Melike merak ediyorum acaba buradan mezun olmadan önce şu renkli yazmayı yada şu işaretlerin nerede olduğunu bulabilicekmiyim
oncelikle ben beste degıl büşrayım :) spor yarın yaparııım ya bgun es gectımm.bıde bişe sorcam kızlaaaar evde şimdi titreşim kemerii var sizcee faydasını görurmuyum kullanayımmı ?Gayet güzel geçirmişsin Beste ama sporda istiyoruzz =)
oncelikle ben beste degıl büşrayım :) spor yarın yaparııım ya bgun es gectımm.bıde bişe sorcam kızlaaaar evde şimdi titreşim kemerii var sizcee faydasını görurmuyum kullanayımmı ?
Yanlış hatırlamıyorsam 25 eylülde dönecekti birazcık daha var gelmesine ben de özledim ya kuş kadar yiyordu ne güzelmenülerini gördükçe yediklerimizden utanıyorduk
kaptan bu haftaki kilom felaketherkesten özür dilerim kızlar kaç haftadır olumlu bir katkı yapamıyorum ortalamaya
57 olmuşum gecen hafta 56 idim
Bu arada 6. olmuşuz kızlar geçen haftaya göre daha iyi bir sıradayız biz kilo verelim de 6. olsun sorun değil. Bu arada 9. takımda biraz sorunlar varmış, pek kimse uğramıyor anladığım kadarıyla yardım etmek isteyen varsa uğrayabilir. Takımı toparlayacak birisi lazımmış. Duyurumu yapayım üstümde kalmasın. Yalnız bizi bırakıp gitmeyin heeŞaka bir yana 9. takım kaptanı olmak isteyen var mı diye sormuşlar paylaşıma bakın
merhaba ben burdayım nasılsınız?
ya bişey sorcam misafirlige gittiğinizde ikram edilenlere nasıl hayır diyorsunuz??
benim de titreşim kemerim var kısa süreli incelmeye yarıyor mesela elbisenin içine rahat giriyosun ama bırkınca öncesinden daha fazla göbeğin çıkıyor bende öyle oldu
Ayşe mezuniyete hızla ilerliyor :)Tebriikler Ayşecim
oncelikle ben beste degıl büşrayım :) spor yarın yaparııım ya bgun es gectımm.bıde bişe sorcam kızlaaaar evde şimdi titreşim kemerii var sizcee faydasını görurmuyum kullanayımmı ?
benim de titreşim kemerim var kısa süreli incelmeye yarıyor mesela elbisenin içine rahat giriyosun ama bırkınca öncesinden daha fazla göbeğin çıkıyor bende öyle oldu
bozma moraliniii ne bilim 58 değilsin en azından :) bide merak ettim boyun kaç çünkü bahsettiğin kiloları görmenin özlemini çekiyorum ben :)
aynen baya baya hafif bi menü oldu ama bu menülere ragmen sadece yarım kilo verdim ya şaka gibi
Haydi o zaman leslie'ye Beste işte böyle bırakmak yok kararlı olursak ulaşcaz hedef kilolarımızaKızartmayı az yeseydin onun dışında güzel gözüküyor
Menüm
sabah: 2 dilim ekmek, biberli yumurta, peynir, 1 zeytin, şekersiz çay
ara: 1şekersiz nescafe
öğle:kepekli ekmek ile peynirli salamlı sandviç
ara: 1 kupa yeşil çay
akşam: ızgara balık, salata, 1 dilim ekmek
ara: 3 mürdüm eriği
60 dk leslie+jillian yaptım spor yapmayı unutmuşum yaözlemişim hadi kızlar menüleri görelimm yeni bir haftaya başlıyoruz mesaj listesi hazırlamıştım ama yeniden hazırlayacağım bugün yarın ben sayarım mesajları haberiniz olsun
Selamlar bugünkü menüm
1.öğün 2 tane peynirli poğaça
2.öğün 1 bardak süt + 15 gr whey protein
3.öğün lahana sarması 7-8 tane
4.öğün ton balığı ve azcık bulgur pilavı
5.öğün 2 tam haşlanmış yumurta
6.öğün 1 bardak süt + 15 gr whey protein
7.öğün lahana sarması 7-8 tane
eve geldim off 1 araba dolusu eşya boşalttık ne var ne yok getirmis eşim valla memleketten..makinada çamasırlar ard arda..offff dönüşte zormus yaw....böyle zamanlarda annemin degerini daha iyi anlıyorum..
herkese merhaba
bugünkü menüm
sabah: çeyrek ekmek tost şekersiz çay
öğle:çorba karpuz peynir
akşam :iki sigara böreği bir dilim kek biraz makarna salatası (gezmede olduğum için( )
Ayşecim daha geçenlerde bir arkadaşımın doğacak çocuğuna Smyrna ismini koyacağını öğrenmiş anlamını merak etmiştim şimdi Antalya ile birleşmiş halini yeni farkettim:)
yesil çay hergun bi fincan içiyorum suyuda nerdeyse 2 litre içiyorum anlam veremedim ama hayırlısı ya :)
menüm :
sabah
aç karna 1 bardak su
2 küçük dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
krem peynir ve salça
1 zeytin, ekmeğe 1 çay kaşığı kadar nutella sürdüm (sabah çok erken kahvaltı ettiğim için nutella dışında zor yiyorum)
ara
1 bardak çay
1 muzlu popkek (yememem gerekirdi farkındayım ama okuldaki arkadaşlar aldı mecbur kaldım)
öğlen
yoğurtlu kızartma
ara
1 kupa yeşil çay
akşam
yahniden 1 küçük parça et, 2-3 patates
1 kaşık kadar taze fasülye
ara
1 fincan az şekerli türk kahvesi
her ne kadar yorucu bir gün geçirmiş olsam da leslie yapmak istiyorum bu gece çooook istiyorum
bugün tüm gün dışarda alısveristeydim spor yapamadım ama spordan dha cok yoruldum :) pantolon denedim normalde 31 falan giyiyordum nerdeyse amaaaaa bugün çalısan kız 31 cok buyuk olur dedı 29 verdı ve olduuuuu nasıl mutlu oldum nasıııılama yinede cok bişe almadım cünkü onumuzdekı haftalarda onlar bana bol gelir nasılda motive ediyorum kendimi ya
böyle geçiş dönemlerinde psikolojim yememe yansıyorokulun başlaması belirsizlikler vs.. dikkat etmedim yememe sonra anında aldım kiloları sporu da aksattım seminerler başladığından beri çünkü yol öyle yoruldum ki halim kalmadı..ama şimdi düzenim yavaş yavaş oturdu artık ve daha iyi hissediyorum bugünden itibaren çok daha dikkat edeceğim yeniden spora da ağırlık vereceğim..kilo verdiğimde ne kadar iyi hissettiysem alınca da bir o kadar kötü hissettim tabi pantolonun içinde ilk kilo kaybettiğim zamanlarki gibi ince durmadım ama yeniden formuma döneceğim sizlerin verdiği destek ve motivasyonla da beraber tabi ki
bugünkü menüm :
sabah 1 bardak su ve yesil cay.kahvaltıda 1 kase nesfit
dışarda oldugum için ara öğün yapamadım saat 5 gibi 3 kaşık kadar tavuklu mantarlı sote az brokoli ve bıraz salata yedım 1 kutu nestea ile
ara : 1 bardak limonata
şimdide 2 mısır patlagı 1 erik ve 2 litre su içicem
aynen baya baya hafif bi menü oldu ama bu menülere ragmen sadece yarım kilo verdim ya şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?