Günaydın Naz'cııım :) sen de hoşgeldinnasılsın ?
ahhh ahhh annecim yanımda olsada bana sigara börekleri pizzalar yapsa simdi.
.anasının yanından yeni gelene yapılırmı bu kızlar
birde tavsiyem kızartmalar konusunda valla şu tefalin fritoz bire bir
kızlar el sanatlarıyla ugrasan varmı aranızda..şu keçeden süsler yapılıyorya onlarla ugrasmak istiyorumda..
kızlar ben gidiyorum, saatlerdir ojelerimi değiştireceğim
aboooo mesaj sayım 42, çenem düşmüş bugün benim
lütfen kimse moralini bozmasın, haftaya daha iyi olacağız, bunu düşünerek hareket edersek kaçamaklarımız da azalacak...çünkü canımız sıkıldığında, moral olarak kötüysek ya da mutsuzsak yiyoruz farkındaysanız..pozitif olmamız gerekiyor
herkese iyi geceler..
çok güzel ve verimli bir haftasonu olsun (haftasonu zordur)
yok canımm ben senden öteyim 153
KAPTANIMMMM good morning
Pınar bir şey merak ediyorum canım şimdi sen 1 53 sünya ortak hesap 1 55 diyelim.55 kilosun diyelim göbeğin çıkıyormu hafiften dar bir elbise giydiğinde.Yani merak ettiğim ben 1 75 im 75 e düşsem nasıl görünürüm acaba.Fikir verirmisin bana
Moralleri yükseltelim kiloları verelim YEHOOOO
Bende söylemek istedim boyumu 1.73'üm 75.5 kiloyum işte 2 kilo versem bile göbek kalır bence oturduğumda kat kat oluyor halaBasenlerimde var daha ohooo
Kızlar geç de olsa hepinize Kocamaaan bi Günaydıııınnnnn
Günaydın Sude nasıl gidiyor günün gerçi yeni kalktın günün daha başlamadı sayılır
melikeciiim ben halk oyunları ile ilgileniyorum dün ani bir gösteri çıktı oraya gittik ekip olarak çıkştada eğlendik birazcıık çok geç geldim eve menümü yazamadıııımmaffet kaptanım kaptaııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?