Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm
sabah: 1 dilim normal ekmek, peynir, salça, 1 bardak süt, yarım içli köfte (dün misafirlerden kaldı)
ara: 5 fındık, 5 fıstık, 1 şekersiz nescafe
öğle: yarım gözleme
akşam: 2 kaşık taze fasulye, 1 içli köfte, 1 kaşık un helvası
ara: 1 kupa yeşil çay
60 dk leslie yaptım sabah ve akşam 30'ar dakika olmak üzere. Böylece metabolizma hızlanıyormuş bakalım bu hafta sonuç ne olacak

melikecim güzel menü olmus seninkisiide

kendime nota bayıldım yarın daha güzel olur inşallah sen farkındasın zaten

bende cok severiim hemde ben yaptım dolmayı :) anneciğim yok artıkk okula döndüm yemek yapmaya basladım mecbureen ühühüh

sen öğrencimiydin ben tam bilmiyorum ya yeni üyelerimizi..nerede yasıyorsun..
bu arada dolma için ellerine saglık diyelim.gruumuz marifetli bayanlarla dolu vallaa

aa ben mesaj sayımı yazmaya baslamam gerektgini bilmiyoduum hemmen bakıyorum gecmişe gidip saycam sanırım ??

cok güzeş olmussss

menüm:
sabah 2 bardak cay ve 3 dilim ekmekle beraber menemen
öglen 1 salkım üzüm
aksam hastanede 2 dilim börek yedim...
cay ve su içiyorum bolca
canım akşamki börekler biraz kaçmış ama hepimizin arada olabiliyor şahsen bugün bende de durum farklı değil ama öğlenin hafifmiş sevdim :)

canım sen de farkındasın zaten cok acıkmak çook tehlikeli, içecekler konusunda da haklısın bir de o helva olmasa iyiymiş, hemen motive ol motive ol motive ol !

sporun çok iyi olmuş canım tüh tüh maşallah bir düzene gireyim acilen benim de spora sarılmam lazım menün de fena değilmiş :)

iyi geceler fıstıklar çocuklara ders hazırlayıp hemmen uyumam lazım malum sabah erken kalkıcam

sporun çok iyi olmuş canım tüh tüh maşallah bir düzene gireyim acilen benim de spora sarılmam lazım menün de fena değilmiş :)

Geçen hafta da ben bocalıyordum okulun ilk haftasıydı sende düzene girersin yavaş yavaş hadi iyi geceler sana kolay gelsin

Son düzenleme:

Allah korusun, deme öyle "ölmek" falan
Peki sen bilirsin canım..ama ben eminim ki, sadece yürümeyle bile feci kilo yakardın..
Böyle karıştığım için sakın yanlış anlama lütfen, ben sadece iyi olmanı istiyorum..

olsun, ben adam akıllı spor yapmayınca onu spordan saymıyorum..
bu arada bugün için 1 saat 15 dakika kaydeder misin canım
teşekkürler

Nazcım, bana 1 saat daha spor ekler misin..yani bugün toplamda 2 saat 15 dakika oldu
Bugün oğlum çok huysuzluk yaptı, ben de kıyamadım attım pusete, 1 saat tempolu yürüyüş yaptık, eve geldim ter içindeyim
Yarın da planım hem yürüyüş, hem pilates yapmak..bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…