Kıyamadım sanabırak nutellayı yedikçe yediriyor onlar iyi yapmışsın pazara giderek ben de kuru kayısı badem yiyordum şimdi yanında şekersiz kahve içtim oh mis
yememeye çalış bir süre sonra canın çekmez zatenya da ara ara çeker
Biraz internete bakındım bir alışkanlığı edinmek veya ondan vazgeçmek için 21 gün gerekirmiş. 21 gün çikolata yemezsek unutabiliriz yaniYeni bir işe başladığımızda, yeni bir eve taşındığımızda 21 günde alışırmış bünye sigarayı bırakmak için de aynı şey geçerliymiş. Burcu işine alışmana daha var canım sık dişini 18 gün kaldı nasıl gidiyor bu arada sevdim mi ortamı?
Bugünkü menüm
1.öğün nesfit
2.öğün 30 gr protein
3.öğün magnum
4.öğün 125 gr tavuk
5.öğün 125 gr tavuk
6.öğün 1 bardak süt
7.öğün 125 gr tavuk
8.öğün 125 gr tavuk
9.öğün 1 bardak süt
10.öğün 100 gr lor
Kızlar tuzsuz lor peyniri yemeye karar verdim.Yatmadan 100 gr kadar yicem.
Adı.............: Lor peyniri
Ağırlık gr....: 100
Protein......: 13,7
Karbonhidrat: 3,6
Yağ ........: 1,9
Kolestrol...: 7
Kalori .....: 90
İçerdiği protein türü kazein yani kana çok yavaş karışan bir protein gece yatmadan yenildiğinde sabaha kadar kasları koruyor.
Denemek isteyen arkadaşlar varsa kahvaltılık lor peyniri şeklinde satılanlar için değil bu değerler haberiniz olsun onlar çok yağlı...
slm kızlar bgn sabah menüm
sucuklu yumurta +3 dilim ekmek
birazcık peynir
3bardak cay
öğlen:arkadaşlardaydım kısır yaptık 1 bucuk tabak yedim
bu nedenlede aksamı meyve ile gecistircem birazdan..
2 litre su tükettim
gece yesil cay içicem
nazcım 1 saat spor eklersen sevinirim
kızlaar ben az once cok kotu bıse yaptımburger kıng soyledım 1 aydır kola bıle ıcmıyodum.bugun kılomda azalma goremedım o yuzden yedım dye bunu bahane etmycem menümü yazayım
sabah 1 dilim kek ve yarım bardak vişne suyu
yeşil çay
sebzelı et suyunda yapılmış nohutlu bişe çorbamsı bi tarzı vardı :) yarım porsiyon yedım ceyrek dilim ekmek ve 1 bardak ayranla
az sekerli türk kahvesi
yarım hamburger yarım patates ve nestea ama bildigin 400 kalori aldım az once
2 litre su içtim
spor : sabah yarım saat yaptım birazdanda tenıse gidcm buyuk ıhtımal.gidemezsemde evde spor yapcam
Kızlar bu hafta spor konusunda Ayşe herkese bir fark atıcak öyle böyle değil
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 1 yumurta, salça, yeşil çay, biraz pekmeze bandım:26:
ara: 1 bardak yeşil çay-ısırgan otu
öğle yok sabah geç yemiştim
ara: 1 bardak şekersiz nescafe ile 1 erik, 2 kuru kayısı, 5 badem. şekersiz sevmiyordum ama böyle çok güzel oldu.
ara: yarım elma, 1 dilim karpuz
akşam: 1 kepçe tarhana, 2 kaşık patlıcan oturtma, 4 kaşık erişte, 1 bardak gazoz, biraz yoğurt.
Sporumu tamamlayınca yazcam
herkese iyi akşamlar
menüm
sabah:
2dilim ekmek biraz peynir 5zeytin domates salatalık
ara 1 elma 5 badem
öğle:
makarna 1 porsiyon
ara:1 elma
akşam sebze yemeği karpuz
herkese iyi akşamlar
menüm
sabah:
2dilim ekmek biraz peynir 5zeytin domates salatalık
ara 1 elma 5 badem
öğle:
makarna 1 porsiyon
ara:1 elma
akşam sebze yemeği karpuz
vayy yeşil çaylar falan..süper..zamanla iyice alışacaksın aromalılardan mı içiyorsun canım
vayy yeşil çaylar falan..süper..zamanla iyice alışacaksın aromalılardan mı içiyorsun canım
kızlar hepinize günaydınnnn
çok güzel bir gün olur inşallah
benim pek güzel başlamadı...dayanamadım, tartıya çıktım...kilo almış görünüyorumbu nasıl olur anlamadım, cumartesi şarap dışında başka birşey yok, gayet güzel gidiyor, nasıl kilo almış olabilirim neyse, bir daha tartılmayacağım, cuma sabahını bekleyeceğim..
Günaydın kızlaar :124: sabah sporumu yapacağım birazdan 30 dk haydi siz de yapın bakıyım
Şu haftada 1 gün tartılma huyunu bi edinemedim ya her sabah tartı gözümün içine bakıyor sanki tartıl diye
ay cips yemeyeceğim, vazgeçtim..bugün kendime kırmızı bir etek sipariş ettim internetten..şimdi gelince sığmam falan, sinirlerim bozulur
ben eteği düşünerek konsantre olayım bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?