Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

mesaj sayım 12 herkese iyi geceler Büşracım yaz tabi menülerini yorum da yap tabi mesaj sayıların,menülerin iyi devam ederse haftaya cuma listedesin Mogan ismin neydi? Bu arada menün gayet güzeldi

Günaydııın kızlar bu sabah keyfim yerinde hayret battı balık yan gider sizde ne var ne yok hadi kalkın kızçeler yarın cuma amanın diyet ve spor yapacaktım ben daha ne çabuk gelmişşş :18:

Son düzenleme:
Günaydııın kızlar bu sabah keyfim yerinde hayret battı balık yan gider sizde ne var ne yok hadi kalkın kızçeler yarın cuma amanın diyet ve spor yapacaktım ben daha ne çabuk gelmişşş :18:

günaydınn kuzummm ! keyfinin yerinde olduğuna sevindim canım benim de hala biraz karın ağrım var ama daha iyiyim gece erken uyudum dinlendim

bugünkü menüm
sabaheynirli yumurta 1 dilim ekmek
ara:2 si bir arada
öğle:salata 1 kase çorba
ara:2 si bir arada
akşam :4 tane etli biber dolması ama biberler küçüktü 1 dilim ekmek 2 bardak ayran
2 lt su

süper olmuş Günercim akşamki ekmek olmasa daha da süper olabilirmiş afiyet olsun :)

bugünkü menüm
sabah 1dilim ekmek peynir 5 zeytin
ara 10fındık
ögle 1çorba
ara 1kahve
akşam 3kaşık pilav tavuk salata

akşamüstü 20dk yürüyüş

hayet güzel

canııım kaçmış sanki bugün birazcıııık ama olsun canım ya arada oluyo bazen dimi:)

aynen canım fazla kaçtı, cantıkları yedikten sonra 2-3 saat yürüdüm pantolon aramak için umarım biraz olsun yakabilmişimdir

Rezil menüm:
Bugün okul çılışı çok gezdikte:)
SABAH:
1dilim kepek ekmek
1dilim peynir
domates

ÖĞLE:
patatesli kaşarlı gözleme
çay,

AKŞAM:
2top dondurma
1muz
((((((((((((

:) arada oluyor işte arkadaşlarla olup gezince ayak uydurmak durumunda kalıyor insan bugün toparlarsın afiyet olsun kuzum

Hoşgeldin besteciiiim:))
Nasıl gidiyor seminerler bakalım?
Zayıflamaya yönelik okuldaki yorumlar nasııııl?
beni çok motive ettiler ya:)))

hoşbuldum Sudeciim seminerler güzel bir şey yapmıyoruz ki zaten oturup oturup eve gidiyoruz zümre toplantısı var ona gidicem birazdan senin nasıl geçiyor ? ben kilomun çoğunu gecen dönemin sonunda verdiğim için o zaman baya motive olmuştum şimdi üzerine koyamadığımdan aynı gördüler beni kaç zamandır yerimde sayıyorum zaten en kötüsü de bu hafta sanki biraz aldım gibime geliyor ben cok cabuk kilo alabiliyorum çünkü

Büşracım meülerini paylaş yorum yap diğer menülere sohbetimize katıl günde en az 5 mesaj yazmaya çalış, deneme süresi var 2 hafta bunları yapabildiğin taktirde zaten listeye gireceksin :) menüne gelince, biraz daha dikkat etmelisin kendin de farkındasın zaten sebze meyve ve proteine de yer vermelisin tatlım

Bestecim regl olduktan sonra ye bir kere profiterol, ne olacak?
ben diyetisyene giderken her reglimde bir sütlü tatlı veriyordu kadın bana..
biraz fazla hareket edersin, yakarsın, merak etme

aslında doğru söylüyorsun Ayşe ayda bir sütlü tatlı bence de çok normal canım da çok çekmişti ama biraz ipin ucunu kaçırdığım için bu ara o bana fazla geldi kendi hatam

regl olduğundan olsa gerek, sağlam yemişsin canım
cantık ne bu arada, merak ettim:44:

sorma canım coştum biraz :26: cantık pidenin daha küçük ama hamuru daha kalın olanı

günaydınn kuzummm ! keyfinin yerinde olduğuna sevindim canım benim de hala biraz karın ağrım var ama daha iyiyim gece erken uyudum dinlendim

Geçmiş olsun o karın ağrısı yok mu bende hem ilk gün hem son gün olur sıcak tutmaya çalış ayaklarını canım gerçi havalar sıcak gibi ama ben akşamları üşüyorum yahu terlik giyiyorum hafiften sonbahar geldi

ayağımda çorap ve terlikle geziyorum kuzum sıcak tutmak çok önemli gerçekten de

günaydın canımmmm
hah şöyle yaaa, biraz keyfin yerine gelsin
ben de blogumu yazıyordum, tıkandım, azıcık mola vermek istedim, ilk işim buraya uğramak oldu
yeşil çayımı içtim, birazdan kendime mis kokulu bir filtre kahve yapacağım
spor salonuna bilhassa gitmedim, harika bir hava var, akşam üzeri oğlumu da çıkarıp sahilde tempolu yürümeyi planlıyorum

evet kızlar ben de ağrılı regl geçirenlerdenim
eve bundan yıllar önce bir termafor (şu sıcak su torbaları) aldım eczaneden, kışın bilhassa onu kullanıyorum, çok işe yarıyor

Arkadaşım gitti evi topladım derledim aburcuburları komşuya verdim çocuklara verirsin diye

Güzel bir menü + spor olucak bundan sonra çok kararlıyım.O kadar çok şey yedimki canım tatlı tuzlu hiç bir şey istemiyor

İçim daha da bi açıldı yazdıklarını okurken arada bir böyle oluyorum işte kendimi mi şartlıyorum her adet zamanı moral düşüyor hormon takviyesi olsa keşke bir iğne sonra ohh kahve çekti canım bende yapayım blogunu bitir de okuyalım açık hava hem oğluşuna da iyi gelir

evet kızlar ben de ağrılı regl geçirenlerdenim
eve bundan yıllar önce bir termafor (şu sıcak su torbaları) aldım eczaneden, kışın bilhassa onu kullanıyorum, çok işe yarıyor

bizde de vardı ondan kapağı kaybolmuş :44: kavanoza su ısıtıp koydum almam lazım kavanoz olmuyor yahu kayıyor ikide birde tutamıyorum

Hadi bakalım ben çok heveslenmeyeceğim bu hafta çünkü bu hafta hevesim kursağımda kaldı iyi yapmışın abur cuburları vererek sevinmiştir hem çocuklar :)

bugün çocuklara bayram var desene
iyi fazla kalmamış arkadaşın, sevindim..aslında keşke çevremizdeki insanlar da sağlıklı beslenseler de biz de bu sıkıntıdan kurtulsak..
dün bir arkadaşım geldi, o da beslenmesine çok dikkat eder, bilhassa tatlı getirmemiş, kahveyle beraber meyve tabağı yaptık kendimize, süper oldu

Yiyip yiyip kilo alamadığını düşünsene şahsen bende öğle olsam hiç sağlıklı şeylerle besleniceğimi sanmıyorum yani.Onlarada hak vermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…