Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Afiyet olsun güzel bir gün geçirmişsin

ben geldim yuppie, sonunda gelebildim gruba takılmaya o kadar alışmışım ve burayı o kadar benimsemişim ki eksikliğini hissettim =) Kim var kim yok nasılsınız bakalım

Afiyet olsun güzel bir gün geçirmişsin

Gayet güzel bir menü

ben geldim yuppie, sonunda gelebildim gruba takılmaya o kadar alışmışım ve burayı o kadar benimsemişim ki eksikliğini hissettim =) Kim var kim yok nasılsınız bakalım

Hoşgeldin canım bizim burası canım herkesin yeri var burada =)

hedef kılom aslında 57 ama şu andaki kılom 80 olduğu için ilk etapta kurban bayramına kadar 15 kılo vermek

45 günde 15 kg verebiliyorsan ne kadar güzel o zaman yiyelim yiyelim sonra 2 ay diyet yapalım 20 kg verelim.Biraz saçma gelmedimi sanada eğer öğle kolaysa neden bunca insan obez.Sağlıksız olduğundan bahsetmiyorum bile kendine böyle bir hedef koyduğuna göre sağlığı işin içine bile sokmamak lazım.

bence şu ideal ilk kez diyet yapıcaksan.

başlangıç 80kg
1.hafta 77 kg (1 kg yağ 2 kg su )
2.hafta 75.5
3.hafta 74.2
4.hafta 73
5.hafta 72.2
6.hafta 71.5

Üstte yazdığım yazı biraz sert gibi olmuş yanlış anlaşılmıyım canım
Bu konularda çok acı cektiğim için olsa gerek ifade tarzım baya sert gibi

Ben mesela 120 kg dan düştüm ama başlangıcımı 117 alıyorum 3 kg su olarak düşünüyorum.Önemli olan yağı vücuttan atmak.

Kızlar hepinizden özür diliyorum fazla gelemiyordum buraya arkadaşım yarın sabah gidiyor onu yolcu ettikten sonra eski düzenime dönicem.İyi oldu hem yemek istediğim her şeyi yedim bu 2-3 gün.Ben bu şekilde aralar diyete başladığımdan beri 2 kere vermiştim bu 3. oldu 1.de 2.3 kg 2.de 1.7 kg almıştım bakalım bu sefer ne kadar alıcam gerçi bu seferki 2-3 gün sürdü diğerleri 1 hafta sürmüştü.

Evet kötüydü sırf ekmek karbonhidrat var diye dedim sandviçin içinde peynir,domates,salam vardı böreği tek tek tavada pişirip yağlıyoruz börekler küçük değildi

Sudecim Allah kavuştursun :)

hoşgeldin canikommm..

hoşbulduk şekerim nasılsın kardeşin geldi mi oğlan nasıl

herkese merhaba :)

Meraba canım hoşgeldin aramıza ben Beste, umarım en kısa zamanda sen de istediğin şekilde kilo verip bu mutluluğu yaşarsın :)

Menüm
sabah: 1 dilim ekmek üzerine peynir ve şekersiz çay
ara: 1 şekersiz nescafe
öğle: kepekli ekmek sandviç
akşam: 1.5 ıspanak böreği, 1 bardak ayran
yarın daha güzel olacak inşallah

tüm gün dikkat etmişsin canım ama akşam bozulmuş arada benim de oluyor böyle

biri madlen çikolata mı dedi gayet güzel olmuş canım afiyet olsun

Selam kızlar bugün yediklerim

nesfit 1 kase
börek-çay
yaş pasta-kola
kıymalı pide
cips-kola

Yarın gidiyor arkadaşım eski düzenime dönicem

gerçekten gözüm gönlüm açıldı benim

kilo verdiğimden beri okulda giydiğim kumaş pantolonlarım bollaşmaya başlamış ki o arkadan çuval gibi duran bollaşmış pantolonun gmrüntüsünü hiiç sevmem o yüzden bugün alışverişe çıktım ! yorgun argın okuldan gelince hem de regl olmuşken, neyse şöyle güzel bir pantolon aldım kendime hem de zümre toplantımız olacak orada da giyeceğim yalnız kızlar malesef dikkatimi çeken şey şu oldu, eski hallerime kıyasla çok daha mutlu alışveriş yaptım ama 1 ay önceki halime göre falan da biraz almışım sanki bacaklarım daha kilolu göründü gözüme :18: tartıya çıkmaya korkuyorum resmen bir de ben reglim işte canım tatlı çekiyor gibilerinden az daha profiterol bile yiyecektim..

sabah
aç karna 1 bardak su
1 dilim epey kızarmış (cips modunda) tam tahıllı ekmek
az krem peynir ve salça
az nutella

ara
1 dilim kek ve 2 bardak şekersiz çay (öğretmen arkadaşlarımın etkisiyle yemek zorunda kaldım çünkü başka insanların yanında ben onu yemem bunu yemem diyetteyim vs konuşmaları yapmayı hiç sevmem ortama uymaya çalışırım)

öğlen
1 kıymalı cantık
1 kuşbaşılı cantık
1 kutu ayran

akşam
2 parça kızarmış balık
küçük bir parça ekmeğini vişne reçeline banıp yedim (balık anca üzerine tatlı yenince ölür)

ara
1 kupa sütlü türk kahvesi
badem
1 incir

Menüm
sabah: 1 dilim ekmek üzerine peynir ve şekersiz çay
ara: 1 şekersiz nescafe
öğle: kepekli ekmek sandviç
akşam: 1.5 ıspanak böreği, 1 bardak ayran
yarın daha güzel olacak inşallah
kalorisi az ama hep kuru ayaküstü atıştırmalıklar olmuş Melikecim ama işler hafifleyince gelsin salatalar çorbalar sebze yemekleri canını da sıkma her yoğunluğun sonrası ferahlık hele haftasonu gelsin :)

bugünkü menüm
sabaheynirli yumurta 1 dilim ekmek
ara:2 si bir arada
öğle:salata 1 kase çorba
ara:2 si bir arada
akşam :4 tane etli biber dolması ama biberler küçüktü 1 dilim ekmek 2 bardak ayran
2 lt su

Nazcım burdakiler seni biliyor yazı dilinde bazen sertmiş gibi algılanabiliyor ama kilo verme konusunda içimizde en tecrübeli ve başarılı olan sensin dediklerin sonuna kadar doğru.bu arada umarım arkadaşınla güzel vakit geçirmişsindir :)

bunun için bol su ve sporda olcak tabiki daha önce bu şekilde 13 kg vedim daha önce yaklaşık iki ayda ...işi sıkı tutarsam olabilir diye düşünüyorum , bakalım teşekkürler

bugünkü menüm
sabah 1dilim ekmek peynir 5 zeytin
ara 10fındık
ögle 1çorba
ara 1kahve
akşam 3kaşık pilav tavuk salata

akşamüstü 20dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…