sabah
1 bardak su (ac karna)
2.5 kıymalı poğaça (neyse ki bitti misafir ağırlamanın acı sonu)
ara
1 bardak çay
öğlen
fırında pişmiş tavuklu patates yemeğinden
sirkeli biber
2 kaşık yoğurt
1 bardak zero kola ve elmalı kurabiye
ara
kavun
3 kupa bergamotlu yeşil çay
akşam
salata
kavun
peynir
1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
3 bardak çay
bol su
ha şöyle Ayşecim =) yeme tabi iki secenek var önümüzde ya canımızın her istediğini yeyip istediğimiz kıyafetleri giyemeyeceğiz ya da her istediğimizi yiyemeyip fıstık gibi olucazo lala
Bitince almayın eve nutella bence Ayşe.Oğlun sevmiyorsa tabi gerçi nutellayı sevmeyen bir canlı şu ana kadar görülmemiş =)
Çok tuhaf bir his şuana kadar hiç öğretmen arkadaşım olmamıştı
Sude de öğretmendi sanırım.Ayşeninde öğretmen olduğunu biliyorum ama oğluna bakmak için çalışmıyordu galiba.
MERHABA KIZLARR:) bende aranıza yeni kabul edildim:) yalnız biraz bilgilendirilmeye ihtiyacım var. 8. gruba katılmam için bir işlem yapmam gerekiyormu? ya da yapmam gereken neler var?
güzel takımımın güzel hatunları...bi süre özel sebeplerden dolayı aranızda olamayacağım...melikeme haber verdim ....elimden geldiği kadar diyetimi ve sporumu yapmaya gayret edicem söz...inşaallah en kısa zamanda görüşmek üzere...hepinizi çok öpüyorum...
DÜNKÜ MENÜM:
sabah
YUMURTA
PEYNİR
DOMATES
1DİLİM EKMEK
1 ZEYTİN
öğle:
1ÇİKOLATALI SÜT
3-5ÇUBUKKRAKER
akşam:
1MUZ
1 ELMA
1ARMUT
günaydın kızlar bugun biraz rahatsız gibiyim boğazım agrıyor cok keyıfsız uyandım :S bu arada dünkü mesaj sayım 12
aramıza hoşgeldinnn
ben Ayşe
Melikeciiiiim bugün sonke z İzmire gidiyorum cuartesi dönücem artıkım bizimoğlancığı askere göndercez soooon:)yarın tel.den kilobildirimi yaparım tatlım
DÜNKÜ MENÜM:
sabah
YUMURTA
PEYNİR
DOMATES
1DİLİM EKMEK
1 ZEYTİN
öğle:
1ÇİKOLATALI SÜT
3-5ÇUBUKKRAKER
akşam:
1MUZ
1 ELMA
1ARMUT
günaydın kızlar bugun biraz rahatsız gibiyim boğazım agrıyor cok keyıfsız uyandım :S bu arada dünkü mesaj sayım 12
Kaptanım oradamısın
Buradayım bugün uğrayamam demiştin Nazcım bir aksilik olmamıştır inşallah nasılsın ne var ne yok
Melike başlangıç kilomu 120 kabul edince 31 kg vermiş gözüküyorum süper bir duygu veriyor 117 kabul edince 28 gösteriyor.3 kg fark var ama baştaki rakam otuzlar yada yirmiler olunca çok farklı gibi gözüküyor.Başlangıç kilomu 120 kabul edicem.O 3 kilo sırf su bile olsa 120 den düştüm dimi
Kesinlikle 120 yapben buraya 81 ile başladım ama en kilolu halim 85.5'ti çizelgemi öyle yaptım görünce içim açılıyor 120 kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?