Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün bir söz duydum gerçekten çok hoşuma gitti

Henüz orada değilim ama dünden daha yakınım...

Ayşe naptın yaa ezdin geçti bizi bu hafta sporda 1. lik hayal oldu

iyi geceler
menüm :
sabah:2yumurta
öğle:tavuk yoğurt
ara 2avuç badem 2elma
akşam:1kase çorba
Badem çok güzel ya bıraksalar ben de yerim ama günde 5'i geçmemeye çalışıyorum güzel olmuş menün

Kötü değil Melike yaa, fıstık yeme sırf yağ onlar, onun yerine 5 fındık daha yesen daha iyiymiş..
içli köftenin kalorisini bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla kızartılarak yapılan birşey o :44:
Hımm peki artık fıstıktan uzak dururum kızartmaydı evet kalanları yedik bitti yarın yok

Siz İstanbullulara çok üzülüyorum ben, eşim de tenise saat 21-22.00 gibi gidiyor ben de o saatlerde yürüyorum bazen
orada o saatte pek dışarı çıkılmıyor anladığım kadarıyla..
Semtine göre değişir tabi ama bizim burda pek çıkılmıyor
Güzel bir menü olmuş pasta da inceymiş zaten

Benimde hoşuma gitti orada olcaz inşallah vay be böyle böyle bir takım vardı ne uğraşmıştık diyeceğiz inşşşalllaaah

Bak şimdi melike ben senin kilona yaklaşana kadar sen haftada 200-300 gr vericeksin ben 900 1000 gr vericem aynı kiloda buluşuncada 2 mizde hafatada 500 500 vericez ve birdahaki yaza hazırız

ben yeşil cayı içemiyorum nedense kokusunu sevmiyorum ama alısmaya calısıyorum haftada bir tüketmeyi deniyorum yoksa normalde bitki cayı cok seven birisiyim..
nöbet sartlarında süt yada yogurt sorun degil ama erzurumda ananas sorun olabilir
ama tavsiyen için teşekkür ederim ayşecim uygulamayı denicem elbette...

hepinize günaydııııınn:))
dünkü menüm:
sabah:
1dilim kepek ekmek
6 zeytin
1dilimpeynir
yeşlllik
domates

öğle:
1pk çubuk kraker
ayran

AKŞAM:
6-7 KÖFTE
YEŞİLLİK
DOMATES
YARIM DİLİM EKMEK

ara:elma

kızlar dün okul çıkışı tükenmişim resmen sızmışım şimdide biraz okua hazırlık yapıcam ama akşama dünü telafi edicem inşaLLAH:)

14 15 eylül mesaj sayım 23/5.bidee benim yine sorum olcak :) şimdi hergünün aksamına mı yazcaz mesaj sayılarmızı ? yani dünüde şimdi yazayımmı yoksa aksam 17/18 eylülü beraber mi yazıyoruz

14 15 eylül mesaj sayım 23/5.bidee benim yine sorum olcak :) şimdi hergünün aksamına mı yazcaz mesaj sayılarmızı ? yani dünüde şimdi yazayımmı yoksa aksam 17/18 eylülü beraber mi yazıyoruz

Pazar günleri hariç her gün yapıyoruz canım çıkarken profilinden sayıver 20-30 sn ni alır zaten.

Melikeeee sabah pilates yaptım, terledim, akşamüzeri de yürüyüş yapacağım bugün kısmetse, o yüzden Naz'a spor süremi bildirmiyorum
Günde 10 badem yiyebilirsin, birşey olmaz benim diyetisyene giderken en sevdiğim ara öğündü
Evet fıstık yeme, onun yerine badem, ceviz, fındık tüket
Yok bee, eşimin kuzini Erenköy'de oturuyor, orası gayet güzel bir semt ama yine de çıkmıyor, sanırım tembelliğinden...ben oradayken kaç kere Bağdat Caddesi'nin başından Bostancı İskele'ye kadar yürüdüm, duyunca şok geçirmişlerdi
Evet evet, valla inceydi pasta, pek pasta sevmem ama gerçekten güzeldi

hımmm Erzurum'da olduğunu bilmiyordum canım..acaba oralarda Tansaş gibi marketler var mı?belki oralara geliyordur..burada bu tip marketlerde var ama oraya getiriyorlar mıdır, bilmiyorum :44:
yeşil çay da belki yaseminli, naneli, bergamotlu falan deneyebilirsin, belki onlar hoşuna gider..

Sudecim çok güzel olmuş, afiyet olsun..
eminim ki çubuk kraker+ ayran yemeğini dışarıda olduğun için daha zararlı birşey yememek adına yaptın..ben de çok yapardım

evet 9 senelik izmir hayatımdan sonra buradakilerin büyük şehir diye adlandırdıgı erzurumdayım
alışılması zor bir şehir gerçekten ama dedgiim gibi sadece cevresindeki şehirleri görmüş insanlar içinse evet burası büyük bir şehir
tansaş ve kipa gibi marketler yok , burada migros ve carrefour var fakat oralardada o tarz meyveler sürekli bulunmuyor..bulunsada egede yada akdenizde yedigin meyvenin tadını vermiyor insana yemek istemiyorsun yani ağız tadını bozmamak için..
ama yeşil cay konusunda aromalıları deneyeyim dedgin gibi onlara daha cabuk alısabiliirm sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…