makarnayı yağsız pişirmişsen, süper olmuş..ben domatesli yapıyorum, bir de baharat..harika oluyor
afiyet olsun..
ayy nihayet geçmişi bitirdim..
şimdi yediklerim:
sabah aç karnına 2 bardak ılık su (aslında yeşil çay ve su gibi bunu da yazmama gerek yok sanırım :44:)
sabah
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık, biber
2 dilim çavdar ekmeği
2 YEMEK kaşığı nutella
kuşluk
eh Nutella'nın üzerine yemedim
öğle
1 tabak (5-6 kaşık) yeşil mercimekli bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
ikindi
1 ceviz
3 kuru kayısı
1 kuru incir
akşam
2 küçük biber dolması
1 ortaboy kırmızı biber dolması
bol yağsız salata
gece
2 kuru kayısı
1 kuru incir
1 ceviz
bu arada birazdan Manchester-GS maçı var, bizimkiler cips yiyecek, belki onlarla küçük bir kase yerim..belki yemem bilmiyorum
ha bu arada Lipton2un kiraz saplı form çayı var, şu an içiyorum, ben çok beğendim..
Büşraaaa hala tuvalete çıkma sorunun varsa bunlardan günde 2-3 tane iç, iyi gelir
herkese iyi akşamlar
menüm
sabah:
2dilim ekmek biraz peynir 5zeytin domates salatalık
ara 1 elma 5 badem
öğle:
makarna 1 porsiyon
ara:1 elma
akşam sebze yemeği karpuz
kızlaar ben az once cok kotu bıse yaptımburger kıng soyledım 1 aydır kola bıle ıcmıyodum.bugun kılomda azalma goremedım o yuzden yedım dye bunu bahane etmycem menümü yazayım
sabah 1 dilim kek ve yarım bardak vişne suyu
yeşil çay
sebzelı et suyunda yapılmış nohutlu bişe çorbamsı bi tarzı vardı :) yarım porsiyon yedım ceyrek dilim ekmek ve 1 bardak ayranla
az sekerli türk kahvesi
yarım hamburger yarım patates ve nestea ama bildigin 400 kalori aldım az once
2 litre su içtim
spor : sabah yarım saat yaptım birazdanda tenıse gidcm buyuk ıhtımal.gidemezsemde evde spor yapcam
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 1 yumurta, salça, yeşil çay, biraz pekmeze bandım:26:
ara: 1 bardak yeşil çay-ısırgan otu
öğle yok sabah geç yemiştim
ara: 1 bardak şekersiz nescafe ile 1 erik, 2 kuru kayısı, 5 badem. şekersiz sevmiyordum ama böyle çok güzel oldu.
ara: yarım elma, 1 dilim karpuz
akşam: 1 kepçe tarhana, 2 kaşık patlıcan oturtma, 4 kaşık erişte, 1 bardak gazoz, biraz yoğurt.
Sporumu tamamlayınca yazcam
Bugünkü menüm
1.öğün nesfit
2.öğün 30 gr protein
3.öğün magnum
4.öğün 125 gr tavuk
5.öğün 125 gr tavuk
6.öğün 1 bardak süt
7.öğün 125 gr tavuk
8.öğün 125 gr tavuk
9.öğün 1 bardak süt
10.öğün 100 gr lor
ayy nihayet geçmişi bitirdim..
şimdi yediklerim:
sabah aç karnına 2 bardak ılık su (aslında yeşil çay ve su gibi bunu da yazmama gerek yok sanırım :44:)
sabah
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık, biber
2 dilim çavdar ekmeği
2 YEMEK kaşığı nutella
kuşluk
eh Nutella'nın üzerine yemedim
öğle
1 tabak (5-6 kaşık) yeşil mercimekli bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
ikindi
1 ceviz
3 kuru kayısı
1 kuru incir
akşam
2 küçük biber dolması
1 ortaboy kırmızı biber dolması
bol yağsız salata
gece
2 kuru kayısı
1 kuru incir
1 ceviz
bu arada birazdan Manchester-GS maçı var, bizimkiler cips yiyecek, belki onlarla küçük bir kase yerim..belki yemem bilmiyorum
ha bu arada Lipton2un kiraz saplı form çayı var, şu an içiyorum, ben çok beğendim..
Büşraaaa hala tuvalete çıkma sorunun varsa bunlardan günde 2-3 tane iç, iyi gelir
ay cips yemeyeceğim, vazgeçtim..bugün kendime kırmızı bir etek sipariş ettim internetten..şimdi gelince sığmam falan, sinirlerim bozulur
ben eteği düşünerek konsantre olayım bu akşam
sabah
1 bardak su (ac karna)
2.5 kıymalı poğaça (neyse ki bitti misafir ağırlamanın acı sonu)
ara
1 bardak çay
öğlen
fırında pişmiş tavuklu patates yemeğinden
sirkeli biber
2 kaşık yoğurt
1 bardak zero kola ve elmalı kurabiye
ara
kavun
3 kupa bergamotlu yeşil çay
akşam
salata
kavun
peynir
1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
3 bardak çay
bol su
Nazcıım nasılsın burdasın gördüm seni epeydir konuşamıyoruzbu hafta fazladan kilo kaybetmişsin sanırım nedeni ilk iki ihtimalden biri olabilir canım olumsuz düşünme hiçbir zaman için =)
İyiyim Beste sen nasılsın canım.Yok zaten pek ihtimal vermiyorum inşallah metabolizmam ivme kazanmıştır =))
Beste poğaça yoktu hani kod adı simit simit
En azından sabah yemişsin poğaçaları bir şey olmaz takma kafana gayet güzel bence
MERHABA KIZLARR:) bende aranıza yeni kabul edildim:) yalnız biraz bilgilendirilmeye ihtiyacım var. 8. gruba katılmam için bir işlem yapmam gerekiyormu? ya da yapmam gereken neler var?
Seni yilike mi çağırdı canım ?
Tamam uyman gereken 1-2 kural var yilike ( melike ) takım kaptanımız yazar sana onun dışında sana şimdilik bir şey düşüyor bizle tanışmak
Ben Naz 19 yaşındayım
MERHABA KIZLARR:) bende aranıza yeni kabul edildim:) yalnız biraz bilgilendirilmeye ihtiyacım var. 8. gruba katılmam için bir işlem yapmam gerekiyormu? ya da yapmam gereken neler var?
Yarın uğrayamıcam ben buraya büyük olasılıkla menümü şimdiden yazayım.
1.öğün nesfit
2.öğün 15 gr whey protein
3.öğün menemen 1 yumurta ile
4.öğün 1 kutu ton balığı
5.öğün 100 gr sosis
6.öğün 1 bardak süt + 15 gr whey protein
7.öğün 2 tane lahmacun + 1 bardak ayran
8.öğün 100 gr lor
bende seda memnun oldum. bende 19 yaşındayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?