Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Melike merak ediyorum acaba buradan mezun olmadan önce şu renkli yazmayı yada şu işaretlerin nerede olduğunu bulabilicekmiyim

Buldururum ben sana önce mesajını yazıyorsun sonracıma mouse'un sağına basılı tutup yazdıklarının hepsini seçiyorsun seçtin mi sonra mesaj kutusunun üstüne bak aynı worddeki gibi kalın,italik,altı çizgili bir sürü seçenek var hangisini isersen ona tıkla çok da açık anlatırım ben şimdi çıkayım bilgisayarda film izleyecez sonra gelirim

oncelikle ben beste degıl büşrayım :) spor yarın yaparııım ya bgun es gectımm.bıde bişe sorcam kızlaaaar evde şimdi titreşim kemerii var sizcee faydasını görurmuyum kullanayımmı ?

benim de titreşim kemerim var kısa süreli incelmeye yarıyor mesela elbisenin içine rahat giriyosun ama bırkınca öncesinden daha fazla göbeğin çıkıyor bende öyle oldu

kaptan bu haftaki kilom felaket herkesten özür dilerim kızlar kaç haftadır olumlu bir katkı yapamıyorum ortalamaya

57 olmuşum gecen hafta 56 idim

Bestecimmm üzülme, ben de geçen haftaki reglimde kilo almışım, Agop'un kazı gibi yemiştim çünkü, bu hafta verdim..sen de bu hafta düzenli spor ve rejimle vereceksin, merak etme

Kaptanlık değilde gidip tanışayım =)

bozma moraliniii ne bilim 58 değilsin en azından :) bide merak ettim boyun kaç çünkü bahsettiğin kiloları görmenin özlemini çekiyorum ben :)

boyum 1.65 canım ama iri kemikli biri değilim o yüzden kiloyu gösteriyorum..bozmuyorum artık çünkü olumsuz düşündükçe hiçbir şey olmuyo hedefe kilitlenmek lazım

aynen baya baya hafif bi menü oldu ama bu menülere ragmen sadece yarım kilo verdim ya şaka gibi

canım belki de daha çeşitli ve sık beslenmelisindir metabolizmanı hızlandırman için ve de hiç beklemediğin anda gidiverir kiloların anlamadan

Haydi o zaman leslie'ye Beste işte böyle bırakmak yok kararlı olursak ulaşcaz hedef kilolarımıza Kızartmayı az yeseydin onun dışında güzel gözüküyor

of aslında kızartma hiç yemek istemezdim ben ama annem yapmış yorgun geldim başka bir şey yapıcak halim de yoktu az yemeye çalıştım işte Melikem tabi ki kararlı olucaz

coook güzel olmuş canımm afiyet olsun :)

ben de severim lahana çorbasını afiyet olsun canım

eve geldim off 1 araba dolusu eşya boşalttık ne var ne yok getirmis eşim valla memleketten..makinada çamasırlar ard arda..offff dönüşte zormus yaw....böyle zamanlarda annemin degerini daha iyi anlıyorum..

hoşgeldin Pınaar oh tatilini yaptın gezdin eğlendin aynı kiloda kalmana sevindim..tatil dönüşleri öyle gerçekten bizde de hep annem yapar sen deyince bi düşündüm de insan aramaz mı annelerimizin hakkı ödenmez

herkese merhaba
bugünkü menüm
sabah: çeyrek ekmek tost şekersiz çay
öğle:çorba karpuz peynir
akşam :iki sigara böreği bir dilim kek biraz makarna salatası (gezmede olduğum için ( )

bu gezme pek yaramamış anlaşılan şekerim

Ayşecim daha geçenlerde bir arkadaşımın doğacak çocuğuna Smyrna ismini koyacağını öğrenmiş anlamını merak etmiştim şimdi Antalya ile birleşmiş halini yeni farkettim:)

arkadaşın sanırım İzmirli
Smyrna İzmir'in eski adı..
Antalya ile ben birleştirip öyle bir blog yaptım işte..kendimce yazıyorum

yesil çay hergun bi fincan içiyorum suyuda nerdeyse 2 litre içiyorum anlam veremedim ama hayırlısı ya :)

1 fincan değil canım 3 fincan içeceksin
bir de ayıptır söylemesi, hergün belli bir saatte al eline bir kitap, dergi, vs..klozette otur ve bekle..yapmasan bile bekle..bunu 1 hafta-10 gün devam ettir..bana da doktorum söylemişti..
ha bir de lif içeren besinlere yönelmeni tavsiye ederim

Bestecim, biliyorum zor ama kızartmadan vazgeçmelisin..

bence gayet güzel motive ediyorsun, 22 kiloyu vermeden önce ben de sürekli mağazalara gidip -bilhassa küçük beden satanlara- almadan çıkıyordum..ama oradaki ıyafetleri gördükçe içimden birşey yemek gelmiyor benim
bir de moda dergilerine çok bakarım..çok işe yarıyor bende

sıkma Bestecim sakın canını..
Melike'ye de söyledim, bir buzdolabı poşetinin içine biraz fındık, badem, ceviz, kuru kayısı, kuru incir, kuru erik gibi şeyler koy..form bisküvilerinden ya da mısır patlaklarından da olabilir..sana biri ikramda bulunmak isterse, kibarca reddedip bunlardan ye yoksa evde zaten abartılı beslenmiyorsun..ha bir de kızartma konusuyla ilgili, hedefe ulaştıktan sonra ayda bir kere yiyebileceğimi söylemişti diyetisyen, o zamana kadar yasaklamıştı bana ama işe yaramış, şimdi artık çok aramıyorum, çünkü damağım o tadı unuttu..

epey az olmuş ama kötü de değil..
bu arada o kutudki buzlu çaylarda 40-45 kalori civarı birşey var, aynı şekilde limonata da öyle, bilgin olsun
öğleden sonraki yemekte ekmek yesen, daha iyi olurmuş..
ha bu arada çok az yemek te seni kabız yapabilir, haberin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…