Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ya aslında görmezsem sorun yok, yemin ederim aklıma bile gelmiyor markette falan..
ama son zamanlarda oğlum için almaya başladık, o çok seviyor onunla kahvaltı yapmayı..çok kötü oldu çokkkk..yoksa eve pek aldığımız yoktu, kırk yılın başı benim canım isterse anca öyle..
pazardan gittim gün kurusu kayısı ve ceviz aldım, canım tatlı istedikçe kayısı ile bastıracağım

valla belki doğru olabilir ama benim sorunum zaten o şeyi aramak değil, gördüğüm anda yemek
yani mesela eve hiç çikolata alma aklıma gelmiyor çoğu zaman ama evde varsa durum fena, beni dürtüyor resmen

ben bu kadar proteine dayanamam, zaten kolestrol sınırda..
sebzesiz yaşayamam ben..

ben çok severim lor peynirini, hatta annemden rica ederim bazen börek yapacaksa patlıcanlının içine koymasını isterim, ikisi birarada çok seviyorum..tabii kırmızı pulbiber de olacak

vayy yeşil çaylar falan.. süper..zamanla iyice alışacaksın aromalılardan mı içiyorsun canım

valla benim de canım dominos'un yeni çıkan mangal keyfi pizası mı ne varmış, ondan çekti bugün ama henüz sipariş etmedim, sanırım cuma günü yiyeceğim
bence de spor yap, kek, hamburger derken çoğalmış kaloriler, cuma tartıda 100 gr az görünsek kar

gayet güzel olmuş mönü Melikecim, afiyet olsun..
evet ben de yeşil çay ile kuru kayısı, incir, erik, v.s. tüketmeyi çok seviyorum

herkese iyi akşamlar
menüm
sabah:
2dilim ekmek biraz peynir 5zeytin domates salatalık
ara 1 elma 5 badem
öğle:
makarna 1 porsiyon
ara:1 elma
akşam sebze yemeği karpuz

makarnayı yağsız pişirmişsen, süper olmuş..ben domatesli yapıyorum, bir de baharat..harika oluyor
afiyet olsun..

ayy nihayet geçmişi bitirdim..
şimdi yediklerim:

sabah aç karnına 2 bardak ılık su (aslında yeşil çay ve su gibi bunu da yazmama gerek yok sanırım :44:)

sabah
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık, biber
2 dilim çavdar ekmeği
2 YEMEK kaşığı nutella

kuşluk
eh Nutella'nın üzerine yemedim

öğle
1 tabak (5-6 kaşık) yeşil mercimekli bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt

ikindi
1 ceviz
3 kuru kayısı
1 kuru incir

akşam
2 küçük biber dolması
1 ortaboy kırmızı biber dolması
bol yağsız salata

gece
2 kuru kayısı
1 kuru incir
1 ceviz

bu arada birazdan Manchester-GS maçı var, bizimkiler cips yiyecek, belki onlarla küçük bir kase yerim..belki yemem bilmiyorum

ha bu arada Lipton2un kiraz saplı form çayı var, şu an içiyorum, ben çok beğendim..
Büşraaaa hala tuvalete çıkma sorunun varsa bunlardan günde 2-3 tane iç, iyi gelir

ay cips yemeyeceğim, vazgeçtim..bugün kendime kırmızı bir etek sipariş ettim internetten..şimdi gelince sığmam falan, sinirlerim bozulur
ben eteği düşünerek konsantre olayım bu akşam

kızlar mesaj sayım 19
ben kaçar, maç geç biter, uğrayamam bir daha..
herkese iyi geceler..yarın sabah görüşürüz

selam canım :) inşallah iyi bir gün olmuştur herkes için, benim için yine yorucuydu...temizliğe devam..keşke hiç çıkmasaydın tartıya canım cumadan önce ama ne diyorduk biz moralimizi bozmak yok asla arada gerilesek bile azimle ilerleyeceğiz

Günaydın kızlaar :124: sabah sporumu yapacağım birazdan 30 dk haydi siz de yapın bakıyım

özeniyorum senin bu sabah sporlarından Melikem ya okullar bi başladı ben de ne düzen ne spor kaldı

Şu haftada 1 gün tartılma huyunu bi edinemedim ya her sabah tartı gözümün içine bakıyor sanki tartıl diye

aman diyim şekerim unutma evren unuttuğun anda gerçekleştiriyor dileğini

sabah
1 bardak su (ac karna)
2.5 kıymalı poğaça (neyse ki bitti misafir ağırlamanın acı sonu )

ara
1 bardak çay

öğlen
fırında pişmiş tavuklu patates yemeğinden
sirkeli biber
2 kaşık yoğurt
1 bardak zero kola ve elmalı kurabiye

ara
kavun
3 kupa bergamotlu yeşil çay

akşam
salata
kavun
peynir
1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
3 bardak çay

bol su

Son düzenleme:
Nazcıım nasılsın burdasın gördüm seni epeydir konuşamıyoruz bu hafta fazladan kilo kaybetmişsin sanırım nedeni ilk iki ihtimalden biri olabilir canım olumsuz düşünme hiçbir zaman için =)

ay cips yemeyeceğim, vazgeçtim..bugün kendime kırmızı bir etek sipariş ettim internetten..şimdi gelince sığmam falan, sinirlerim bozulur
ben eteği düşünerek konsantre olayım bu akşam

ha şöyle Ayşecim =) yeme tabi iki secenek var önümüzde ya canımızın her istediğini yeyip istediğimiz kıyafetleri giyemeyeceğiz ya da her istediğimizi yiyemeyip fıstık gibi olucaz o lala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…