Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

haftasonu geldi biraz spor yapıp stres atacağım inşallah 3 basamaklı rakamlar yazacak haftaya bu tabloda :)

Ayşe mezuniyete hızla ilerliyor :)Tebriikler Ayşecim

bir yoğun hafta daha geride kaldı Melikecim ve bu yoğun dönemlerinde bile harika bir kaptansın sen seni seviyoruz :)

Ayşecim daha geçenlerde bir arkadaşımın doğacak çocuğuna Smyrna ismini koyacağını öğrenmiş anlamını merak etmiştim şimdi Antalya ile birleşmiş halini yeni farkettim:)

yesil çay hergun bi fincan içiyorum suyuda nerdeyse 2 litre içiyorum anlam veremedim ama hayırlısı ya :)

menüm :

sabah
aç karna 1 bardak su
2 küçük dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
krem peynir ve salça
1 zeytin, ekmeğe 1 çay kaşığı kadar nutella sürdüm (sabah çok erken kahvaltı ettiğim için nutella dışında zor yiyorum )

ara
1 bardak çay
1 muzlu popkek (yememem gerekirdi farkındayım ama okuldaki arkadaşlar aldı mecbur kaldım )

öğlen
yoğurtlu kızartma

ara
1 kupa yeşil çay

akşam
yahniden 1 küçük parça et, 2-3 patates
1 kaşık kadar taze fasülye

ara
1 fincan az şekerli türk kahvesi

her ne kadar yorucu bir gün geçirmiş olsam da leslie yapmak istiyorum bu gece çooook istiyorum

bugün tüm gün dışarda alısveristeydim spor yapamadım ama spordan dha cok yoruldum :) pantolon denedim normalde 31 falan giyiyordum nerdeyse amaaaaa bugün çalısan kız 31 cok buyuk olur dedı 29 verdı ve olduuuuu nasıl mutlu oldum nasııııl ama yinede cok bişe almadım cünkü onumuzdekı haftalarda onlar bana bol gelir nasılda motive ediyorum kendimi ya

Niye böyle oldu ki üzülme Bestem üzülmek bir işe yaramıyor moralini bozmamalısın bırakmak yok hedefimize ulaşana kadar devam edeceğiz unutma

böyle geçiş dönemlerinde psikolojim yememe yansıyor okulun başlaması belirsizlikler vs.. dikkat etmedim yememe sonra anında aldım kiloları sporu da aksattım seminerler başladığından beri çünkü yol öyle yoruldum ki halim kalmadı..ama şimdi düzenim yavaş yavaş oturdu artık ve daha iyi hissediyorum bugünden itibaren çok daha dikkat edeceğim yeniden spora da ağırlık vereceğim..kilo verdiğimde ne kadar iyi hissettiysem alınca da bir o kadar kötü hissettim tabi pantolonun içinde ilk kilo kaybettiğim zamanlarki gibi ince durmadım ama yeniden formuma döneceğim sizlerin verdiği destek ve motivasyonla da beraber tabi ki

bugünkü menüm :
sabah 1 bardak su ve yesil cay.kahvaltıda 1 kase nesfit
dışarda oldugum için ara öğün yapamadım saat 5 gibi 3 kaşık kadar tavuklu mantarlı sote az brokoli ve bıraz salata yedım 1 kutu nestea ile
ara : 1 bardak limonata
şimdide 2 mısır patlagı 1 erik ve 2 litre su içicem

dışarıda olduğun için öğünlerine dikkat edememişsin canım yarın telafi edersin ama fazlasıyla hafif bir menü olmuş

Haydi o zaman leslie'ye Beste işte böyle bırakmak yok kararlı olursak ulaşcaz hedef kilolarımıza Kızartmayı az yeseydin onun dışında güzel gözüküyor

Evet evet bende kıyafet almıyorum zayıflayınca alırım diye işe yarıyor

Canıım hafif olmuş menün akşam yemek yesen olurdu aç kalmamaya çalış ki metabolizman yavaşlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…