Kaptanım buradamısın aşağıda gördüm seniiii
Evet burdayımbasıldımmm Naber
hahaha yakaladım bu seferiyiyim sen nasılsın Melike nasıl gidiyor günün
Ben de iyiyim yazı bitmek üzere gibi gibi ondan güzel geçiyor bugün :)
Yiyip yiyip kilo alamadığını düşünsene şahsen bende öğle olsam hiç sağlıklı şeylerle besleniceğimi sanmıyorum yani.Onlarada hak vermek lazım
Ben de iyiyim yazı bitmek üzere gibi gibi ondan güzel geçiyor bugün :)
İçim daha da bi açıldı yazdıklarını okurken arada bir böyle oluyorum iştekendimi mi şartlıyorum her adet zamanı moral düşüyor hormon takviyesi olsa keşke bir iğne sonra ohh kahve çekti canım bende yapayım blogunu bitir de okuyalım açık hava hem oğluşuna da iyi gelir
bizde de vardı ondan kapağı kaybolmuş :44: kavanoza su ısıtıp koydum almam lazım kavanoz olmuyor yahu kayıyor ikide birde tutamıyorum
hep böyle keyfin yerinde olsun Melikecim balık batmamıştır merak etme işler yoluna hep girer :)Günaydııın kızlarbu sabah keyfim yerinde hayret battı balık yan gider sizde ne var ne yok hadi kalkın kızçeler yarın cuma amanın diyet ve spor yapacaktım ben daha ne çabuk gelmişşş :18:
Arkadaşım gitti evi topladım derledim aburcuburları komşuya verdim çocuklara verirsin diye
Güzel bir menü + spor olucak bundan sonra çok kararlıyım.O kadar çok şey yedimki canım tatlı tuzlu hiç bir şey istemiyor
komşuya vermek çok akıllıca ben her diyet öncesi şu abur cubur bitsin öyle başlıcam diyordum ve benim diyet başlamadan bitiyordu :)cok sevindim senin adınaa.aburcuburları komsuya vermeklede cok ıyı yapmıssın evde durunca dürtüyor ınsanı bı sekılde
bugünkü menüm
sabah mantar kavurması 1 dilim ekmek çay
ara:yok
öğlen:5 kaşık etli pilav ,yoğurt
ara: 2 si bir arada kahve
akşam:bulgur çorbası, salata ,1 tane etli biber dolması
ara:3 incir
incirlerimi az önce yedim yemek faslını kapayıp size yazıyorum arkadaşlar ama bu kilolar üzerime yapıştı sanırım geçen haftaki kadar hızlı gitmiyorlar bu hafta:)
cok sevindim senin adınaa.aburcuburları komsuya vermeklede cok ıyı yapmıssın evde durunca dürtüyor ınsanı bı sekılde
bugünkü menüm
sabah mantar kavurması 1 dilim ekmek çay
ara:yok
öğlen:5 kaşık etli pilav ,yoğurt
ara: 2 si bir arada kahve
akşam:bulgur çorbası, salata ,1 tane etli biber dolması
ara:3 incir
incirlerimi az önce yedim yemek faslını kapayıp size yazıyorum arkadaşlar ama bu kilolar üzerime yapıştı sanırım geçen haftaki kadar hızlı gitmiyorlar bu hafta:)
kızlar mönüm
sabah
2 dilim kepekli zeytinli ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık,biber
kuşluk
1 küçük boy yerli muz
öğlen
1 kutu (160 gr) yağı süzülmüş ton balığı
1 dilim yoğun kepekli ekmek
domates,salatalık,biber
ikindi
4 adet mısır patlağı (etiform)
akşam
Yarım tabak (3-4 kaşık) semizotu
4 kaşık yoğurt
gece
henüz yemedim, sanırım kuru kayısı/ceviz/incir yiyeceğim yeşil çayla beraber
etinin o form bisküvilerini yeni keşfettim ben tadı kötüdür diye almıyordum bugün aldım gayet güzel geldi.Limonlu olandan aldım 6 tane bisküvi 200 kcal bence gayet güzel 3 er tane şeklinde 2 ara öğün yada 1 ara öğün harika olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?