haftasonu geldi biraz spor yapıp stres atacağım inşallah 3 basamaklı rakamlar yazacak haftaya bu tabloda :)=======SPOR LİSTESİ=======
Melike - 60 dakika
Ayşe - 160 dakika
Naz - 180 dakika
Beste - 80 dakika
Büşra - 240 dakika
Sıdıka - 20 dakika
Güner - 80 dakika
Sude - 0 dakika
Şule - 0 dakika
Kızlar takım olarak durumumuz çok kötü önümüzdeki hafta hepimiz kendimize çeki düzen verelim elimizden geldiğinde günde 45 dakika-60 dakikamızı spora ayırmaya çalışalım.
Melike kaptanımız sensin sen her gün menünün altına şu kadar spor yaptım şeklinde yaz ki bizde ardından gelelim=) Komutanım benim
Ayşe mezuniyete hızla ilerliyor :)Tebriikler AyşecimKızlar günaydınnn
Melikecim geçen hafta verdiğim 59,5 reglden dolayı şişlik falan değilmiş, baya baya kilo almışım ben geçen hafta..
Bu hafta dikkat edince 58,7 ye düşmüşüm..
Haftaya da böyle devam edeceğimden emin olabilirsin, 57 li rakamlar hedefim haftaya..
haftasonu geldi biraz spor yapıp stres atacağım inşallah 3 basamaklı rakamlar yazacak haftaya bu tabloda :)
bir yoğun hafta daha geride kaldı Melikecim ve bu yoğun dönemlerinde bile harika bir kaptansın sen seni seviyoruz :)
Geçmişi okuyordum hemen yapıyorum canım
geçen hafta:75.8
bu hafta:75.5
bu arada kaptanlık görevimi bu hafta yapamadım okul aniden bastırınca dağıldım resmen bu hafta çok heveslenmek istemiyorum çünkü ne zaman çok istesem olmmazama sizlere layık olmaya çalışacağım
sıkma canını Bestecim bu hafta 1 gelir haftaya 2 gider :)kaptan bu haftaki kilom felaketherkesten özür dilerim kızlar kaç haftadır olumlu bir katkı yapamıyorum ortalamaya
57 olmuşum gecen hafta 56 idim
benim yaptığım detoks sıvısı sorunumu çözdü.
bir de aralarda mümkün mertebe kuru kayısı, incir falan yemeye çalışıyorum
bir de gerçekten bol su ve yeşil çay işe yarıyor..
form çayı da içebilirsin günde birkaç kez..
sıkma canını Bestecim bu hafta 1 gelir haftaya 2 gider :)
Niye böyle oldu ki üzülme Bestem üzülmek bir işe yaramıyor moralini bozmamalısın bırakmak yok hedefimize ulaşana kadar devam edeceğiz unutma
Melikenin dediği gibi moral bozmak yok yola devam !
bugünkü menüm :
sabah 1 bardak su ve yesil cay.kahvaltıda 1 kase nesfit
dışarda oldugum için ara öğün yapamadım saat 5 gibi 3 kaşık kadar tavuklu mantarlı sote az brokoli ve bıraz salata yedım 1 kutu nestea ile
ara : 1 bardak limonata
şimdide 2 mısır patlagı 1 erik ve 2 litre su içicem
kaptan bu haftaki kilom felaketherkesten özür dilerim kızlar kaç haftadır olumlu bir katkı yapamıyorum ortalamaya
57 olmuşum gecen hafta 56 idim
dışarıda olduğun için öğünlerine dikkat edememişsin canım yarın telafi edersin ama fazlasıyla hafif bir menü olmuş
bir yoğun hafta daha geride kaldı Melikecim ve bu yoğun dönemlerinde bile harika bir kaptansın sen seni seviyoruz :)
menüm :
sabah
aç karna 1 bardak su
2 küçük dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
krem peynir ve salça
1 zeytin, ekmeğe 1 çay kaşığı kadar nutella sürdüm (sabah çok erken kahvaltı ettiğim için nutella dışında zor yiyorum)
ara
1 bardak çay
1 muzlu popkek (yememem gerekirdi farkındayım ama okuldaki arkadaşlar aldı mecbur kaldım)
öğlen
yoğurtlu kızartma
ara
1 kupa yeşil çay
akşam
yahniden 1 küçük parça et, 2-3 patates
1 kaşık kadar taze fasülye
ara
1 fincan az şekerli türk kahvesi
her ne kadar yorucu bir gün geçirmiş olsam da leslie yapmak istiyorum bu gece çooook istiyorum
bugün tüm gün dışarda alısveristeydim spor yapamadım ama spordan dha cok yoruldum :) pantolon denedim normalde 31 falan giyiyordum nerdeyse amaaaaa bugün çalısan kız 31 cok buyuk olur dedı 29 verdı ve olduuuuu nasıl mutlu oldum nasıııılama yinede cok bişe almadım cünkü onumuzdekı haftalarda onlar bana bol gelir nasılda motive ediyorum kendimi ya
bugünkü menüm :
sabah 1 bardak su ve yesil cay.kahvaltıda 1 kase nesfit
dışarda oldugum için ara öğün yapamadım saat 5 gibi 3 kaşık kadar tavuklu mantarlı sote az brokoli ve bıraz salata yedım 1 kutu nestea ile
ara : 1 bardak limonata
şimdide 2 mısır patlagı 1 erik ve 2 litre su içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?