ühüü ühüü 60 a inmek şart yaa[/QUOTE
selam kızlaaar aynen 60a düşsek varya iüüüüüf
ühüü ühüü 60 a inmek şart yaa[/QUOTE
selam kızlaaar aynen 60a düşsek varya iüüüüüf
gün gelir 60 a düşersem hangi gazeteye yada televizyona röportaj versem acaba
ÇOK ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL İNANCIM TAM !
teşekkürler nazcım
dukanla 30 kg vermiş birini tanıyorum çok heveslendim sanırım deneyeceğim
Arkadaşlar dün elektrikler kesildi bu yüzden 20:20 dan sonra aranıza katılamadım ama o kadar çok şey yazılmış ki oku oku bitmedi ne güzel :)
Mesela daha önce tanışmadığım Pınar gelmiş tatilden hoşgeldin Pınar ben Güner:)
Yine Sudenin halkoyunlarına ilgisi olduğunu öğrendim ben de üniversitede 5 yıl Dinar,Trabzon,Silifke,Adana,Artvin yöresi oynadım yurtdışında festivallere gittik inanılmaz güzel ve müthiş bir çoşku yaratan bir şey dans etmek fırsatı olanların mutlaka denemesini tavsiye ederim .
Burcunun bir daha gelmeyeceğini düşünürken aslında modeminin bozulduğunu öğrendim ben de bir kaç kez modem değiştirmek zorunda kalmıştım sorunun modemde olduğunu bile anlamam zaman almıştı .
Şimdi böyle yazarken Beste geldi aklıma alıntıları peşpeşe nasıl alabiliyoruz bana da söyler misin Bestecim :
Ayşe İzmir ve Antalya hayatında oldukça rol oynuyor ama Paris başka sanırım :)Dün biraz bloğunda gezinme fırsatı buldum gerçekten çok güzel şeyler paylaşmışsın Yaan Tiersen ben de çok severim. Jeux D'enfants nasıl okunur bilmiyorum :) cesaretin var mı aşka ? diye çevrilmişti türkçeye benim favorilerimden biri tüm herkese izlemelerini tavsiye ederim
dünkü mesaj sayım 6 diyet listemi
Nazcım söz verdiğim gibi senin kadar olmasa da 60 dk spor yaptım bugün bu arada umarım pizzaları çok kaçırmamışsındır :)
selam kızlarrrr
internetimde sorun vardı dünde ilk iş günümdü fazlasyla yoğun bi hafta gecirdim anca hallettm modemi değişmem gerekti gerci ama olsun
kilo bildirimini kacırdığım ve sizden uzak kaldığım için çok üzgnm bu hafta telafi ederim inasllah
bu kadar kosusturmacaın içerisinde yalnızca 200 gr verdiğim içinde kendmi ayrıca tebrik ediorum
selam Burcu hoşgeldin internetindeki sorunun hallolmasına sevindim :) işin hayırlı olsun bu arada
Bugünkü menüm
1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün 1 dilim pizza
3.öğün 5 haşlama yumurta 1i tam
4.öğün 1 dilim pizza
5.öğün 1 bardak süt + 30 gr whey protein
6.öğün 200 gr tavuk sote
7.öğün 200 gr tavuk sote
8.öğün 1 bardak süt
ahhh ahhh annecim yanımda olsada bana sigara börekleri pizzalar yapsa simdi.
.anasının yanından yeni gelene yapılırmı bu kızlar
kızlar el sanatlarıyla ugrasan varmı aranızda..şu keçeden süsler yapılıyorya onlarla ugrasmak istiyorumda..
kusura bakma görmediysem kuzum benim..valla aksam cok güzel uyudum..evi falan toparladım sayılır temizlik beni bekliyor ama beklein dursun ne yapayım
menü
2 bardak ılık su 1 kupa yeşil çay
1 dilim peynirli börek
nesfit
yeşil çay
2 3 kaşık mantarlı tavuk sote 1 kase yogurt 2 tane eti form kızarmıs ekmek
2 litre su
öğün sayısı az gibi geldi ama
selam canım :) ard arda alıntı yapmak için mesajların altındaki alıntı ile cevapla seçeneğinin yanındaki işareti tıklıyorsun hangisini alıntılamak istiyorsan sonrasında son sectiğin mesajda alıntı ile cevapla dersin hepsi alıntılanmış olur
güner mesajların altnda alıntı ile cevapla var bir de hemen yanında artı işaretli olan var alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona tıkla sonra en altaki konuya cevap vere bas yeterli
kızlar bu arada bişe sorcam bu leslie yi nasıl yapıosunuz youtubeda falan videolarna baktım ama 2 mile 3 mile falan hangisini yapmalıyım?? videoları daha izlemedim o yuzden farklarını bilmiyorum
menü
2 bardak ılık su 1 kupa yeşil çay
1 dilim peynirli börek
nesfit
yeşil çay
2 3 kaşık mantarlı tavuk sote 1 kase yogurt 2 tane eti form kızarmıs ekmek
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?