Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar ben kuzenime kalmaya gidiyorum orada internet yok bugün gelemem artık yarın gelip menümü yazarım mesaj sayılarınıda yazarım hazır sayılır yazmayanlar varsa tamamlar hem bu arada. Bugün 30 dk leslie yaptım Naz yarın görüşürüz valla çok şükür takımımızın bu haline nazar değmesin

Ben naz Eloise beste.Sana yazayım bir metin belgesine kaydet at masaüstüne zamanla hatırlıosun zaten bende başlarda zorluk çekiyordum.

Yilike Melike
Eloise Beste
Symrne Ayşe
Panibo Pınar
Umutlayaşasen Sude
Cimcime Şule
Kırmızıojeli Burcu
Zazaa Ben
Kristoloid Güner

Dukanı ben yaptım ama sadece 1. evresini yaptım 1 haftada 3 kilo vermiştim.Ama sadece protein aldığın için vücut suyu atıyor tartıda çok kilo verdiğini düşünüyorsun ama 2. evreye geçip karbonhidratlarda girince işin içine vücut tekrar suyu topluyor ve kilo almış gözüküyorsun.Yani bence hiç bulaşma ama illa tecrübe edicem diyorsan senin kararın tabi.Ben denemiş biri olarak çok pişmanım =)

teşekkürler nazcım
dukanla 30 kg vermiş birini tanıyorum çok heveslendim sanırım deneyeceğim

senin kilon kaçtı canım geçen gene sormuştum galiba ama unuttum

İnşallah istediğin gibi olur sende istediğin kiloyu verirsin :)

selam canım :) ard arda alıntı yapmak için mesajların altındaki alıntı ile cevapla seçeneğinin yanındaki işareti tıklıyorsun hangisini alıntılamak istiyorsan sonrasında son sectiğin mesajda alıntı ile cevapla dersin hepsi alıntılanmış olur

selam Burcu hoşgeldin internetindeki sorunun hallolmasına sevindim :) işin hayırlı olsun bu arada

pizzadan 2 dilim yiyip bırakabilmek çok iyi Naz :)

ahhh ahhh annecim yanımda olsada bana sigara börekleri pizzalar yapsa simdi.
.anasının yanından yeni gelene yapılırmı bu kızlar

Nazın dediği gibi unutuyoruz şimdi annelerimizi bahsetmek yok ehem

kızlar el sanatlarıyla ugrasan varmı aranızda..şu keçeden süsler yapılıyorya onlarla ugrasmak istiyorumda..

iyi fikir Pınar bu tarz şeyler kafa dağıtıyor stres attırıyor aslında benim de uğraşmak istediğim birçok hobi var ama geçici olarak zaman ayıramıyorum pek, ama anneme örgü başlatmayı düşünüyorum seviyorum dantel örgü vs şeyler yapmayı

kusura bakma görmediysem kuzum benim..valla aksam cok güzel uyudum..evi falan toparladım sayılır temizlik beni bekliyor ama beklein dursun ne yapayım

oo çok iyi canım baya dinlenmişsindir =) acelesi yok temizliğini de dinlene dinlene yaparsın

menü

2 bardak ılık su 1 kupa yeşil çay
1 dilim peynirli börek
nesfit
yeşil çay
2 3 kaşık mantarlı tavuk sote 1 kase yogurt 2 tane eti form kızarmıs ekmek
2 litre su

kızlar bu arada bişe sorcam bu leslie yi nasıl yapıosunuz youtubeda falan videolarna baktım ama 2 mile 3 mile falan hangisini yapmalıyım?? videoları daha izlemedim o yuzden farklarını bilmiyorum

sanırım öğrendim teşekkürler Beste

güner mesajların altnda alıntı ile cevapla var bir de hemen yanında artı işaretli olan var alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona tıkla sonra en altaki konuya cevap vere bas yeterli

teşekkür ederim Burcu

menüm:

sabah :
aç karna 1 bardak su
3 tane sigara böreği, 1 parça peynir 2 zeytin salata ve çay

öğlen:
3 tane sigara böreği
2-3 çatallık kızartma (neyse ki bitti)
2 kaşık yoğurt
az sirkeli biber
çay

ara:
1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
1 fincan az şekerli türk kahvesi

akşam:
1 tabak taze fasülye
az yeşil salata

bol su

Son düzenleme:
kızlar bu arada bişe sorcam bu leslie yi nasıl yapıosunuz youtubeda falan videolarna baktım ama 2 mile 3 mile falan hangisini yapmalıyım?? videoları daha izlemedim o yuzden farklarını bilmiyorum

1 milden başla sonra 2 mil daha sonra 3 mil olkarak devam et canım

menü

2 bardak ılık su 1 kupa yeşil çay
1 dilim peynirli börek
nesfit
yeşil çay
2 3 kaşık mantarlı tavuk sote 1 kase yogurt 2 tane eti form kızarmıs ekmek
2 litre su

öğleni nesfitle geçiştirmişsin sabah ve akşam güzel ama menünü daha zenginleştirebileceğini düşünüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…