Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menü

2 bardak ılık su 1 kupa yeşil çay
1 dilim peynirli börek
nesfit
yeşil çay
2 3 kaşık mantarlı tavuk sote 1 kase yogurt 2 tane eti form kızarmıs ekmek
2 litre su

Hafif bir gün geçirmişsin afiyet olsun canım.Su içmende harika

Sigara böreği dışında süper Beste =) gerçi 3 tane yemişsin.

Kızlar forumlarda gezinirken şöyle birşey gördüm

Egzersizden 30 dakika önce kahve tüketin… Egzersize başlamadan 30 dakika önce içilen kahve,
vücutta yağ yakımının daha hızlı başlamasını sağlar. Unutmayın, bu kafeinin etkisidir. Kafeinsiz kahve
içerek böyle bir etki yakalayamazsınız.

egzersizden önce 1 bardak şekersiz sütsüz kahve içmeyi denicem artık bakalım

evet soya soslu tavuk yapmıştık, güzel olmuştu..ama patatesi acaba ben mi beceremedim ya da patates mi yankıştı bilmiyorum, kötü oldu..
allahtan çok kızartma alışkanlığımız yok evde de zorlanmıyoruz eşimle..

evet ben de bunu duymuştum önceden..
şunu biliyorum, sabah içilen kahve kesinlikle metabolizmayı çalıştırıyor...annemler sabah kahve içip hemen sonrasında tuvalete çıkıyorlar, ben bunu yeşil çay ile başarıyorum..

Nazcım n'apıyorsun nasılsın..
Ebru Şallı'nın programı başlıyormuş yarın, hiç deneyen var mı bizde, biliyor musun..
kardiyoya gitmediğim günlerde evde takip edeyim diyorum

GÜNAYDIN KIZLAR İLK DEFA BU KADAR ERKEN YAZIYORUM

Bugünkü menü planım

1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün 1 bardak süt + 30 gr protein
3.öğün 125 gr tavuk + meyve suyu
4.öğün 125 gr tavuk
5.öğün etiform limonlu 3 bisküvi
6.öğün 125 gr tavuk
7.öğün 1 bardak süt
8.öğün 125 gr tavuk

Menümü sabahtan yazmamın sebebi ufakda olsa sorumluluk hissediyorum menüme daha sıkı sıkıya sarılıyorum kaçamak yapmıyorum

günaydın kızlar....biraz ihmal ett,m burayı kusura bakmayın ...ama oğlum çok hastalandı..3 gece hiç uyumadım...yapıstı bana çok fena...dünden beri biraz daha iyi çok şükür....bu arada yeni gördüm geçmişte msj sayım görevimi de kaçırmışım bunun için de ayrıca özür dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…