Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

"anladım canım" diyeceğim ama sanırım anlamayacağım:/
ama madem İzmir'de yaşadın, hayatım boyunca İzmir ve sonra da son 7 yıldır antalya'da yaşayan biri olarak sen beni anlarsın..
eşimin liseden bir abisi vardı, farklı şehirlerde yaşamaktan konu açılmıştı, bana söylediklerini hiç unutmuyorum "Ayşe sen aslında Türkiye'de yaşıyor sayılmazsın, İzmir'desin, o yüzden kıyaslama yapman yanlış bence" demişti, o zaman ne dediğini anlamamıştım ama Konya'ya gezi için gittiğimde biraz anlar gibi oldum ne demek istediğini..
İstanbul'da kayınvalidem taze fasülye ayıklıyordu birgün, İzmir ve Antalya'da her daim taze sebze/meyveye o kadar alışmışım ki "bunları kim yiyecek?" diye pot kımıştım
sen boşver ananas+süt ikilisini, ama farklı aromalarda yeşil çayı deneyebilirsin
sevgiler

Selam kızlar bugünkü menüm

1.öğün NESFİT
2.öğün 1 BARDAK SÜT + 15 GR PROTEİN
3.öğün SULU KIYMA
4.öğün BULGUR PİLAVI-1 KUTU TON BALIĞI
5.öğün 1 BARDAK SÜT + 15 GR PROTEİN

Bugün diğer günlere göre az öğün yaptım çok acıkıcam akşama doğru

doğadan ın büyülü bohça serisinde yaseminli yeşil çay var ben onu severek ıcıyorum aklında bulunsun işine yarar belki :)

bugunku menüm:

sabah sekersiz cay bir dilim ekmek- karpuz peynır 1 cay kasıgı kadarda reçel
elma
fırında sebzeli tavuk salata 3 kasık pilav ve ayran
üzüm
1 dilim kek ve süt
yeşil çay
1 saat spor 1 bucuk litre su

bugun biraz fazla kacırdım sanki :S

Bak şimdi melike ben senin kilona yaklaşana kadar sen haftada 200-300 gr vericeksin ben 900 1000 gr vericem aynı kiloda buluşuncada 2 mizde hafatada 500 500 vericez ve birdahaki yaza hazırız

Vuhuu iyi bir plan ben 200-300 verirsem kaptanlıktan atmasınlar

bence çok güzel olmuş

14 15 eylül mesaj sayım 23/5.bidee benim yine sorum olcak :) şimdi hergünün aksamına mı yazcaz mesaj sayılarmızı ? yani dünüde şimdi yazayımmı yoksa aksam 17/18 eylülü beraber mi yazıyoruz
akşamları sayıp yazabilirsin canım Nazın dediği gibi

Akşam yeme ama sakııın niye az yedin canın mı istemedi noldu Nazım

Menüm
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 2 zeytin, salça, 3 kaşık pekmez, 1 bardak yeşil çay
ara:5 badem
öğle: kabakların kabukları ile menemen (annem tv de görmüş denemek istemiş)
akşam:1 kepçe tarhana, 1 tabak bulgur pilavı, yoğurt
1 bardak daha yeşil çay içerim şimdi sporumu daha yapmadım

Yok moralim bozuk değildi nedense bu gün böyle oldu.
Ayrıca seni kimse atamaz kaptanlıktan yakarız bu siteyi

Bence dengelemişsin güzel olmuş

Güzelmiş menün ama sporda istiyoruz cappy

Kek 1 dilimle kalmış sporda harika süpersin Büşra

Bende bir türlü içemiyorum yeşil çay içebilmeyi isterdim

Gayet güzel. Canım birşey sorucam dikkatimi çekiyor gece neden yemek yiyorsun? Bazen dondurma falanda görüyorum diyetisyeninmi veriyor ? Benim bildiğim gece sadece kazein içeren gıdalar yararlı diğer bütün gıdalar çok zararlı oluyor.

menün güzel olmuss canımm kabakla menemende değişikk olmustur afiyet olsuun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…