Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese günaydın Şule Naz nasılsınız kızlar? Sabah sporumu yaptım Akşama da yapacam inşallah o zaman topluca yazarım kaç dk olduğunu. Ne çok yazışmışsınız okuyamadım akşama okurum artık Okula gideyim ben görüşürüz

kızlar günaydınnnnn
ben de aksine bugün geç uyananlardanım:/
oğlum uyudu, ben de uyumuşum..ama dün gece çok geç yattım maalesef
çok güzeli verimli bir hafta olsun..cumaya kadar güzel güzel kiloları verelimmmmmmm

Bugün okulumun ilk günü ve dilerim ki tüm yıl boyunca hepimiz çok huzur dolu,mutlu dolu dolu çok verimli bir yıl geçiririz:)

iyi melikem sen nasılsın....kardeşim uyansın bende yapıcam sporumu...

günaydın kızlar nasılsınız...
akşama nöbetciyim ama ne yazıkki erkenden uyandım 9dan beri ayaktayım..anlayacagınız izin bitti eziyet günleri başladı yeniden bgnki nöbetle birlikte...
nazcım dün için 30 dk spor kaydedermisin

Kızlar bugün sporu yarıda bırakmak zorunda kaldım dayanamadım lanet olsunki
Sporun yarısında bacaklarım titremeye başladı midem bulandı başıma deli gibi bir ağrı girdi mutfaga kadar son gücümle gittim shakera protein tozuyla sütü koydum malesef karışması için 1 dakika kadar çalkalamak gerekiyor.Çalkalarken iyice başım döndü bıraktım öğle gittim yatağa kendimi bıraktım saniyeler içinde uyumuşum.Şimdi uyandım çok şükür iyiyim.Çarşamba günü bitiricem ama inanıyorum.

Nazcım n'apıyorsun nasılsın..
Ebru Şallı'nın programı başlıyormuş yarın, hiç deneyen var mı bizde, biliyor musun..
kardiyoya gitmediğim günlerde evde takip edeyim diyorum

Ben hiç plates yapmadım yapmayıda düşünmüyorum.İyiyim Ayşe teşekkür ederim :)

Sağlık herşeyden önemli Şule hele birde çocuğunun sağlığı.Tabi bir anne değilim ama hangi anneye sorsan evlatlarını herşeyden çok seviyordur.Şöyle düşünüyorum annemi babamı kardeşlerimi çok seviyorum onlar hastalansa burası aklıma bile gelmez.Evlat sevgisi bunlardan daha yüksek olduğuna göre düşünmesi bile zor gerçekten.İnşallah tamamen iyileşir oğlun.

EN BÜYÜK KAPTAN BİZİM KAPTAN

Süpersin Melike uykundan feragat edip sporunu yapmışsın =)
İyi dersler

Verecez verecez 100 gr yada 1 kg fark etmez verelim yeterki :)

İyi nöbetler canım nöbetten gelince vurursun kafayı yatarsın ohh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…