Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yemeklerden önce su içilmesi çok önemli ben de bunu alışkanlık haline getirsem iyi olcak. münün güzel :) bende nesfiti çok severim

süpermiş bu kadar egzersizle kilolar korksun senden

herkese merhaba

bugünkü menüm
sabah:2dilim ekmek yumurta 5zeytin
ara:yeşil çay
ögle:1 kase çorba
ara:meyve
akşam:1dilim ekmek 1porsiyon sebze yemeği

spor yok

Selam hoş geldin nasılsın Sıdıka
Hafif olmuş baya menün baya baya hafif olmuş =)

Şöyle düşünüyorumda
sabah 2 dilim ekmek 150
1 yumurta 80
zeytin yumurta yağı vs vs 20

Öğle 1 kase çorba 200

Ara Meyve 200

Akşam 1 dilim ekmek 70
Sebze yemeği demişsin hadi 300 diğelim(ne olduğunu bilmiyorum mesela kabak yemeği ile mercimek yemeği arasında dağlar kadar fark vardır ben bi mercimek yada bezelye gibi kalorisi yüksek bi sebze düşündümde yazdım)

1020 kcal ediyor ki bence sebze olarak daha kalorisiz birşey yedin ayrıca meyveye 200 kalori yazdım muz ve beraberinde elma yediğini var saydım

Bence biraz daha bir şeyler yemelisin en azından bir 200 kalori daha arttırmalısın.

Hoş geldin Beste Hafif geçirmişsin canım ohh sporda var örnek bir yardımcı kaptan =)

Hoş geldin Beste Hafif geçirmişsin canım ohh sporda var örnek bir yardımcı kaptan =)

bugün hiç iştahım yoktu hatta oğlum gofretini bana yedirmeye çalıştı onu bile ısırmadım havalar beni çarptı herhalde ondan ...

bugün hiç iştahım yoktu hatta oğlum gofretini bana yedirmeye çalıştı onu bile ısırmadım havalar beni çarptı herhalde ondan ...

Ben bir tek yatağa düşücek düzeyde hasta olduğumda iştahım olmuyor galiba çok obur bir insanım ben yaa

çok sağlıklı görünüyor canım bence aynen devam

Nesfit sabah iyi de akşam pek sevmiyorum ben ama sen seviyorsan gayet güzel bir menü:)

herkese merhaba

bugünkü menüm
sabah:2dilim ekmek yumurta 5zeytin
ara:yeşil çay
ögle:1 kase çorba
ara:meyve
akşam:1dilim ekmek 1porsiyon sebze yemeği

spor yok
öğlen biraz az olmuş sanki çorbanın yanına salata sebze yemeği falan olsa daha iyi olurdu
ama sen doyduysan gayet güzel canım :)

Menüm
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, kahvaltılık sos
ara: 1 nescafe
öğle: kepek ekmekli sandviç
ara: 1 top kek
akşam: 1 kepçe çorba, 3 dolu kaşık bulgur pilavı, 2 salatalık turşusu
öğlen yemekleri dışarıda ve yoğun olunca ister istemez atıştırmalık oluyor ama sandiviçin kepekli olabilmesi bile bir lüks. bence mevcut şartlarda gayet güzel menün Melikecim :)hmmm kek de menünün bugünlük nazar boncuğu olsun :))

öğlen yedim Nazcım arada da gece 1 bardak ayran annem içiriyor ama daha fazla almak lazım haklısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…