Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ee Seda bi adını yazdın kaldın kız burada meraktan ölmek üzereyim kaç kilosun ne kadar vermek istiyorsun biraz bahset =)

bütün bunları dikkate alacağım. dediğim gibi ben seda ve 19 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum. üniverste öğrencisim 2. sınıfa geçtim. çocukluğumdan beri tek sorunum kilolarım ve ilk defa böyle bi gruba katılıyorum. anlıyacağınz üzere kendimi tanıtmayıda pek beceremiyorum hedef kilom 58:) 58 demek her zaman kulağıma çok hoş gelmiştir ama hiç bi zaman demek nasip olmadı umarım bu sefer gerçekleştireceğim. :) yarından itibaren aranızdayım şimdilik iyi geceler:)

Tamam canım kaydettim aramıza hoşgeldin o zaman
Mesaj sayım 24 ben de yatarım kızlar görüşürüz yarın

mesajını yenı gördüm canım:) ben 1.68 boyundayım ve şuan 68 kiloyum. 2 hafta önce 71,5 tum. kendi çabalarımla biras kilo verdim ama pes etmemem için böyle bir şeye ihtiyacım vardı ve böylelikle aranıza katıldım:) umuyorumki 58 kiloya düşeceğim:)

İnan bana çok etkisi var iyi yapmışsın ileriki zamanlarda sende hissediceksin.

Beste hocammmmm
Öğretmenimmmmmmmm

Hahaha çok garip ya

Beste şimdi akşama kadar okulda çekiyorum öğrencileri bide burada çıktı demiyorsundur dimi

güzel takımımın güzel hatunları...bi süre özel sebeplerden dolayı aranızda olamayacağım...melikeme haber verdim ....elimden geldiği kadar diyetimi ve sporumu yapmaya gayret edicem söz...inşaallah en kısa zamanda görüşmek üzere...hepinizi çok öpüyorum...

iyi geceler Nazcım ben yatayım artık sabah 7 de ayaktayım ne de olsa mesaj sayım görüldüğü üzere 17

Selamkızlar dün hiç uğrayamadım çünkü üşütmüşümtüm gün kemiklerim sızladıokuldan geldikten sonradailaçalıp uyudum bütün gece titredim((uffff daha kış başlamadan hastaolmaya başladım ya çok köyü(((şimdi düne göre daha iyiyiym umarım bu ilk ve son gribim olur bu kııışşşş

DÜNKÜ MENÜM:
sabah
YUMURTA
PEYNİR
DOMATES
1DİLİM EKMEK
1 ZEYTİN
öğle:
1ÇİKOLATALI SÜT
3-5ÇUBUKKRAKER
akşam:
1MUZ
1 ELMA
1ARMUT

Melikeciiiiim bugün sonke z İzmire gidiyorum cuartesi dönücem artıkım bizimoğlancığı askere göndercez soooon:)yarın tel.den kilobildirimi yaparım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…