Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugünkü menüm
sabah:menemen 2dilim ekmek
ara :yeşil çay
öğle:makarna salatası küçük kasede

güzel bir menü afiyet olsun

bugünkü menüm
sabah : 1 yumurta peynir zeytin salata 1 dilim ekmek
ara: yok
öğle :3 biber dolması 1 kase yoğurt
ara :2 si birarada 4 bisküvi
akşam :1 tabak zeytinyağlı fasülye 1 kase yoğurt

gayet güzel olmuş Güner afiyet olsun :)

kuzum evde yalnız kalınca böyle oluyo seni anlıyorum keske yemek dışıdna oyalanacak bir şeyler bulsaydın ama o ruh halini biliyorum yarın daha iyi olacağına eminim ben :)

felekten bir kahvaltı olmuş cumartesiye yakışmış zaten öğleni de hafif geçirmişsin ben beğendim Sudecim

bgn menüm:
sabah 3 dilim ekmek kepekli
1 haşlama yumurta
birazcık peynir
1 dilim börek yanında domates birkac zeytin salatalık falan filan :)
öğlen:1 fincan kahve şekersiz sonrasında birazcık üzüm
akşam:7-8 kaşık pirinç pilavı ve 1 kase kadar zeytinyağlı bamya
2 litre kadar su tükettim

nazcım 40 dk yürüyüş...

kızartmalar olmamıs gerisi cok iyi

bunun neresi abartı yaaaa

öğleni biraz geciştirmişssin ama güzel

bugün ne yedim

sabah:domates salatalık beyaz peynir 2 s.zeytin 1 dilim ekmek
ara: bir fincan şekersiz sütlü kahve
öğle: 1 tabak yağsız domates soslu makarna
ara:2 kuru incir
aksam: 1 tabak yesil mercimekli bulgur pilavı 2 kasık yogrt 1 bardak erik suyu

mericmekli bulgur pilavını kendim yaptım cok lezzetli ve besleyici oldu erik suyunuda yine kendim yaptım sekersiz oricınıl

evett artık erkekler dogursun bencede..allahım ayşe zaten hevesim yoktu bu top gibi olma fikri iyice kaçırdı anne olma istegimi

ay Pınar 54 kilosun yaaaa, benim gibi 58 olsan n'apcan? ben artık diyorum, 55 olayım yeter, ama senin gibi 54 e inenler de varmış, neden olmasın diyorum artık...
sakın anne olmayı atlama kilo yüzünden, dünyanın en güzel şeyi..ha, kaç tane yapacağına sen karar verirsin..çünkü her bebek sonrası kilo demek

birde tavsiyem kızartmalar konusunda valla şu tefalin fritoz bire bir

ya eğer actifry ı diyorsan, benim kayınvalidem hediye almış bana, ya 1 ya da 2 kere kullandım:/ yani patates kızartması yaptım bir keresinde ama beğenmedim, ben de canım patates çekerse fırında yapıyorum, biber ve patlıcanı ise gerçekten kızarmış yiyorum
gerçi tarife uygun yaptım ama belki de ben yanlış yapmışımdır, gerçekten güzel olabilir :44:

canım bence o vücut yapısıyla alakalı..
mesela bende göbek hiç yok, kollar ince..yanlarım da çok az..şu an çok rahat üstü dar şeyler giyebiliyorum ama elbisenin altının çan gelmesine dikkat etmeye çalışıyorum, o zaman basen yok oluyor..
bende basen+kalça var, oradan kilo alıyorum, bu kadar yürümemin sebebi de bu...şimdi pilatesi çok methediyorlar, şu Ebru Şallı'nın programı ile deneyeceğim bakalım

Güner selam :)
Evet İzmir memleketim, kopamadığım yer, Antalya ise son 7 yıldır yaşadığım, eşimi bulduğum ve yaşamakatan çok keyif aldığım bir yer..
Paris'le ilişkim değişik, uzun yıllar Fransızca eğitim aldım, Fransızca olmasa eşimle tanışamaz, aynı ortamda bulunamazdık, çünkü o da frankofon (Fransızca konuşan yabancılara böyle deniyor) Paris'e gittiğimde insanların o soğukluğu beni deli ediyor ama her dönüşümde orayı özlüyorum
Jeux D'enfants (Jö danfan diye okunur) filmini bilirim, Marion Cotillard'ı (Mariyon Kotiyar) da Guillaume Canet'yi (Giyom Kane) de çok severim, gerçek hayatta karı-koca onlar..
Ve evet, Yann Tiersen (aynı okunuyor) benim de en sevdiğim müzisyenlerden biri, zaten blogta farketmişsindir
Blogumu beğenmene ayrıca çok sevindim, insanlara okumak bazen zul gelebiliyor çünkü, sadece fotoğraf ya da video koymamı isteyenler de var...ama o zaman ben olmam

nasılsın Beste? doğrudur umarım
dukan diyetine başlamayı düşünüyorum sen daha önce denedin mi hiç?

Sıdıkacım merhaba,

Dukan diyeti yapmış olan Fransız bir arkadaşım var, kısa zamanda çok kilo verdi.
Sonra aradan 2 ay geçti, Pierre Dukan doktorluk mesleğinden men edildi. Fransızlar bu tip şeyleri dünya kamuoyunda paylaşmaz utanç sebebiyle (adamlar moda, parfüm, edebiyat, sanat, spor, ihtilal falan derken herşeyde iyi olunca kötü oldukları konuları kamufle ediyorlar hemen) başka bir bahane uydurup basına verdiler ama asıl men sebebi Dukan Diyeti'nin kişilere verdiği zarar...devlet yönetimi dukan yöntemini "tehlikeli" sınıfına çoktan soktu, vatandaşını uyardı.
Evet kolay zayıflatıyor ama 4 lt den daha az su tüketirsen bir süre sonra böbrekler iflas ediyor..zaten yasaklanma sebebi de bu.
Ben 4 litre suyun da vücuda yararlı olmadığını düşünüyorum.

menü

2 bardak ılık su 1 kupa yeşil çay
1 dilim peynirli börek
nesfit
yeşil çay
2 3 kaşık mantarlı tavuk sote 1 kase yogurt 2 tane eti form kızarmıs ekmek
2 litre su

canım ara öğünlerinde de birşey yemeyi denesen..meyve, badem, fındık, ceviz gibi..sanki daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…