herkese merhaba
ben bugün ebrliyle 40dk plates yaptım.
Kızlar bugün sporu yarıda bırakmak zorunda kaldım dayanamadım lanet olsunki
Sporun yarısında bacaklarım titremeye başladı midem bulandı başıma deli gibi bir ağrı girdi mutfaga kadar son gücümle gittim shakera protein tozuyla sütü koydum malesef karışması için 1 dakika kadar çalkalamak gerekiyor.Çalkalarken iyice başım döndü bıraktım öğle gittim yatağa kendimi bıraktım saniyeler içinde uyumuşum.Şimdi uyandım çok şükür iyiyim.Çarşamba günü bitiricem ama inanıyorum.
Spor niyetine geçmiştir canım zaten oradaki uğraşların
Hayranım sana Ayşe ya hem cocuk bakıyorsun hem kendine bakıyorsun valla önünde eğilmek lazım =)
herkese merhaba
ben bugün ebrliyle 40dk plates yaptım.
Nazcım geçmiş olsun..
Allah aşkına, sadece yürüyüş yapsan ne olur sanki..yine gidecek o kiloların..
Bugün spor salonunda biriyle karşılaştım, önceden bize anlatmıştı: 2 çocuk annesi, 106 kiloymuş, şu an 55 kilo!Bu arada boyu rahat 1.70 var..
Bana "Ayşe hergün 5-6 km yürüyeceksin ama hiç aksatma, yediklerine de biraz dikkat edersen, benim gibi olursun" dedi..Kadın Mango'dan Zara'dan 36 beden şort/etek falan alırmış 106 kilo iken..arkadaşları dalga geçermiş, o da "ben bunları giyeceğim, o yüzden alıyorum" dermiş..çok takdir ediyorum, hala devamlı spor salonunda, artık spor hayat tarzı olmuş..
Kendini bu kadar zorlama, sağlığın herşeyden daha değerli ve bunu sadece yürüyerek sağlaman mümkün..
Ben kendimi çok seviyorum Naz..ve biliyorum ki, eğer ben kendimi seversem, saygı duyar, kendime bakarsam, oğlum da aynı yoldan gidecek..çünkü çocuklar taklit eder
Sen de ilerleyen yaşlarda öyle olacaksın, merak etmeÇünkü sen şanslısın, bizden daha erken keşfettin spor olan bir hayatın ne kadar güzel olduğunu.. bundan sonra tahminim spor hep alışkanlığın olacak, öyle olunca da kendine özen gösterip çok kilolu olmayacaksın zaten
Selam kızlar ben geldim şöyle bi geriye gidip okumaya başlayayım işim uzun sürecek gibi:126:
selam kızlarrrr
internetimde sorun vardı dünde ilk iş günümdü fazlasyla yoğun bi hafta gecirdim anca hallettm modemi değişmem gerekti gerci ama olsun
kilo bildirimini kacırdığım ve sizden uzak kaldığım için çok üzgnm bu hafta telafi ederim inasllah
bu kadar kosusturmacaın içerisinde yalnızca 200 gr verdiğim içinde kendmi ayrıca tebrik ediorum
ya Sude neyine abarttın allasen, bu kadar vicdan yapma yaa...
kahvaltı normal sayılır, sadece altın kural: peynir+zeytin+yumurta hepsini birarada tüketmemen gerekiyor
tereyağı ve reçel az, dikkate almıyorum çünkü zaten öğle yemeği yememişsin.
akşam yemeğinde dönerin ekmeği var mıydı bilmiyorum ama varsa ekmek gereksiz olmuş, onun dışında gayet iyi bence..
Kızlar forumlarda gezinirken şöyle birşey gördüm
Egzersizden 30 dakika önce kahve tüketin Egzersize başlamadan 30 dakika önce içilen kahve,
vücutta yağ yakımının daha hızlı başlamasını sağlar. Unutmayın, bu kafeinin etkisidir. Kafeinsiz kahve
içerek böyle bir etki yakalayamazsınız.
egzersizden önce 1 bardak şekersiz sütsüz kahve içmeyi denicem artık bakalım
Nazcım n'apıyorsun nasılsın..
