Bugün okulumun ilk günü ve dilerim ki tüm yıl boyunca hepimiz çok huzur dolu,mutlu dolu dolu çok verimli bir yıl geçiririz:)
Herkese günaydın Şule Naz nasılsınız kızlar? Sabah sporumu yaptımAkşama da yapacam inşallah o zaman topluca yazarım kaç dk olduğunu. Ne çok yazışmışsınız okuyamadım akşama okurum artık Okula gideyim ben görüşürüz
tatlım mesaj sayımı yazıp cıkmıstım yeni görüyorumiyiyim yarın için hazırlanıyorum benim klasik yarın ne giysem seanslarım başladı da
az yemeyi başarabildim neyse ki canım aslında hiç yemesem süper olucaktı ama yapılınca yeniyor malesef
bekleme Naz, akşama kadar orada mutfak yerleştirdik, eve geldiğimde saat 19.30 du
oğlanı yıka, yemek hazırla, ütü yap derken gece oldu
yarın artık..
Nazcım n'apıyorsun nasılsın..
Ebru Şallı'nın programı başlıyormuş yarın, hiç deneyen var mı bizde, biliyor musun..
kardiyoya gitmediğim günlerde evde takip edeyim diyorum
günaydın kızlar....biraz ihmal ett,m burayı kusura bakmayın ...ama oğlum çok hastalandı..3 gece hiç uyumadım...yapıstı bana çok fena...dünden beri biraz daha iyi çok şükür....bu arada yeni gördüm geçmişte msj sayım görevimi de kaçırmışım bunun için de ayrıca özür dilerim...
Herkese günaydın Şule Naz nasılsınız kızlar? Sabah sporumu yaptımAkşama da yapacam inşallah o zaman topluca yazarım kaç dk olduğunu. Ne çok yazışmışsınız okuyamadım akşama okurum artık Okula gideyim ben görüşürüz
kızlar günaydınnnnn
ben de aksine bugün geç uyananlardanım:/
oğlum uyudu, ben de uyumuşum..ama dün gece çok geç yattım maalesef
çok güzeli verimli bir hafta olsun..cumaya kadar güzel güzel kiloları verelimmmmmmm
Bugün okulumun ilk günü ve dilerim ki tüm yıl boyunca hepimiz çok huzur dolu,mutlu dolu dolu çok verimli bir yıl geçiririz:)
Kızlar oğlumun kahvaltı işi bitti, ben hazırlanayım, spora gideceğim
Sonra görüşürüz
günaydın kızlar nasılsınız...
akşama nöbetciyim ama ne yazıkki erkenden uyandım 9dan beri ayaktayım..anlayacagınız izin bitti eziyet günleri başladı yeniden bgnki nöbetle birlikte...
nazcım dün için 30 dk spor kaydedermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?