erken çıkmam lazım arkadaşlar gün içinde yazamayabilirim diye yazıyorum
bu cuma kilom 60.7 giden sadece 300 gr cık
Şuan yaşadığım strese rağmen azda olsa kiloların gitmesi harika bi duygu
yeni haftada:66 kiloyuuuum
Milim milim ilerliyorum am olsun ilerliyorum
Nesfit sabah iyi de akşam pek sevmiyorum ben ama sen seviyorsan gayet güzel bir menü:)
merhaba büşra ben Sude,hoşgeldin aramıza:))
tatlım hergün bukadar yiyiyosan kilo problemin olmasına imkan yok sanırım çok az geldi bana
geçen hafta 67.6
bu hafta 67.1
az gitmiş sanki ya o kadarda dikkat ettim spor yaptııım.ya kızlar bu arada çok afedersiniz ama bnm 3 gündür falan tuvalete cıkamama gibi bi problemim var napsamki çok rahatsız edıyor :S
Diyet yaparken coğumuzda oluyor keten tohumu yada yulaf kepeği yiyebilirsin etkili oluyor ben hiç yaşamadım bunu yaşayıp halleden arkadaşlar yazıcaklardır ne yaptıklarını.
geçen hafta 67.6
bu hafta 67.1
az gitmiş sanki ya o kadarda dikkat ettim spor yaptııım.ya kızlar bu arada çok afedersiniz ama bnm 3 gündür falan tuvalete cıkamama gibi bi problemim var napsamki çok rahatsız edıyor :s
Kızlar günaydınnn
Melikecim geçen hafta verdiğim 59,5 reglden dolayı şişlik falan değilmiş, baya baya kilo almışım ben geçen hafta..
Bu hafta dikkat edince 58,7 ye düşmüşüm..
Haftaya da böyle devam edeceğimden emin olabilirsin, 57 li rakamlar hedefim haftaya..
erken çıkmam lazım arkadaşlar gün içinde yazamayabilirim diye yazıyorum
bu cuma kilom 60.7 giden sadece 300 gr cık
Haftanın son iş gününden kocamaaaan bi günaydın kızlaaarrr
Şuan yaşadığım strese rağmen azda olsa kiloların gitmesi harika bi duygu
yeni haftada:66 kiloyuuuum
Milim milim ilerliyorum am olsun ilerliyorum
kızlar selam...dün hem oğlum hastalandı hemde kardeşim geldi gelemedim...bu arada regl olmamışım..sebebini bilmediğim bi kanama oldu 2 gün sonra kesildi....kilom da aynı...bi değişiklik yok...ben gün içinde gelicem gene...öpüyorum sizi...
Geçen haftaki kilom 91.9
Bu haftaki kilom 91.5
Bu haftanın 3-4 gününün berbatlığına rağmen verebilmişim kilo çok mutluyum
geçen hafta 67.6
bu hafta 67.1
az gitmiş sanki ya o kadarda dikkat ettim spor yaptııım.ya kızlar bu arada çok afedersiniz ama bnm 3 gündür falan tuvalete cıkamama gibi bi problemim var napsamki çok rahatsız edıyor :S
kızlar selam...dün hem oğlum hastalandı hemde kardeşim geldi gelemedim...bu arada regl olmamışım..sebebini bilmediğim bi kanama oldu 2 gün sonra kesildi....kilom da aynı...bi değişiklik yok...ben gün içinde gelicem gene...öpüyorum sizi...
geçen hafta 67.6
bu hafta 67.1
Diyet yaparken coğumuzda oluyor keten tohumu yada yulaf kepeği yiyebilirsin etkili oluyor ben hiç yaşamadım bunu yaşayıp halleden arkadaşlar yazıcaklardır ne yaptıklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?