Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yiyip yiyip kilo alamadığını düşünsene şahsen bende öğle olsam hiç sağlıklı şeylerle besleniceğimi sanmıyorum yani.Onlarada hak vermek lazım

yok yaa, bir süre sonra bayıyor..
bak benim kuzinim ve kızkardeşim de yiyip kilo almayanlardan..ama öyle saçma sapan şeyleri çok ta yemezler..bence bu kadar cips, çikolata, gazlı içeceğe hiçbir vücudun dayanamayacağını düşünüyorum ben

sadece eczanelerde değil, artık Tepe Home, Mudo gibi dekorasyon mağazalarında da satılıyor termafor, bilhassa kışın şiddetle tavsiye ederim, kesinlikle rahatlatıyor..

Günaydııın kızlar bu sabah keyfim yerinde hayret battı balık yan gider sizde ne var ne yok hadi kalkın kızçeler yarın cuma amanın diyet ve spor yapacaktım ben daha ne çabuk gelmişşş :18:
hep böyle keyfin yerinde olsun Melikecim balık batmamıştır merak etme işler yoluna hep girer :)

cok sevindim senin adınaa.aburcuburları komsuya vermeklede cok ıyı yapmıssın evde durunca dürtüyor ınsanı bı sekılde

bugünkü menüm
sabah mantar kavurması 1 dilim ekmek çay
ara:yok
öğlen:5 kaşık etli pilav ,yoğurt
ara: 2 si bir arada kahve
akşam:bulgur çorbası, salata ,1 tane etli biber dolması
ara:3 incir
incirlerimi az önce yedim yemek faslını kapayıp size yazıyorum arkadaşlar ama bu kilolar üzerime yapıştı sanırım geçen haftaki kadar hızlı gitmiyorlar bu hafta:)

ya ben de bu sabah tartılma gafletinde bulundum, tüm hafta dikkat ettim ama fazla vermiş görünmüyorum
neyse yarın sabah aç karnına deneyeceğiz bakalım, umarım iyi sonuçlar alırız..
bu arada mönün gayet güzel Günercim, afiyet olsun..

Selamlar bugünkü menüm

1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün 1 bardak süt + 30 gr whey protein
3.öğün 1 bardak meyve suyu + tavuk sote
4.öğün tavuk sote
5.öğün form bisküvi
6.öğün tavuk sote
7.öğün 1 bardak süt

Son düzenleme:
cok sevindim senin adınaa.aburcuburları komsuya vermeklede cok ıyı yapmıssın evde durunca dürtüyor ınsanı bı sekılde

evet dürtüyorlardı ondan verdim zaten hemen kurtuldum komşunun çocuklar dakikalar içinde katletmiştir onları

kızlar mönüm

sabah
2 dilim kepekli zeytinli ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık,biber

kuşluk
1 küçük boy yerli muz

öğlen
1 kutu (160 gr) yağı süzülmüş ton balığı
1 dilim yoğun kepekli ekmek
domates,salatalık,biber

ikindi
4 adet mısır patlağı (etiform)

akşam
Yarım tabak (3-4 kaşık) semizotu
4 kaşık yoğurt

gece
henüz yemedim, sanırım kuru kayısı/ceviz/incir yiyeceğim yeşil çayla beraber

Nazcım bana 40 dakika spor yazar mısın..
arkadaşımla karşılaşınca muhabbet uzadı, akşam yemeğine fazla gecikmemek için 1 saat yerine 40 dakika yürümek zorunda kaldım..

Gayet güzel canımda dikkatimi çekti kalsiyum almıyorsun.Yani bir yoğurtta var.Kalsiyum önemli metabolizma hızı açısından ben gün içinde yoğurt yememişsem kesinlikle yarım litreden az süt içmiyorum.

etinin o form bisküvilerini yeni keşfettim ben tadı kötüdür diye almıyordum bugün aldım gayet güzel geldi.Limonlu olandan aldım 6 tane bisküvi 200 kcal bence gayet güzel 3 er tane şeklinde 2 ara öğün yada 1 ara öğün harika olur bence.

evet Nazcım, ben de onları yarım paket yiyorum bazen ara öğün olarak..bilhassa kışın çayla güzel gidyor..
bir de keten tohumlusu var, dene bakalım, belki onu da seversin, ben onu çok seviyorum, sanki tadı cevizli gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…