Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

1 milden başla sonra 2 mil daha sonra 3 mil olkarak devam et canım

öğleni nesfitle geçiştirmişsin sabah ve akşam güzel ama menünü daha zenginleştirebileceğini düşünüyorum canım

tamam canım saol deniym leslieyi bnde bi.yarın mersine gidiyorum okul başlıcak ora kalcam artık o yuzden nesfit bitsin dye yedım bgun :) araya meyve koysam ıyı olurdu aslında

nasılsın Beste? doğrudur umarım
dukan diyetine başlamayı düşünüyorum sen daha önce denedin mi hiç?

sıdıkacım ben ilk diyetime dukan ile başladım bir haftada 4kg verdim sonrada yeediklerime dikkat ettim vee bir daha almadım amaaaaa çok sağlıksız canım çooook aşırı protein karaciğeri çoook yorup tüketiyormuş resmen ben sonradan öğrendimiyice araştır istersen canım

bugünkü menüm
sabah : 1 yumurta peynir zeytin salata 1 dilim ekmek
ara: yok
öğle :3 biber dolması 1 kase yoğurt
ara :2 si birarada 4 bisküvi
akşam :1 tabak zeytinyağlı fasülye 1 kase yoğurt

Nazcııım harikasın canım ya bende hep isimleri unutuyoruuummm:26:çok teşekkürlerrr

ohhh haftasonu börek keyfiiii:))Afiyet olsuuunnn Besteciiiimmm:)

sudecim ben ilk atak yaptıktan sonra kan tetkiki yaptırıp duruma göre devam etmeyi düşünüyorum.Tabi sağlık herşeyden önemli...

sudecim ben ilk atak yaptıktan sonra kan tetkiki yaptırıp duruma göre devam etmeyi düşünüyorum.Tabi sağlık herşeyden önemli...

çoook iyi düşünmüşsün canıım bol booool su içmen gerekliymiş tatlım vücuttan daha kolay atılıyormuş böylece :)

sigara böreği çıtır çıtırdır o eminim :) yemeyeli daha 2 hafta oldu ama canım çok çekti afiyet olsun Bestecim ben 3 taneyle duramazdım iradene bir alkış benden :)

bugün 20dk yürüyüş yaptım yazmayı unuttum.
pazartesi ebrunun plates programı başlıyo beyaz tv de duyurulur

menümü yazayıııımmm(
Haftasonu abarttım yine yaaa(
SABAH:
2dilim kepek ekmek
1yumurta
6-7yeşil zeytin
1dilim peynir
1tatlı kaşığı çilek reçeli
veeeeeeeeee 1 kaşık tereyağ((
booool yeşillik
domates
ÖĞLE:
2elma
1nektarin

AKŞAM:
hazır tavuk döner yağsız 200cal
1dilim kepek ekmek
2 kaşık keten tohumlu yoğurt
domates
elma

Abartttttıııımmmm((
bütün gün evde oturmanın cezası işte bu:((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…