1 fincan değil canım 3 fincan içeceksin
bir de ayıptır söylemesi, hergün belli bir saatte al eline bir kitap, dergi, vs..klozette otur ve bekle..yapmasan bile bekle..bunu 1 hafta-10 gün devam ettir..bana da doktorum söylemişti..
ha bir de lif içeren besinlere yönelmeni tavsiye ederim
Menüm
sabah: 2 dilim ekmek, biberli yumurta, peynir, 1 zeytin, şekersiz çay
ara: 1şekersiz nescafe
öğle:kepekli ekmek ile peynirli salamlı sandviç
ara: 1 kupa yeşil çay
akşam: ızgara balık, salata, 1 dilim ekmek
ara: 3 mürdüm eriği
60 dk leslie+jillian yaptım spor yapmayı unutmuşum yaözlemişim hadi kızlar menüleri görelimm yeni bir haftaya başlıyoruz mesaj listesi hazırlamıştım ama yeniden hazırlayacağım bugün yarın ben sayarım mesajları haberiniz olsun
eve geldim off 1 araba dolusu eşya boşalttık ne var ne yok getirmis eşim valla memleketten..makinada çamasırlar ard arda..offff dönüşte zormus yaw....böyle zamanlarda annemin degerini daha iyi anlıyorum..
nazcım ben geldim..döndüm kızlar bgn aksam..
sahalardayım yeniden...tatil yaradı vallaa dinlendim iyice yedim tıka basa..eve geldim direk tartıya koştum en on kilomdayım halen..erzurumdan sonra sıcak memleketlerde bir taraftan yerken bir taraftan gezerken erittim sanırım
Selamlar bugünkü menüm
1.öğün 2 tane peynirli poğaça
2.öğün 1 bardak süt + 15 gr whey protein
3.öğün lahana sarması 7-8 tane
4.öğün ton balığı ve azcık bulgur pilavı
5.öğün 2 tam haşlanmış yumurta
6.öğün 1 bardak süt + 15 gr whey protein
7.öğün lahana sarması 7-8 tane
bence gayet güzel motive ediyorsun, 22 kiloyu vermeden önce ben de sürekli mağazalara gidip -bilhassa küçük beden satanlara- almadan çıkıyordum..ama oradaki ıyafetleri gördükçe içimden birşey yemek gelmiyor benim
bir de moda dergilerine çok bakarım..çok işe yarıyor bende
Bu arada 6. olmuşuz kızlar geçen haftaya göre daha iyi bir sıradayız biz kilo verelim de 6. olsun sorun değil. Bu arada 9. takımda biraz sorunlar varmış, pek kimse uğramıyor anladığım kadarıyla yardım etmek isteyen varsa uğrayabilir. Takımı toparlayacak birisi lazımmış. Duyurumu yapayım üstümde kalmasın. Yalnız bizi bırakıp gitmeyin heeŞaka bir yana 9. takım kaptanı olmak isteyen var mı diye sormuşlar paylaşıma bakın
merhaba ben burdayım nasılsınız?
ya bişey sorcam misafirlige gittiğinizde ikram edilenlere nasıl hayır diyorsunuz??
herkese merhaba
bugünkü menüm
sabah: çeyrek ekmek tost şekersiz çay
öğle:çorba karpuz peynir
akşam :iki sigara böreği bir dilim kek biraz makarna salatası (gezmede olduğum için( )
ben yemek olayını yarın ciddi anlamda düzene koymalıyım anlaşıldııı saol bu aradaa yorumlarınla benı aydınlattın :)dediğim gibiii, olması gerekenden az yiyorsun..çünkü şu an vücudun yemek vermeyeceğini düşünerek depoluyor, kilo vermene engel olan da bu..
hoşgeldiiin büşra ben 172 boyundayım 67 kiloyum yarısmaya adanadan katılıyorum
aynen işte bende kıyafetleri görünce yemek istemıyorum. bu arada hakkaten tebrikler 22 kilo vrdiğini bilmiyoduuum
sonunda poğaçaları hakladın yani Naz
afiyet olsun canım..
2 yumurta çok değil mi..yani sarıları yağlı ya, o yüzden şey ettiydim
ben yemek olayını yarın ciddi anlamda düzene koymalıyım anlaşıldııı saol bu aradaa yorumlarınla benı aydınlattın :)
bu grubun yerden bitmesi benim galiba1.55
80 den 160 kalori iyi bence genelde günde 1 sarıdan fazla yemem sağlık açısından ama bugün yiyim dedim.
sağolasın canım, o yüzden diyorum ya kilo vermek aslında zor değil, sadece beslenme düzenini tamamen değiştireceksin..
ve evet, kıyafetlere bakmaya, mağazaları birşey almadan dolaşmaya devam
bu grubun yerden bitmesi benim galiba1.55
afiyet olsun canım,ben de çok severim haşlanmış yumurta..haftada 2-3 kez tüketmeye çalışıyorum, hem tok tutuyor..
bu arada bir tabak dolusu kısır kaç kaloridir, fikrin var mı..yalnız kısır sadece 3 kaşık zeytinyağı ile yapıldı.
ay estafrullah deme oyle :) bizim ailede en kısa boylu benim bide sen düşün halimi.ablalarım 178 falanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?