Ebru Şallı'nın programı başlıyormuş yarın, hiç deneyen var mı bizde, biliyor musun..
kardiyoya gitmediğim günlerde evde takip edeyim diyorum
GÜNAYDIN KIZLAR İLK DEFA BU KADAR ERKEN YAZIYORUM
Bugünkü menü planım
1.öğün nesfit 1 kase
2.öğün 1 bardak süt + 30 gr protein
3.öğün 125 gr tavuk + meyve suyu
4.öğün 125 gr tavuk
5.öğün etiform limonlu 3 bisküvi
6.öğün 125 gr tavuk
7.öğün 1 bardak süt
8.öğün 125 gr tavuk
Menümü sabahtan yazmamın sebebi ufakda olsa sorumluluk hissediyorum menüme daha sıkı sıkıya sarılıyorum kaçamak yapmıyorum
günaydın kızlar....biraz ihmal ett,m burayı kusura bakmayın ...ama oğlum çok hastalandı..3 gece hiç uyumadım...yapıstı bana çok fena...dünden beri biraz daha iyi çok şükür....bu arada yeni gördüm geçmişte msj sayım görevimi de kaçırmışım bunun için de ayrıca özür dilerim...
Bugün okulumun ilk günü ve dilerim ki tüm yıl boyunca hepimiz çok huzur dolu,mutlu dolu dolu çok verimli bir yıl geçiririz:)
Sporun yarısında bacaklarım titremeye başladı midem bulandı başıma deli gibi bir ağrı girdi mutfaga kadar son gücümle gittim shakera protein tozuyla sütü koydum malesef karışması için 1 dakika kadar çalkalamak gerekiyor.Çalkalarken iyice başım döndü bıraktım öğle gittim yatağa kendimi bıraktım saniyeler içinde uyumuşum.Şimdi uyandım çok şükür iyiyim.Çarşamba günü bitiricem ama inanıyorum.
EN BÜYÜK KAPTAN BİZİM KAPTAN
Süpersin Melike uykundan feragat edip sporunu yapmışsın =)
İyi dersler
hoşgeldin Melikemm nasılsıın ?
bugünkü marifetlerim
sabah : 2 tane kıymalı poğaça
çay
öğlen : 1 kepçe erişte 1 parça peynir
1 bardak zero kola ve 1 elmalı kurabiye
ara : 1 koca dilim çikolatalı vişneli pasta
1 sade soda
akşam : közlenmiş kırmızı biber salatası
1 küçük dilim tam tahıllı ekmek
1 parça eski kaşar
4 zeytin
keyif çayı
kızlar merabaaa gecmişi okuyamadım ama umarım hepiniz ıyısınızdir.bugunku menüm :
sabah 1 dilim ekmek domates salatalık 4 5 zeytın ve 1 bardak portakal suyu
elma şekersiz yeşil çay
öğlen
1 kase yogurt 1 tane bber dolması
1 fincan sekersiz meyveli çay yarım salkım üzüm
aksam
1 biber dolması 1 kase yogurt
1 az sekerli türk kahvesi
elma
2 litre su içtim ve 1 saat sonra tenise gidcem
İyi nöbetler canım nöbetten gelince vurursun kafayı yatarsın ohh.
kızlar merabaaa gecmişi okuyamadım ama umarım hepiniz ıyısınızdir.bugunku menüm :
sabah 1 dilim ekmek domates salatalık 4 5 zeytın ve 1 bardak portakal suyu
elma şekersiz yeşil çay
öğlen
1 kase yogurt 1 tane bber dolması
1 fincan sekersiz meyveli çay yarım salkım üzüm
aksam
1 biber dolması 1 kase yogurt
1 az sekerli türk kahvesi
elma
2 litre su içtim ve 1 saat sonra tenise gidcem
kızlar benim motivasyona ihtiyacm var ya
bugün diyet yaptığımı unuttum yeni iş yeni ortam alısıyım derken gitti nasıl diyete odaklancamı sasırdm walla
sabaheynir 2 zeytin yarım bardak süt 1 dilim ekmek
öğlen:sinitzel elma dilim patates salata(1 kasık kısır kıvırcık domates) 1 kase corba 2 kasık cacık
ara:1 sıcak çikolata
ara:1 sekersiz sütlü kahve
ara:1 çikolatalı cappuccino
aksam: yesil salata 2 kasık pirinç pilavı
ara: 2 küp pişmaniye helvası
sorun sabah az yiyip öğlene kadar ara vermediğimden oldu cok asırı acıktm kendmi frenleymedm :/ sık yerken hiç ackmayan ben öğlen yemeğibi abartmama rağmen doyamadm
ayrıca kendime not:içtiğin seyler kalorisiz değil onlara da dikkat et makina dibinde diye kacırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?