Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

zaten poğaça yemişsin, elmalı kurabiyeyi yemeseydin keşke..
ama ben olsam ben de yerdim, bayılırım elmalı kurabiyeye

ha şöyle Ayşecim =) yeme tabi iki secenek var önümüzde ya canımızın her istediğini yeyip istediğimiz kıyafetleri giyemeyeceğiz ya da her istediğimizi yiyemeyip fıstık gibi olucaz o lala

ama yine de yedim braz cips :18:
üstelik üzerine tobleron da götürdüm
spor yapmam farz oldu bugün

Bitince almayın eve nutella bence Ayşe.Oğlun sevmiyorsa tabi gerçi nutellayı sevmeyen bir canlı şu ana kadar görülmemiş =)

evet almayacağız, biz de öyle karar verdik..o kinder surpriseleri ile devam etsin çikolata işine..
ya dün bir cips yiyişi vardı, aklım durdu:/ üstelik baharatlı!
dün eşim de aynı şeyi söyledi "mümkün mertebe eve cips ve nutella alınmayacak"

Çok tuhaf bir his şuana kadar hiç öğretmen arkadaşım olmamıştı

Sude de öğretmendi sanırım.Ayşeninde öğretmen olduğunu biliyorum ama oğluna bakmak için çalışmıyordu galiba.

evet Sude öğretmen canım..
ben de öğretmenim ama mesleğimi pek yaptığım söylenemez, yıllarca Fransızları getiren bir acentada çalıştım.
ve evet, şimdi ara verdim oğluma bakabilmek için..seneye kreşe başlayacak, sonrası allah kerim..

Şulecim umarım kötü birşey yoktur..
görüşmek üzere..

kızlar günaydınnn
dilerim güzel ve verimli birgün olur..
bugün eşim evde, gün boyunca dışarıda olacağız, bu yüzden buraya ancak akşam uğrayabilirim..telefondan birşey yazmak bana çok zor geliyor..
akşam görüşürüz

Melikeciiiiim bugün sonke z İzmire gidiyorum cuartesi dönücem artıkım bizimoğlancığı askere göndercez soooon:)yarın tel.den kilobildirimi yaparım tatlım

Tamam Sudecim git git biz buradayız sağ salim dönsün inşallah. Geçmiş olsun bu arada

DÜNKÜ MENÜM:
sabah
YUMURTA
PEYNİR
DOMATES
1DİLİM EKMEK
1 ZEYTİN
öğle:
1ÇİKOLATALI SÜT
3-5ÇUBUKKRAKER
akşam:
1MUZ
1 ELMA
1ARMUT

Biraz daha yeseydin keşke bak hastaymışsın zaten

günaydın kızlar bugun biraz rahatsız gibiyim boğazım agrıyor cok keyıfsız uyandım :S bu arada dünkü mesaj sayım 12

Geçmiş olsun bu aralar herkes hasta salgın mı vardır nedir birkaç gün dikkat et ılık çay, süt iç iyi gelir

Son düzenleme:
Melike başlangıç kilomu 120 kabul edince 31 kg vermiş gözüküyorum süper bir duygu veriyor 117 kabul edince 28 gösteriyor.3 kg fark var ama baştaki rakam otuzlar yada yirmiler olunca çok farklı gibi gözüküyor.Başlangıç kilomu 120 kabul edicem.O 3 kilo sırf su bile olsa 120 den düştüm dimi

Son düzenleme:

Kesinlikle 120 yap ben buraya 81 ile başladım ama en kilolu halim 85.5'ti çizelgemi öyle yaptım görünce içim açılıyor 120 kalsın

Bir şey sorucam bulgur pilavı dolapta ne kadar süre dayanır bozulmadan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…