Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kolay gelsin canımmm
benim de koşuşturmalı güzel bir gündü..yeğenimin doğumgünüydü bugün, çok keyifliydi..

maşallahhhhhhhh
afiyet, bal, şeker olsun

Büşra gayet güzel mönü..afiyet olsun..

menüyü okurken canım içli köfte çektii
spor süper olmuş...

Peynir+zeytin+yumurta neden birarada yenmemeli Ayşe? merak ettim ben yiyorum bazen dikkat ederim artık

Peki pilates topu olmadan da oluyor mu izledin mi bilmiyorum Ayşe galiba izlemedin o zaman Sıdıka bilir belki :44:

Canım çünkü üçü de yağ olduğu için diyetisyenler birinden feragat etmeni öneriyor..
Mesela bir kahvaltıda peynir+2 ceviz yedin diyelim..o zaman yumurta ve zeytin yemeyeceksin...ya da yumurta+peynir varsa zeytin olmayacak..gibi.
Yumurtayı haftada 2-3 kere veriyorlar.Çünkü sarısında yağ var. Hem de 2-3 ten fazla yemeyerek kolestrolü dengeliyorsun.

Bu sabah annem izlemiş, Ebru Şallı topsuz yapmış hareketleri, annem de eşlik etmiş..
Eğer Efe bir aksilik çıkarmazsa ben de yapmayı planlıyorum..eğer olmazsa Efe uyuduktan sonra videodan bakarak yaparım..

menüm:
sabah 2 bardak cay ve 3 dilim ekmekle beraber menemen
öglen 1 salkım üzüm
aksam hastanede 2 dilim börek yedim...
cay ve su içiyorum bolca

eğer seviyorsan yeşil çayı denesene Pınar, iyi gelebilir
bir de madem karın kısmından kilo alıyorsun, burada önceden de yazmıştım, Taylan Kümeli'nin röportajında okumuştum, 1,5 ay boyunca her akşam yemeğinden 2 saat sonra 2 dilim ananas+1 bardak light süt ya da 1 küçük kutu light yoğurt..karın kısmındaki yağları eritiyor.
gerçi nöbette bunu yapabilir misin bilmiyorum ama paylaşayım dedim :44:

evet Burcucum ben yemekten çok içtiklerine takıldım, hepsi kalorili..
makina dibindeyse o zaman yanına birkaç kutu bitki çayı (başta yeşil çay olmak üzere) götür, birey içmek istersen, onları içersin şekersiz olarak, daha sağlıklı olur

Kötü değil Melike yaa, fıstık yeme sırf yağ onlar, onun yerine 5 fındık daha yesen daha iyiymiş..
içli köftenin kalorisini bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla kızartılarak yapılan birşey o :44:

kızlar yeğenimin doğumgününden geç döndüm, geçmişi okuyayım derken mönüm gecikti, pardon:/

sabah
aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltı
1,5 dilim çavdar ekmeği üzerine ince sürülmüş krem peynir
domates,salatalık,biber
şekersiz çay

kuşluk
yemedim

öğlen
6 inegöl köfte ızgara (yağsız tavada)
2 kaşık pirinç pilavı
salata

ikindi
1 kuru incir
1 ceviz
2 kuru kayısı

akşam
3 yemek kaşığı kabak yemeği
2 yemek kaşığı pilav

gece
1 küçük dilim (gerçekten ince ve küçüktü, keşke foto çekseydim:/) çikolatalı pasta

Kızlar menülere yorumlarımı yarın yapıcam şimdi geçmişi okumak çok başımı ağrıtır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…