Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay canııım tesekkur ederım ben şimdi bi yeşilçay içim o halde :) dediğinide yapcam hihi

çok güzel Melikecim, bugün kaçamak ta yok!çok sevindim!

hoşgeldin Pınarcımm
gezerken eritmişsindir, ben de tatillerde çok hareketli olursam kilo almayıp dilediğimi yiyorum

sonunda poğaçaları hakladın yani Naz
afiyet olsun canım..
2 yumurta çok değil mi..yani sarıları yağlı ya, o yüzden şey ettiydim

aynen işte bende kıyafetleri görünce yemek istemıyorum. bu arada hakkaten tebrikler 22 kilo vrdiğini bilmiyoduuum

valla ben burayı çok seviyorum, bir yere gitmeye niyetim yok

merhaba ben burdayım nasılsınız?
ya bişey sorcam misafirlige gittiğinizde ikram edilenlere nasıl hayır diyorsunuz??

ya misafirliğe gideceksem yemek olayını ona göre düzenliyorum..
eğer çok samimiysem, ne istiyorsam onu söylüyorum ("kayısı var mı, yeşil çay var mı, vs..)
ya da rejimde olduğumu söyleyip, kendisini kırmamak için çok az alacağımı söylüyorum, kesinlikle işe yarıyor

herkese merhaba
bugünkü menüm
sabah: çeyrek ekmek tost şekersiz çay
öğle:çorba karpuz peynir
akşam :iki sigara böreği bir dilim kek biraz makarna salatası (gezmede olduğum için ( )

mesela bu diyette sigara böreği, kek ve makarna salatası arasında seçim yapabilirdin

aynen işte bende kıyafetleri görünce yemek istemıyorum. bu arada hakkaten tebrikler 22 kilo vrdiğini bilmiyoduuum

sağolasın canım, o yüzden diyorum ya kilo vermek aslında zor değil, sadece beslenme düzenini tamamen değiştireceksin..
ve evet, kıyafetlere bakmaya, mağazaları birşey almadan dolaşmaya devam

sonunda poğaçaları hakladın yani Naz
afiyet olsun canım..
2 yumurta çok değil mi..yani sarıları yağlı ya, o yüzden şey ettiydim

80 den 160 kalori iyi bence genelde günde 1 sarıdan fazla yemem sağlık açısından ama bugün yiyim dedim.

ben yemek olayını yarın ciddi anlamda düzene koymalıyım anlaşıldııı saol bu aradaa yorumlarınla benı aydınlattın :)

rica ederim Büşracım, bu platformun en önemli amacı bu, bildiklerimizi bribirimizle paylaşıp, bundan sonra daha bilinçli olacağız ben de burada sizlerden bir sürü şey öğreniyorum

80 den 160 kalori iyi bence genelde günde 1 sarıdan fazla yemem sağlık açısından ama bugün yiyim dedim.

afiyet olsun canım,ben de çok severim haşlanmış yumurta..haftada 2-3 kez tüketmeye çalışıyorum, hem tok tutuyor..
bu arada bir tabak dolusu kısır kaç kaloridir, fikrin var mı..yalnız kısır sadece 3 kaşık zeytinyağı ile yapıldı.

sağolasın canım, o yüzden diyorum ya kilo vermek aslında zor değil, sadece beslenme düzenini tamamen değiştireceksin..
ve evet, kıyafetlere bakmaya, mağazaları birşey almadan dolaşmaya devam

Ayşenin dediği gibi aslında kolay birşey sadece zaman istiyor.Yıllarca aldığımız kilolaları hemencicik veremiyoruz malesef bu süreci kabullenmek gerekiyor.Onu kabullendiğin zaman zaten veriyorsun zamanla.

Bilemiyorum canım kısır sevmediğim için hiç araştırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…