Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

makarnayı yağsız pişirmişsen, süper olmuş..ben domatesli yapıyorum, bir de baharat..harika oluyor
afiyet olsun..

Ben makarna yediğim zaman acayip kilo alıyorum anlamıyorum neden öyle oluyor.O yüzden çok zor durumda kalmadıkça yemiyorum bana öyle bir etkisi var galiba

Ayşecim nutella haricinde süper sen de farkındasın zaten eve alınmasa aranmıyor ama gözünün önünde olunca yiyesi geliyor insanın oğluşun da sevmiş işin zor bu arada ben kiraz saplı form çayını gecen seneden beri içiyorum bitmişti tekrar alayım bari çok hafif bir tadı var

herkese iyi akşamlar
menüm
sabah:
2dilim ekmek biraz peynir 5zeytin domates salatalık
ara 1 elma 5 badem
öğle:
makarna 1 porsiyon
ara:1 elma
akşam sebze yemeği karpuz

gayet güzel hafif bir menü olmuş Sıdıkacım

arada hepimiz cozutuyoruz böyle işte kilo verememeni kafana çok takma kendine biraz zaman var canım bu arada yeni işin nası gidiyor ?

badem kuru kayısı elma çok iyi olmuş bu aralar uzak kaldım onlardan

baya protein ağırlıklı beslenmişsin canım bir bildiğin vardır :)

Bitince almayın eve nutella bence Ayşe.Oğlun sevmiyorsa tabi gerçi nutellayı sevmeyen bir canlı şu ana kadar görülmemiş =)

Beste poğaça yoktu hani kod adı simit simit

En azından sabah yemişsin poğaçaları bir şey olmaz takma kafana gayet güzel bence

Nazcıım nasılsın burdasın gördüm seni epeydir konuşamıyoruz bu hafta fazladan kilo kaybetmişsin sanırım nedeni ilk iki ihtimalden biri olabilir canım olumsuz düşünme hiçbir zaman için =)

İyiyim Beste sen nasılsın canım.Yok zaten pek ihtimal vermiyorum inşallah metabolizmam ivme kazanmıştır =))

Aslında çok yüksek protein yok

Yediklerim yarım kilo tavuk 100 gr protein
30 gr hazır protein
yarım litre süt 15 gr protein
lor peyniri 15 gr protein
diğer besinlerden 10 gr protein

TOPLAM 160 GR PROTEİN YAPIYOR.
KİLOMUN 2 KATI BİLE DEĞİL.

Yarın uğrayamıcam ben buraya büyük olasılıkla menümü şimdiden yazayım.

1.öğün nesfit
2.öğün 15 gr whey protein
3.öğün menemen 1 yumurta ile
4.öğün 1 kutu ton balığı
5.öğün 100 gr sosis
6.öğün 1 bardak süt + 15 gr whey protein
7.öğün 2 tane lahmacun + 1 bardak ayran
8.öğün 100 gr lor

İyiyim Beste sen nasılsın canım.Yok zaten pek ihtimal vermiyorum inşallah metabolizmam ivme kazanmıştır =))

iyiym ben de canım :) benim sıpalara ders hazırlıyorum hep bu saate kalıyorum 2-3 gündür, bir yandan temizliğe devam diğer yandan dün gece misafirimiz vardı bu gece de biz gittik e tabi bu da beni daha çok sıkıntıya sokuyor ne spora fırsatım oluyor ne de gruba uğrayabiliyorum istediğim gibi ama zamanla düzenim oturacak inşallah..inşallah öyle olmuştur şeker

Beste poğaça yoktu hani kod adı simit simit

En azından sabah yemişsin poğaçaları bir şey olmaz takma kafana gayet güzel bence

tek tesellim sabah yemem zaten :) doğru simitti demi

Çok tuhaf bir his şuana kadar hiç öğretmen arkadaşım olmamıştı

Sude de öğretmendi sanırım.Ayşeninde öğretmen olduğunu biliyorum ama oğluna bakmak için çalışmıyordu galiba.

MERHABA KIZLARR:) bende aranıza yeni kabul edildim:) yalnız biraz bilgilendirilmeye ihtiyacım var. 8. gruba katılmam için bir işlem yapmam gerekiyormu? ya da yapmam gereken neler var?

MERHABA KIZLARR:) bende aranıza yeni kabul edildim:) yalnız biraz bilgilendirilmeye ihtiyacım var. 8. gruba katılmam için bir işlem yapmam gerekiyormu? ya da yapmam gereken neler var?

Seni yilike mi çağırdı canım ?

Tamam uyman gereken 1-2 kural var yilike ( melike ) takım kaptanımız yazar sana onun dışında sana şimdilik bir şey düşüyor bizle tanışmak

Ben Naz 19 yaşındayım

Merhaba hoşgeldin ben Melike takım kaptanıyım. Biraz kendinden bahsetsen bize malum uzun süre buralarda olacağız tanışalım:) Sana takım kurallarımızı yazıyorum hemen

1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.

2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz. Takımımızda bir spor listesi hazırladık her gün menümüzün altına kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz ve zazaa(Naz) Cuma günleri listemizi yayınlıyor.120 dakikanın altında kesinlikle kalmıyoruz.

3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. Çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.

4)Cuma günleri 13.00’e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30’da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma Zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00’de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor. Bu 2 hafta boyunca takım içi listemize alıyoruz.
Eğer kabul ediyorum dersen hedef kilonu da yaz kaydedeyim. Başka bir şey yapmaya gerek yok

Naz giderek menülerini daha erken yazıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…