Ayşenin dediği gibi aslında kolay birşey sadece zaman istiyor.Yıllarca aldığımız kilolaları hemencicik veremiyoruz malesef bu süreci kabullenmek gerekiyor.Onu kabullendiğin zaman zaten veriyorsun zamanla.
cok dogru soyluosunuz.ya ben normalde anlık hırsları olan biriydim açıkçası.o yuzden bu zamana kadar kilo vermek ıstedım ama bi girişimde bulunmadım ama bu defa ciddi anlamda kafaya taktım sonuca ulasmam lazım evet çok saçma ama şimdi kilo veremezsem tekrar bu olaya girermiyim bilmiyorum aceleci davranıyodum ilk günlerde.onu bıraktım şimdide bişe yemiyorum hiç ortası olmazmı bi insanın ya :)
21 yaşındayım canımBüşra senin yaşın kaçtı kuzum
Habire soru soruyorumda kilon kaçtı canım senin hatırladığım kadarıyla fazla bi fazlan yoktu
Ayşenin dediği gibi aslında kolay birşey sadece zaman istiyor.Yıllarca aldığımız kilolaları hemencicik veremiyoruz malesef bu süreci kabullenmek gerekiyor.Onu kabullendiğin zaman zaten veriyorsun zamanla.
Benim boyum 175 eğer 155 olsam enim boyumdan büyük olurdu herhalde
aman nolcak sanki :) simdi 67 kiloyum ama 59 falan olmak istiyorum
aynen Naz, ben de senin gibi düşünüyorum..
56 ya da düşsem (ki geçen yaz kilom buydu) , bacaklarım çok ince değil, nasıl incelteceğimi sorduğumda diyetisyenim "bir günde bu hale gelmediler, sabırla çalışacaksın, egzersiz yapacaksın" demişti...ben de sabırla devam ediyorum, epey ilerleme sağladım -1 yılda- ama istediğim gibi değil hala..şimdi tv karşısında 2-3 gün pilates yapmayı planlıyorum.
o yüzden aslında kaçamak yaparken bunları düşünmek gerekiyor
hani diyorlar ya "çikolata damakta birkaç saniye, kalçada bir ömür boyu" diye..sanırım haklılar..
7-8 kilocuk kız acık sabır göster mezun ol ilham alalım senden =)
ay bugün çok hareketliymiş burası, geçmişi okumak ve cevap yazmak epey vaktimi aldı
bugünkü mönüm
aç karnına 2 bardak ılık su
sabah
1 dilim peynir
domates, salatalık,biber
1 dilim bol tahıllı esmer ekmek
1 yeşil elma
ara
150 gr light kazandibi (100 gr. 107 kaloriymiş, 150 kalori civarı bu durumda..)
öğlen
1 tabak kısır
ikindi
şekersiz türk kahvesi
2 madlen çikolata (valla incecikti, bugünkü blog için fotoğraflarken dayanamadım, yedim)
akşam
4 yemek kaşığı kabak
2 kaşık brokoli salatası
1 bardak ayran
gece
2 kuru kayısı
1 kuru incir
2 ceviz
sporumu sabah yazmıştım zaten..
ay ne iyi dedin kıııızinşallah inşallah hepberaber oluruz mezun :)
Bestecim, biliyorum zor ama kızartmadan vazgeçmelisin..
sıkma Bestecim sakın canını..
Melike'ye de söyledim, bir buzdolabı poşetinin içine biraz fındık, badem, ceviz, kuru kayısı, kuru incir, kuru erik gibi şeyler koy..form bisküvilerinden ya da mısır patlaklarından da olabilir..sana biri ikramda bulunmak isterse, kibarca reddedip bunlardan yeyoksa evde zaten abartılı beslenmiyorsun..ha bir de kızartma konusuyla ilgili, hedefe ulaştıktan sonra ayda bir kere yiyebileceğimi söylemişti diyetisyen, o zamana kadar yasaklamıştı bana ama işe yaramış, şimdi artık çok aramıyorum, çünkü damağım o tadı unuttu..
ay bugün çok hareketliymiş burası, geçmişi okumak ve cevap yazmak epey vaktimi aldı
bugünkü mönüm
aç karnına 2 bardak ılık su
sabah
1 dilim peynir
domates, salatalık,biber
1 dilim bol tahıllı esmer ekmek
1 yeşil elma
ara
150 gr light kazandibi (100 gr. 107 kaloriymiş, 150 kalori civarı bu durumda..)
öğlen
1 tabak kısır
ikindi
şekersiz türk kahvesi
2 madlen çikolata (valla incecikti, bugünkü blog için fotoğraflarken dayanamadım, yedim)
akşam
4 yemek kaşığı kabak
2 kaşık brokoli salatası
1 bardak ayran
gece
2 kuru kayısı
1 kuru incir
2 ceviz
sporumu sabah yazmıştım zaten..
Naz 374 kaloriymiş bir tabak kısır, umarım doğru değildir
gerçi ben çok az yağla yapıyorum, Türk insanının normal yağ kullanımını düşünerek hesaplamış olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?