Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canııım kaçmış sanki bugün birazcıııık ama olsun canım ya arada oluyo bazen dimi:)

Rezil menüm:
Bugün okul çılışı çok gezdikte:)
SABAH:
1dilim kepek ekmek
1dilim peynir
domates

ÖĞLE:
patatesli kaşarlı gözleme
çay,

AKŞAM:
2top dondurma
1muz
((((((((((((

ben geldim yuppie, sonunda gelebildim gruba takılmaya o kadar alışmışım ve burayı o kadar benimsemişim ki eksikliğini hissettim =) Kim var kim yok nasılsınız bakalım

Hoşgeldin besteciiiim:))
Nasıl gidiyor seminerler bakalım?
Zayıflamaya yönelik okuldaki yorumlar nasııııl?
beni çok motive ettiler ya:)))

Arada tatlı ihtiyacını da karşılamışsın çok da güzel olmuş Ayşeciim

ben spora basladıııııım 4 gündür düzenli 1 bucuk 2 saat spor yapıyorum yalnız bişe söylcem ben hergun giriyorum menulerınızı okuyorum ama saf gibi okuyup çıkıyorum kendi menumu de yazmıyorum simdi ben takımdamıyım bilemedim o yuzden bu esrarengiz giriş çıkışlarım

Canım yeni üyeler 2 hafta denemeye alınıyor çünkü mesela biri geliyor 2 gün burda yazışıyor sonra çıkıyor bir daha gelmiyor.O yüzden deneme sürecindesin şuan menülerini yaz bizim menülerimize yorum yap bu hafta yada haftaya listeye giriceksin.Melike biliyordur onu.

Spor yapmana çok sevindim.Bende önceden hiç spor yapmıyordum offluya puffluya yapıyordum şuan spor yapmadığım zaman kendimi kötü hissediyorum alışkanlık oldu

yeni gelen arkadsta yazdgna göre ben bosuna beklıyomusum kuşş gibi bugun cok saglıksız beslendım

sabah : 1 bardak su kahvaltıdan once.sekersiz yesil cay 3 4 tane kızarmıs patats ve 1 cay kasıgı recel yarım dilim ekmek
ara: 1 salatalık
1 kase nesfit
1 erik
sonra toplamda 2 saat spor ve aksam yine nesfit gün içinde 1 litre su
saçma sapan beslendim bugüüün

beni aydınlattıgın için cok tesekkür ederim gercekten .ya aynen bende cok usenıyodum ama artık keyif alıyorum resmen.bide işin aslı ben ilk defa dyet yapıyorum o yuzden kilo vermem lazım cok caba sarfediorum sonucunu alana kadar brakmam sporlada destekldim ki mutlu sona ulasmam garanti olsun :)

Sağol Ayşecim dediğin gibi yapıyorum ama sanki yetmiyor yazı cumaya yetişmeyecek gibi geliyor buraya da yetişemiyorum cumayı atlatsam düzelecek

eeee biz burada kendi aramızda idare ederiz, sen şu yazıyı yetiştirmeye bak, hiçbirşey hayatından daha değerli değil
yetiştirirsin sen, merak etme buraya yetişmek zorunda değilsin, ayrıca çok ta kötü durumda değil işler..
ne kadar stres altında olursan o kadar aksi gider işler, bunu sakın unutma

evet ya bir de bu var..
yediysek yedik, çok ta suçlu hissetmeyin kendinizi..
bizler robot değiliz, tabii ki kaçamaklarımız olacak, önemli olan sürekli devam ettirmemek..
yoo, biraz karbonhidrat fazlası var, olmamış Naz, sanırım o yüzden Melike de kendini kötü hissediyor..
ne olursa olsun börekle esmer ekmeğin kalorisinin aynı olmadığını hepimiz biliyoruz, sanırım suçluluk sebebi bu, ki ben de hamurişi yiyince kendimi kötü hissediyorum..

Bestecim regl olduktan sonra ye bir kere profiterol, ne olacak?
ben diyetisyene giderken her reglimde bir sütlü tatlı veriyordu kadın bana..
biraz fazla hareket edersin, yakarsın, merak etme

regl olduğundan olsa gerek, sağlam yemişsin canım
cantık ne bu arada, merak ettim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…