı bir menü bence Ayşecim :)

menünde sabah ve öğle aceleye gelmiş ama akşam gayet sağlıklı kalori açısından ise oldukça iyi yoğun bir hafta hepimiz için hafta sonu gelince rahatlar dinleniriz umarım :)

Menüm
sabah: 1 dilim ekmek üzerine peynir ve şekersiz çay
ara: 1 şekersiz nescafe
öğle: kepekli ekmek sandviç
akşam: 1.5 ıspanak böreği, 1 bardak ayran
yarın daha güzel olacak inşallah

n'oldu Melikecim, ağlamak niye?
"birşey yok, herşey iyi olacak" de içinden, bir de azıcık mola ver ve sevdiğin birşey için kısa da olsa bir vakit ayır: mesela ben akşamları yemek sonrası kendime ya güzel bir yeşil çay demliyorum ya da şekersiz mis kokulu bir kahve..yanında da sevdiğim bir müzik dinliyorum..15 dakika da olsa iyi geliyor, tavsiye ederim

hedef kılom aslında 57 ama şu andaki kılom 80 olduğu için ilk etapta kurban bayramına kadar 15 kılo vermek

canım kendine hedef koyman süper ama kurban bayramına az bir vakit var, o zamana kadar en ideali 10 kg civarı vermek..ki sen disiplin ve kararlılıkla devam edersen 10 kg gider
şimdiden kolay gelsin.

inşallah canım ama sanırım benim kilolar ağırdan alıyor gitmemek için direniyorlar her sabah tartıldığım için :)

ya onu yapma işte, ben de yapıyordum ama bıraktım..
hatta cumaya 2 gün kala -yani bugün- mutlaka tartılırdım ama tartılmadım bugün.
kafamıza çok taktığımız için veremiyoruz, diyetisyenim söylemişti bana..ne zaman bıraktım düşünmeyi, kilolar gitmeye başladı, sonra yine takıntı haline getirdim, yine durdu
tartıyı görmeyeceğin bir yere yerleştirebilirsin

Menüm

çok kötü değil Melikecim üzülme, sadece karbonhidrat fazla olmuş azıcık...dışarıda olan biri olarak çok normal, ben evde olduğum halde dadanıyorum karbonhidrata bazen

kızlar hemen mönümü yazayım..
sinemaya yetişmem lazım, dönüşte yazamayabilirim..

sabah
2 dilim kepekli zeytinli ekmek
1 dilim light beyaz peynir

kuşluk
yemedim

öğlen
1 kepekli sandviç ekmeği
2 yemek kaşığı dolusu omlet
domates, salatalık
1 dilim peynir
şekersiz çay

ikindi
meyve tabağı (1-2 dilim elma,1-2 dilim şeftali,yarım taze incir,küçük salkım üzüm)
türk kahvesi şekersiz
1 madlen çikolata

akşam
1 tabak menemen
4 kaşık yoğurt
2 dilim yoğun kepekli ekmek

bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, tüm yemeklerimi 2 kaşık riviera zeytinyağı ile yapıyorum

Selam kızlar bugün yediklerim

nesfit 1 kase
börek-çay
yaş pasta-kola
kıymalı pide
cips-kola

Yarın gidiyor arkadaşım eski düzenime dönicem

Sağol Ayşecim dediğin gibi yapıyorum ama sanki yetmiyor yazı cumaya yetişmeyecek gibi geliyor buraya da yetişemiyorum cumayı atlatsam düzelecek

afiyet olsun güzel olmuş sporun da çok iyi

Menüm

Yarın daha güzel olucak derken ne kast ettin bugünü kötümü geçirdiğini düşünüyorsun Melike

Hiç bir şey yememişsin neredeyse sandviçin arasında ne var boyutu ne kadar bilmiyorum tabi ama aynı şekilde börekte.Bence gün olarak kalori çok az.Ben olsam 1 öğün daha yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…