Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm
sabah: 2 dilim ekmek, biberli yumurta, peynir, 1 zeytin, şekersiz çay
ara: 1şekersiz nescafe
öğle:kepekli ekmek ile peynirli salamlı sandviç
ara: 1 kupa yeşil çay
akşam: ızgara balık, salata, 1 dilim ekmek
ara: 3 mürdüm eriği
60 dk leslie+jillian yaptım spor yapmayı unutmuşum ya özlemişim hadi kızlar menüleri görelimm yeni bir haftaya başlıyoruz mesaj listesi hazırlamıştım ama yeniden hazırlayacağım bugün yarın ben sayarım mesajları haberiniz olsun

Melike Pınarı özledim gelsin artık yaa

nazcım ben geldim..döndüm kızlar bgn aksam..
sahalardayım yeniden...tatil yaradı vallaa dinlendim iyice yedim tıka basa..eve geldim direk tartıya koştum en on kilomdayım halen..erzurumdan sonra sıcak memleketlerde bir taraftan yerken bir taraftan gezerken erittim sanırım

Melike Pınarı özledim gelsin artık yaa

nazcım ben geldim..döndüm kızlar bgn aksam..
sahalardayım yeniden...tatil yaradı vallaa dinlendim iyice yedim tıka basa..eve geldim direk tartıya koştum en son kilomdayım halen..erzurumdan sonra sıcak memleketlerde bir taraftan yerken bir taraftan gezerken erittim sanırım

Selamlar bugünkü menüm

1.öğün 2 tane peynirli poğaça
2.öğün 1 bardak süt + 15 gr whey protein
3.öğün lahana sarması 7-8 tane
4.öğün ton balığı ve azcık bulgur pilavı
5.öğün 2 tam haşlanmış yumurta
6.öğün 1 bardak süt + 15 gr whey protein
7.öğün lahana sarması 7-8 tane

Gayet güzel geçirmişsin Beste ama sporda istiyoruzz =)

SPORRR My cappy <3

Süpermiş menüde kaptanım şu yeşil çayı aranızda bi ben içemiyorum galiba :)

Ooo poğaça yemişsin seviyordun ya ooo lahana sarması bayılırım afiyet olsun

Pınarrr hoşgeldin ohh kilo almadanda gelmişsin

Pınar menülerinle deli et gene beni olurmu

eve geldim off 1 araba dolusu eşya boşalttık ne var ne yok getirmis eşim valla memleketten..makinada çamasırlar ard arda..offff dönüşte zormus yaw....böyle zamanlarda annemin degerini daha iyi anlıyorum..

eve geldim off 1 araba dolusu eşya boşalttık ne var ne yok getirmis eşim valla memleketten..makinada çamasırlar ard arda..offff dönüşte zormus yaw....böyle zamanlarda annemin degerini daha iyi anlıyorum..

O kadar tatilin zorluğu olsun buda kız çalış

Melike merak ediyorum acaba buradan mezun olmadan önce şu renkli yazmayı yada şu işaretlerin nerede olduğunu bulabilicekmiyim

Pınar sen mezun olduğunda özlerim kız ben seni arada uğrarsın dimi :)

herkese merhaba
bugünkü menüm
sabah: çeyrek ekmek tost şekersiz çay
öğle:çorba karpuz peynir
akşam :iki sigara böreği bir dilim kek biraz makarna salatası (gezmede olduğum için ( )

Bu arada 6. olmuşuz kızlar geçen haftaya göre daha iyi bir sıradayız biz kilo verelim de 6. olsun sorun değil. Bu arada 9. takımda biraz sorunlar varmış, pek kimse uğramıyor anladığım kadarıyla yardım etmek isteyen varsa uğrayabilir. Takımı toparlayacak birisi lazımmış. Duyurumu yapayım üstümde kalmasın. Yalnız bizi bırakıp gitmeyin hee Şaka bir yana 9. takım kaptanı olmak isteyen var mı diye sormuşlar paylaşıma bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…