Hımmm tamam Sudem estağfurullah affetmek ne demek canım olabilir tabi ki. Demek halk oyunları oynuyorsunBelli bir yöre var mı oynadığınız merak ettim[/QUOT
Canım ben istanbulda güzel köklü bi kurumda başladım geçen yıl dört yöre oynadık Muğla,Gaziantep,Üsküp,Giresun pazaar günü tüm gün çalışıyoduk ama anlatamam nasıl bir spor yöntemidir mükemmel bişey canım ya enerji dolu geçiyo tüm haftam Halk oyunları sayesinde:)))Bu yıl Halay oluvvakmış dört yörede Ekimden itibaren başlıyorum şimdi ara ara gösterilere gidiyoruz festivaller falan çok güzel:)))
günaydın Nazcııım:))yok tatlım yaklaşık bir saat önce kalktım şimdi kahvaltı sonrası çay keyfi yapıyorum canııımsen nasılsıııınnnn?
selam kızlarrrr
internetimde sorun vardı dünde ilk iş günümdü fazlasyla yoğun bi hafta gecirdim anca hallettm modemi değişmem gerekti gerci ama olsun
kilo bildirimini kacırdığım ve sizden uzak kaldığım için çok üzgnm bu hafta telafi ederim inasllah
bu kadar kosusturmacaın içerisinde yalnızca 200 gr verdiğim içinde kendmi ayrıca tebrik ediorum
Hoş geldin Burcu işin hayırlı olsun inşallah iş arkadaşlarınla iyi anlaşırsın
Oh oh 200 gr süpersin ben olsam stresten kesin habire yerdim kilo alırdım
selam kızlarrrr
internetimde sorun vardı dünde ilk iş günümdü fazlasyla yoğun bi hafta gecirdim anca hallettm modemi değişmem gerekti gerci ama olsun
kilo bildirimini kacırdığım ve sizden uzak kaldığım için çok üzgnm bu hafta telafi ederim inasllah
bu kadar kosusturmacaın içerisinde yalnızca 200 gr verdiğim içinde kendmi ayrıca tebrik ediorum
selam Burcuuuu:)
Yeni işinde başarılar canııım,koşuşturmada daha fazla yeniliyor bence canım ya en azından bu yoğunlukta 200grda olsa vermişsin ne olursa olsun azıcık bile olsa fazlalıklarımızdan kurtulmak güzel
Oyy kıyamam sana kuzum tamam bundan sonra annelerden söz etmek yok
ben hiç kullanmadım patates kızartması falan normal yağda kızartmayla aynı tat damı oluyor ?
Pınar bir şey merak ediyorum canım şimdi sen 1 53 sünya ortak hesap 1 55 diyelim.55 kilosun diyelim göbeğin çıkıyormu hafiften dar bir elbise giydiğinde.Yani merak ettiğim ben 1 75 im 75 e düşsem nasıl görünürüm acaba.Fikir verirmisin bana
selam kızlarrrr
nazcım benim zaten tek fazlalıgım göbegimbasenim yok kilo aldıkca göbek ve gıdık alıyo basını gidiyo..bide öyle tipik vücudum varki göbegim kat kat da olmuyo hamile karı gibi önümde top gibi duruyoo
erkek tipi kilo alıyorsun elma diyorlardı sanırım kadınlar normalde armut tipi şişmanlıyorlar sende bi problem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?