- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
sabah
aç karna 1 bardak su
1 dilim epey kızarmış (cips modunda) tam tahıllı ekmek
az krem peynir ve salça
az nutella
ara
1 dilim kek ve 2 bardak şekersiz çay (öğretmen arkadaşlarımın etkisiyle yemek zorunda kaldım çünkü başka insanların yanında ben onu yemem bunu yemem diyetteyim vs konuşmaları yapmayı hiç sevmem ortama uymaya çalışırım)
öğlen
1 kıymalı cantık
1 kuşbaşılı cantık
1 kutu ayran
akşam
2 parça kızarmış balık
küçük bir parça ekmeğini vişne reçeline banıp yedim (balık anca üzerine tatlı yenince ölür)
ara
1 kupa sütlü türk kahvesi
badem
1 incir
bugünkü menüm
sabaheynirli yumurta 1 dilim ekmek
ara:2 si bir arada
öğle:salata 1 kase çorba
ara:2 si bir arada
akşam :4 tane etli biber dolması ama biberler küçüktü 1 dilim ekmek 2 bardak ayran
2 lt su
bugünkü menüm
sabah 1dilim ekmek peynir 5 zeytin
ara 10fındık
ögle 1çorba
ara 1kahve
akşam 3kaşık pilav tavuk salata
akşamüstü 20dk yürüyüş
bugünkü menüm
sabah 1dilim ekmek peynir 5 zeytin
ara 10fındık
ögle 1çorba
ara 1kahve
akşam 3kaşık pilav tavuk salata
akşamüstü 20dk yürüyüş
arkadaşlar yine aranızdan en erken ayrılan kişi olarak hepinize iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum :)
mesaj sayım :9
ben geldim yuppie, sonunda gelebildimgruba takılmaya o kadar alışmışım ve burayı o kadar benimsemişim ki eksikliğini hissettim =) Kim var kim yok nasılsınız bakalım
kızlar hemen mönümü yazayım..
sinemaya yetişmem lazım, dönüşte yazamayabilirim..
sabah
2 dilim kepekli zeytinli ekmek
1 dilim light beyaz peynir
kuşluk
yemedim
öğlen
1 kepekli sandviç ekmeği
2 yemek kaşığı dolusu omlet
domates, salatalık
1 dilim peynir
şekersiz çay
ikindi
meyve tabağı (1-2 dilim elma,1-2 dilim şeftali,yarım taze incir,küçük salkım üzüm)
türk kahvesi şekersiz
1 madlen çikolata
akşam
1 tabak menemen
4 kaşık yoğurt
2 dilim yoğun kepekli ekmek
bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, tüm yemeklerimi 2 kaşık riviera zeytinyağı ile yapıyorum
Rezil menüm:
Bugün okul çılışı çok gezdikte:)
SABAH:
1dilim kepek ekmek
1dilim peynir
domates
ÖĞLE:
patatesli kaşarlı gözleme
çay,
AKŞAM:
2top dondurma
1muz
((((((((((((
Selam kızlar bugün yediklerim
nesfit 1 kase
börek-çay
yaş pasta-kola
kıymalı pide
cips-kola
Yarın gidiyor arkadaşım eski düzenime dönicem
ben spora basladıııııım4 gündür düzenli 1 bucuk 2 saat spor yapıyorum yalnız bişe söylcem ben hergun giriyorum menulerınızı okuyorum ama saf gibi okuyup çıkıyorum kendi menumu de yazmıyorum simdi ben takımdamıyım bilemedim o yuzden bu esrarengiz giriş çıkışlarım
Canım yeni üyeler 2 hafta denemeye alınıyor çünkü mesela biri geliyor 2 gün burda yazışıyor sonra çıkıyor bir daha gelmiyor.O yüzden deneme sürecindesin şuan menülerini yaz bizim menülerimize yorum yap bu hafta yada haftaya listeye giriceksin.Melike biliyordur onu.
Spor yapmana çok sevindim.Bende önceden hiç spor yapmıyordum offluya puffluya yapıyordum şuan spor yapmadığım zaman kendimi kötü hissediyorum alışkanlık oldu
Sağol Ayşecim dediğin gibi yapıyorum ama sanki yetmiyor yazı cumaya yetişmeyecek gibi geliyorburaya da yetişemiyorum cumayı atlatsam düzelecek
Yarın daha güzel olucak derken ne kast ettin bugünü kötümü geçirdiğini düşünüyorsun Melike
Hiç bir şey yememişsin neredeyse sandviçin arasında ne var boyutu ne kadar bilmiyorum tabi ama aynı şekilde börekte.Bence gün olarak kalori çok az.Ben olsam 1 öğün daha yapardım.
Afiyet olsun güzel bir gün geçirmişsin
kilo verdiğimden beri okulda giydiğim kumaş pantolonlarım bollaşmaya başlamış ki o arkadan çuval gibi duran bollaşmış pantolonun gmrüntüsünü hiiç sevmemo yüzden bugün alışverişe çıktım ! yorgun argın okuldan gelince hem de regl olmuşken, neyse şöyle güzel bir pantolon aldım kendime hem de zümre toplantımız olacak orada da giyeceğim yalnız kızlar malesef dikkatimi çeken şey şu oldu, eski hallerime kıyasla çok daha mutlu alışveriş yaptım ama 1 ay önceki halime göre falan da biraz almışım sanki bacaklarım daha kilolu göründü gözüme :18: tartıya çıkmaya korkuyorum resmen bir de ben reglim işte canım tatlı çekiyor gibilerinden az daha profiterol bile yiyecektim..
sabah
aç karna 1 bardak su
1 dilim epey kızarmış (cips modunda) tam tahıllı ekmek
az krem peynir ve salça
az nutella
ara
1 dilim kek ve 2 bardak şekersiz çay (öğretmen arkadaşlarımın etkisiyle yemek zorunda kaldım çünkü başka insanların yanında ben onu yemem bunu yemem diyetteyim vs konuşmaları yapmayı hiç sevmem ortama uymaya çalışırım)
öğlen
1 kıymalı cantık
1 kuşbaşılı cantık
1 kutu ayran
akşam
2 parça kızarmış balık
küçük bir parça ekmeğini vişne reçeline banıp yedim (balık anca üzerine tatlı yenince ölür)
ara
1 kupa sütlü türk kahvesi
badem
1 incir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?