Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlarrrr

internetimde sorun vardı dünde ilk iş günümdü fazlasyla yoğun bi hafta gecirdim anca hallettm modemi değişmem gerekti gerci ama olsun

kilo bildirimini kacırdığım ve sizden uzak kaldığım için çok üzgnm bu hafta telafi ederim inasllah

bu kadar kosusturmacaın içerisinde yalnızca 200 gr verdiğim içinde kendmi ayrıca tebrik ediorum

Hoş geldin Burcu işin hayırlı olsun inşallah iş arkadaşlarınla iyi anlaşırsın
Oh oh 200 gr süpersin ben olsam stresten kesin habire yerdim kilo alırdım

Hoş geldin Burcu işin hayırlı olsun inşallah iş arkadaşlarınla iyi anlaşırsın
Oh oh 200 gr süpersin ben olsam stresten kesin habire yerdim kilo alırdım

insallah iş yernde yemekler de cok iyi gerci ama o konuyu düşünmemeye calısıyorm ya walla eski tartmda en son 84 ü görmüştüm o civarlarda bekliodum yanlısmıs demekki üzüldüm azcık hayın tartııı

selam Burcuuuu:)
Yeni işinde başarılar canııım,koşuşturmada daha fazla yeniliyor bence canım ya en azından bu yoğunlukta 200grda olsa vermişsin ne olursa olsun azıcık bile olsa fazlalıklarımızdan kurtulmak güzel

tesekkr ederim canım

doğru o arada ne yediğinin farkında olmuyo insan

bu hafta o 84ü görücem kaçarı yok

nazcım benim zaten tek fazlalıgım göbegim basenim yok kilo aldıkca göbek ve gıdık alıyo basını gidiyo..bide öyle tipik vücudum varki göbegim kat kat da olmuyo hamile karı gibi önümde top gibi duruyoo

işin hayırlı uğurlu olsun insallah canım..

erkek tipi kilo alıyorsun elma diyorlardı sanırım kadınlar normalde armut tipi şişmanlıyorlar sende bi problem var

ufff...
Okul başlamadn dip temel bi temizlik yapayım diyoruuum,herşeyi yıkayorum am bi türlü Bismillah temizliğe başlayamıyoruuuummm

Arkadaşlar dün elektrikler kesildi bu yüzden 20:20 dan sonra aranıza katılamadım ama o kadar çok şey yazılmış ki oku oku bitmedi ne güzel :)
Mesela daha önce tanışmadığım Pınar gelmiş tatilden hoşgeldin Pınar ben Güner:)
Yine Sudenin halkoyunlarına ilgisi olduğunu öğrendim ben de üniversitede 5 yıl Dinar,Trabzon,Silifke,Adana,Artvin yöresi oynadım yurtdışında festivallere gittik inanılmaz güzel ve müthiş bir çoşku yaratan bir şey dans etmek fırsatı olanların mutlaka denemesini tavsiye ederim .
Burcunun bir daha gelmeyeceğini düşünürken aslında modeminin bozulduğunu öğrendim ben de bir kaç kez modem değiştirmek zorunda kalmıştım sorunun modemde olduğunu bile anlamam zaman almıştı .
Şimdi böyle yazarken Beste geldi aklıma alıntıları peşpeşe nasıl alabiliyoruz bana da söyler misin Bestecim :
Ayşe İzmir ve Antalya hayatında oldukça rol oynuyor ama Paris başka sanırım :)Dün biraz bloğunda gezinme fırsatı buldum gerçekten çok güzel şeyler paylaşmışsın Yaan Tiersen ben de çok severim. Jeux D'enfants nasıl okunur bilmiyorum :) cesaretin var mı aşka ? diye çevrilmişti türkçeye benim favorilerimden biri tüm herkese izlemelerini tavsiye ederim
dünkü mesaj sayım 6 diyet listemi
Nazcım söz verdiğim gibi senin kadar olmasa da 60 dk spor yaptım bugün bu arada umarım pizzaları çok kaçırmamışsındır :)

güner mesajların altnda alıntı ile cevapla var bir de hemen yanında artı işaretli olan var alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona tıkla sonra en altaki konuya cevap vere bas yeterli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…