bugünkü menüm
sabaheynirli yumurta 1 dilim ekmek
ara:2 si bir arada
öğle:salata 1 kase çorba
akşam :4 tane etli biber dolması ama biberler küçüktü 1 dilim ekmek 2 bardak ayran
2 lt su
Rezil menüm:
Bugün okul çılışı çok gezdikte:)
SABAH:
1dilim kepek ekmek
1dilim peynir
domates
ÖĞLE:
patatesli kaşarlı gözleme
çay,
AKŞAM:
2top dondurma
1muz
((((((((((((
Günaydııın kızlarbu sabah keyfim yerinde hayret battı balık yan gider sizde ne var ne yok hadi kalkın kızçeler yarın cuma amanın diyet ve spor yapacaktım ben daha ne çabuk gelmişşş :18:
bugünkü menüm
sabaheynirli yumurta 1 dilim ekmek
öğle:salata 1 kase çorba
akşam :4 tane etli biber dolması ama biberler küçüktü 1 dilim ekmek 2 bardak ayran
2 lt su
bugünkü menüm
sabah 1dilim ekmek peynir 5 zeytin
ara 10fındık
ögle 1çorba
ara 1kahve
akşam 3kaşık pilav tavuk salata
akşamüstü 20dk yürüyüş
canııım kaçmış sanki bugün birazcıııık ama olsun canım ya arada oluyo bazen dimi:)
Rezil menüm:
Bugün okul çılışı çok gezdikte:)
SABAH:
1dilim kepek ekmek
1dilim peynir
domates
ÖĞLE:
patatesli kaşarlı gözleme
çay,
AKŞAM:
2top dondurma
1muz
((((((((((((
Hoşgeldin besteciiiim:))
Nasıl gidiyor seminerler bakalım?
Zayıflamaya yönelik okuldaki yorumlar nasııııl?
beni çok motive ettiler ya:)))
yeni gelen arkadsta yazdgna göre ben bosuna beklıyomusum kuşş gibibugun cok saglıksız beslendım
sabah : 1 bardak su kahvaltıdan once.sekersiz yesil cay 3 4 tane kızarmıs patats ve 1 cay kasıgı recel yarım dilim ekmek
ara: 1 salatalık
1 kase nesfit
1 erik
sonra toplamda 2 saat spor ve aksam yine nesfitgün içinde 1 litre su
saçma sapan beslendim bugüüün
Bestecim regl olduktan sonra ye bir kere profiterol, ne olacak?
ben diyetisyene giderken her reglimde bir sütlü tatlı veriyordu kadın bana..
biraz fazla hareket edersin, yakarsın, merak etme
regl olduğundan olsa gerek, sağlam yemişsin canım
cantık ne bu arada, merak ettim:44:
günaydınn kuzummm ! keyfinin yerinde olduğuna sevindim canım benim de hala biraz karın ağrım var ama daha iyiyim gece erken uyudum dinlendim
Geçmiş olsun o karın ağrısı yok mu bende hem ilk gün hem son gün olursıcak tutmaya çalış ayaklarını canım gerçi havalar sıcak gibi ama ben akşamları üşüyorum yahu terlik giyiyorum hafiften sonbahar geldi
Günaydııın kızlarbu sabah keyfim yerinde hayret battı balık yan gider sizde ne var ne yok hadi kalkın kızçeler yarın cuma amanın diyet ve spor yapacaktım ben daha ne çabuk gelmişşş :18:
Geçmiş olsun o karın ağrısı yok mu bende hem ilk gün hem son gün olursıcak tutmaya çalış ayaklarını canım gerçi havalar sıcak gibi ama ben akşamları üşüyorum yahu terlik giyiyorum hafiften sonbahar geldi
günaydın canımmmm
hah şöyle yaaa, biraz keyfin yerine gelsin
ben de blogumu yazıyordum, tıkandım, azıcık mola vermek istedim, ilk işim buraya uğramak oldu
yeşil çayımı içtim, birazdan kendime mis kokulu bir filtre kahve yapacağım
spor salonuna bilhassa gitmedim, harika bir hava var, akşam üzeri oğlumu da çıkarıp sahilde tempolu yürümeyi planlıyorum
evet kızlar ben de ağrılı regl geçirenlerdenim
eve bundan yıllar önce bir termafor (şu sıcak su torbaları) aldım eczaneden, kışın bilhassa onu kullanıyorum, çok işe yarıyor
Arkadaşım gitti evi topladım derledim aburcuburları komşuya verdim çocuklara verirsin diye
Güzel bir menü + spor olucak bundan sonra çok kararlıyım.O kadar çok şey yedimki canım tatlı tuzlu hiç bir şey istemiyor
mesaj sayım 12 herkese iyi geceler Büşracım yaz tabi menülerini yorum da yap tabi mesaj sayıların,menülerin iyi devam ederse haftaya cuma listedesinMogan ismin neydi? Bu arada menün gayet güzeldi
tamam canım artık yazayım ben saol bu arada
Arkadaşım gitti evi topladım derledim aburcuburları komşuya verdim çocuklara verirsin diye
Güzel bir menü + spor olucak bundan sonra çok kararlıyım.O kadar çok şey yedimki canım tatlı tuzlu hiç bir şey istemiyor
bugün çocuklara bayram var desene
iyi fazla kalmamış arkadaşın, sevindim..aslında keşke çevremizdeki insanlar da sağlıklı beslenseler de biz de bu sıkıntıdan kurtulsak..
dün bir arkadaşım geldi, o da beslenmesine çok dikkat eder, bilhassa tatlı getirmemiş, kahveyle beraber meyve tabağı yaptık kendimize, süper oldu
Teşekkür ederim ,Bu arada benim adım Sıdıka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?