Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay bugün çok hareketliymiş burası, geçmişi okumak ve cevap yazmak epey vaktimi aldı

bugünkü mönüm

aç karnına 2 bardak ılık su

sabah
1 dilim peynir
domates, salatalık,biber
1 dilim bol tahıllı esmer ekmek
1 yeşil elma

ara
150 gr light kazandibi (100 gr. 107 kaloriymiş, 150 kalori civarı bu durumda..)

öğlen
1 tabak kısır

ikindi
şekersiz türk kahvesi
2 madlen çikolata (valla incecikti, bugünkü blog için fotoğraflarken dayanamadım, yedim )

akşam
4 yemek kaşığı kabak
2 kaşık brokoli salatası
1 bardak ayran

gece
2 kuru kayısı
1 kuru incir
2 ceviz

sporumu sabah yazmıştım zaten..

Ayşenin dediği gibi aslında kolay birşey sadece zaman istiyor.Yıllarca aldığımız kilolaları hemencicik veremiyoruz malesef bu süreci kabullenmek gerekiyor.Onu kabullendiğin zaman zaten veriyorsun zamanla.

cok dogru soyluosunuz.ya ben normalde anlık hırsları olan biriydim açıkçası.o yuzden bu zamana kadar kilo vermek ıstedım ama bi girişimde bulunmadım ama bu defa ciddi anlamda kafaya taktım sonuca ulasmam lazım evet çok saçma ama şimdi kilo veremezsem tekrar bu olaya girermiyim bilmiyorum aceleci davranıyodum ilk günlerde.onu bıraktım şimdide bişe yemiyorum hiç ortası olmazmı bi insanın ya :)

Habire soru soruyorumda kilon kaçtı canım senin hatırladığım kadarıyla fazla bi fazlan yoktu

Ayşenin dediği gibi aslında kolay birşey sadece zaman istiyor.Yıllarca aldığımız kilolaları hemencicik veremiyoruz malesef bu süreci kabullenmek gerekiyor.Onu kabullendiğin zaman zaten veriyorsun zamanla.

aynen Naz, ben de senin gibi düşünüyorum..
56 ya da düşsem (ki geçen yaz kilom buydu) , bacaklarım çok ince değil, nasıl incelteceğimi sorduğumda diyetisyenim "bir günde bu hale gelmediler, sabırla çalışacaksın, egzersiz yapacaksın" demişti...ben de sabırla devam ediyorum, epey ilerleme sağladım -1 yılda- ama istediğim gibi değil hala..şimdi tv karşısında 2-3 gün pilates yapmayı planlıyorum.
o yüzden aslında kaçamak yaparken bunları düşünmek gerekiyor
hani diyorlar ya "çikolata damakta birkaç saniye, kalçada bir ömür boyu" diye..sanırım haklılar..

off benimde bacaklarımda problem var nefret edıyorum ya üstüm göbeğim falan çok yok ama bacaklar sıkıntı :S

Kahveyle güzel gitmiştir çikolata oh oh

Naz 374 kaloriymiş bir tabak kısır, umarım doğru değildir
gerçi ben çok az yağla yapıyorum, Türk insanının normal yağ kullanımını düşünerek hesaplamış olabilirler

Bestecim, biliyorum zor ama kızartmadan vazgeçmelisin..

ben de yemek istemiyordum hiç aslında ayşecim ama annem yapmış, yorgun gelince de yemek zorunda kaldım

şimdi çok daha iyi hissediyorum canım :) bulunduğum ortamda uyumlu davranmak için yedim yoksa bana kalsa hayatta yemezdim o keki, kalabalık bir ortamda da bu şekilde öne çıkmayı sevmem ben diyetteyim yemiyorum falan gibi çünkü bunlar yakın arkadaşlarım değil ki iş arkadaşları ama şimdi dersler başlıyor bu ortam olmaz pek artık

çok iyi dengeli bir menü olmuş Ayşecim afiyet olsun :)

Naz 374 kaloriymiş bir tabak kısır, umarım doğru değildir
gerçi ben çok az yağla yapıyorum, Türk insanının normal yağ kullanımını düşünerek hesaplamış olabilirler

İnşallah öğle hesaplamışlardır tatlım

ay canım musakka çekti böğle köy ekmeği ile böle o yağlı suyuna bandırıp böle bol kıymalı üff acilen uyumam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…