Ayşe naptın yaa ezdin geçti bizi bu hafta sporda 1. lik hayal olduNazcım, bana 1 saat daha spor ekler misin..yani bugün toplamda 2 saat 15 dakika oldu
Bugün oğlum çok huysuzluk yaptı, ben de kıyamadım attım pusete, 1 saat tempolu yürüyüş yaptık, eve geldim ter içindeyim
Yarın da planım hem yürüyüş, hem pilates yapmak..bakalım..
Badem çok güzel ya bıraksalar ben de yerim ama günde 5'i geçmemeye çalışıyorum güzel olmuş menüniyi geceler
menüm :
sabah:2yumurta
öğle:tavuk yoğurt
ara 2avuç badem 2elma
akşam:1kase çorba
Hımm peki artık fıstıktan uzak dururum kızartmaydı evet kalanları yedik bitti yarın yokKötü değil Melike yaa, fıstık yeme sırf yağ onlar, onun yerine 5 fındık daha yesen daha iyiymiş..
içli köftenin kalorisini bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla kızartılarak yapılan birşey o :44:
Semtine göre değişir tabi ama bizim burda pek çıkılmıyorSiz İstanbullulara çok üzülüyorum ben, eşim de tenise saat 21-22.00 gibi gidiyorben de o saatlerde yürüyorum bazen
orada o saatte pek dışarı çıkılmıyor anladığım kadarıyla..
Güzel bir menü olmuş pasta da inceymiş zatenkızlar yeğenimin doğumgününden geç döndüm, geçmişi okuyayım derken mönüm gecikti, pardon:/
sabah
aç karnına 2 bardak ılık su
kahvaltı
1,5 dilim çavdar ekmeği üzerine ince sürülmüş krem peynir
domates,salatalık,biber
şekersiz çay
kuşluk
yemedim
öğlen
6 inegöl köfte ızgara (yağsız tavada)
2 kaşık pirinç pilavı
salata
ikindi
1 kuru incir
1 ceviz
2 kuru kayısı
akşam
3 yemek kaşığı kabak yemeği
2 yemek kaşığı pilav
gece
1 küçük dilim (gerçekten ince ve küçüktü, keşke foto çekseydim:/) çikolatalı pasta
Büşra,Melike nasılsınız kızlar buradamısınız ?
Bugün bir söz duydum gerçekten çok hoşuma gitti
Henüz orada değilim ama dünden daha yakınım...
İyidir sen nasılsın neden bu kadar yoruldun
Benimde hoşuma gitti orada olcaz inşallah vay be böyle böyle bir takım vardı ne uğraşmıştık diyeceğiz inşşşalllaaah
eğer seviyorsan yeşil çayı denesene Pınar, iyi gelebilir
bir de madem karın kısmından kilo alıyorsun, burada önceden de yazmıştım, Taylan Kümeli'nin röportajında okumuştum, 1,5 ay boyunca her akşam yemeğinden 2 saat sonra 2 dilim ananas+1 bardak light süt ya da 1 küçük kutu light yoğurt..karın kısmındaki yağları eritiyor.
gerçi nöbette bunu yapabilir misin bilmiyorum ama paylaşayım dedim :44:
14 15 eylül mesaj sayım 23/5.bidee benim yine sorum olcak :) şimdi hergünün aksamına mı yazcaz mesaj sayılarmızı ? yani dünüde şimdi yazayımmı yoksa aksam 17/18 eylülü beraber mi yazıyoruz
Ayşe naptın yaa ezdin geçti bizi bu hafta sporda 1. lik hayal oldu
Badem çok güzel ya bıraksalar ben de yerim ama günde 5'i geçmemeye çalışıyorum güzel olmuş menün
Hımm peki artık fıstıktan uzak dururum kızartmaydı evet kalanları yedik bitti yarın yok
Semtine göre değişir tabi ama bizim burda pek çıkılmıyor
Güzel bir menü olmuş pasta da inceymiş zaten
ben yeşil cayı içemiyorum nedense kokusunu sevmiyorum ama alısmaya calısıyorum haftada bir tüketmeyi deniyorum yoksa normalde bitki cayı cok seven birisiyim..
nöbet sartlarında süt yada yogurt sorun degil ama erzurumda ananas sorun olabilir
ama tavsiyen için teşekkür ederim ayşecim uygulamayı denicem elbette...
hepinize günaydııııınn:))
dünkü menüm:
sabah:
1dilim kepek ekmek
6 zeytin
1dilimpeynir
yeşlllik
domates
öğle:
1pk çubuk kraker
ayran
AKŞAM:
6-7 KÖFTE
YEŞİLLİK
DOMATES
YARIM DİLİM EKMEK
ara:elma
hımmm Erzurum'da olduğunu bilmiyordum canım..acaba oralarda Tansaş gibi marketler var mı?belki oralara geliyordur..burada bu tip marketlerde var ama oraya getiriyorlar mıdır, bilmiyorum :44:
yeşil çay da belki yaseminli, naneli, bergamotlu falan deneyebilirsin, belki onlar hoşuna gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?