Ayşe sahnede
=======SPOR LİSTESİ=======
Melike - 60 dakika
Ayşe - 160 dakika
Naz - 180 dakika
Beste - 80 dakika
Büşra - 240 dakika
Sıdıka - 20 dakika
Güner - 80 dakika
Sude - 0 dakika
Şule - 0 dakika
Kızlar takım olarak durumumuz çok kötü önümüzdeki hafta hepimiz kendimize çeki düzen verelim elimizden geldiğinde günde 45 dakika-60 dakikamızı spora ayırmaya çalışalım.
Melike kaptanımız sensin sen her gün menünün altına şu kadar spor yaptım şeklinde yaz ki bizde ardından gelelim=) Komutanım benim
Melikecim günaydın,
Topkek yerine etiformlardan birini tercih ettin mi tamamdır
inan bana etiformun bir paketinde bile o topkekteki kalori yok
bu arada ara öğün krizi yaşıyorsan, çantanda bir buzdolabı poşeti taşıyabilir, içine kuru kayısı, badem, ceviz, kuru erik, kuru incir gibi şeyler koyabilirsin
Melike Burcu izinlimi yoksa bıraktımı burayı? (kırmızıojelikız)
geçen hafta 67.6
bu hafta 67.1
az gitmiş sanki ya o kadarda dikkat ettim spor yaptııım.ya kızlar bu arada çok afedersiniz ama bnm 3 gündür falan tuvalete cıkamama gibi bi problemim var napsamki çok rahatsız edıyor :S
Kaptanım kilo bildirimi yaptın benmi görmedim yoksa yapmadınmı merak ediyorum.
Geçmişi okuyordum hemen yapıyorum canım
geçen hafta:75.8
bu hafta:75.5
bu arada kaptanlık görevimi bu hafta yapamadım okul aniden bastırınca dağıldım resmen bu hafta çok heveslenmek istemiyorum çünkü ne zaman çok istesem olmmazama sizlere layık olmaya çalışacağım
Senin gibi kaptana can kurban yaa
Melike Pınarı özledim gelsin artık yaa
***8. TAKIM 274. ETAP***
cimcime81104.8/104.8/0/%0)
eloisee56.0/
kirmiziojelikiz85.2/
nazperver57.5///) Kendi isteğiyle ayrıldı
symrne59.7/58.7/1.0/%1.66)
umutlayasasen66.3/66.0/0.3/%0.45)
yilike75.8/75.5/0.3/%0.40)
zazaa91.9/91.5/0.4/%0.44)
kristaloid61.0/60.7/0.3/%0.49) Yeni üye Başlangıç:62.0 Hedef:55 Katılım Tarihi:28.08
8.Takım Ortalaması: %
biraz daha bekleyelim belki gelirler yoksa bildirim yapmadı olarak yazarız :44:
herkese günaydın
ilk tartı bildirimi benden
80.1 çıktı
yeni regli oldum
kızlar selam...dün hem oğlum hastalandı hemde kardeşim geldi gelemedim...bu arada regl olmamışım..sebebini bilmediğim bi kanama oldu 2 gün sonra kesildi....kilom da aynı...bi değişiklik yok...ben gün içinde gelicem gene...öpüyorum sizi...
kaptan bu haftaki kilom felaketherkesten özür dilerim kızlar kaç haftadır olumlu bir katkı yapamıyorum ortalamaya
57 olmuşum gecen hafta 56 idim
kaptan bu haftaki kilom felaketherkesten özür dilerim kızlar kaç haftadır olumlu bir katkı yapamıyorum ortalamaya
57 olmuşum gecen hafta 56 idim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?