Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar ben gidiyorum, saatlerdir ojelerimi değiştireceğim
aboooo mesaj sayım 42, çenem düşmüş bugün benim

lütfen kimse moralini bozmasın, haftaya daha iyi olacağız, bunu düşünerek hareket edersek kaçamaklarımız da azalacak...çünkü canımız sıkıldığında, moral olarak kötüysek ya da mutsuzsak yiyoruz farkındaysanız..pozitif olmamız gerekiyor
herkese iyi geceler..
çok güzel ve verimli bir haftasonu olsun (haftasonu zordur)

hahahahahahaha, düşünsene bu boyla 83 ü gördüm tartıda ben
doğum insanı ne hale getiriyor..allahım yarabbim..acilen erkeklerin doğurması lazım

evett artık erkekler dogursun bencede..allahım ayşe zaten hevesim yoktu bu top gibi olma fikri iyice kaçırdı anne olma istegimi

Evde pizza yapılıyor 1 dilimle durmaya çalışıcam max 2 dilim.İnşallah başarırım

Evde pizza yapılıyor 1 dilimle durmaya çalışıcam max 2 dilim.İnşallah başarırım

ah o evde yapılan pizzalar sigara börekleri kızartmalar falan yok mu ! annem de sigara böreği sarmış dün kızartma yetmezmiş gibi 3 tane yedim bıraktım aman sen de dikkat et Naz

ahhh ahhh annecim yanımda olsada bana sigara börekleri pizzalar yapsa simdi.
.anasının yanından yeni gelene yapılırmı bu kızlar

günaydın Pınarcıım dün yazdım sana hoşgeldin diye ama görmedin sanırım :) nasılsın dünün yorgunluğunu atabildin mi ? bu arada aynı kiloda kalman süper

kusura bakma görmediysem kuzum benim..valla aksam cok güzel uyudum..evi falan toparladım sayılır temizlik beni bekliyor ama beklein dursun ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…