Kesinlikle 120 yapben buraya 81 ile başladım ama en kilolu halim 85.5'ti çizelgemi öyle yaptım görünce içim açılıyor 120 kalsın
Bir şey sorucam bulgur pilavı dolapta ne kadar süre dayanır bozulmadan ?
Anneme sordum 2-3 gün dayanır dedi
Teşekkür ettim kuzum...
Melike hani senin bilgisayarın bozulmuştuya o zamanlar grubumuz durgundu şimdi o günleri düşünüyorumda çok şükür ya.Bura olmasa ne yaparım bilmiyorum alıştım şimdi ben buraya
Ben bu modeli giymek istiyorumgöbek bölgesine dikkat böyle olabilir miyim sanki zor biraz :44:
Eki Görüntüle 514441
Neden olmasınya ben 120 kilodan gelip bikini giycem diyorum sen böle olabilirmiyim diyorsun hiç yakıştıramadım Melikem...
Olucaz olucaz fiziğimiz daha güzel oluncak sımsıkı bir vücudumuz olucak.
Oluruz dimi oluruz tabi yasen kilo veremezsin diyorlardı neymiş kalın kemikliymişim 10 kilo verdim bile bunu mu olamıycam gaza geldim
Bodruma gidelim
Oluruz dimi oluruz tabi yasen kilo veremezsin diyorlardı neymiş kalın kemikliymişim 10 kilo verdim bile bunu mu olamıycam gaza geldim
Bodruma gidelim
Kaptanım bişi merak ettim sen hani menülerimiz kayıt ediyorum demiştinya kaptanlık görevinmi bu yoksa kendi istediğin içinmi yapıyorsun ?
Kaptanım mezun olduğunda bizi bırakıp gitme haftada 1 de olsa uğra olurmu özlerim ben yaaaa
Hani birlikte mezun olacaktık zaten 2.5 kilo vermişsin arayı hızla kapatıyorsun :) gerçekten ben yavaş veriyorum mezun olsam bile gelirim kız merak ederim sizi seni :)
YAAAA ben şimdi düşündümde ben hepinizi mezun edicem tek başıma kalıcam
Hele Pınarımı çok özlerim.
Melike bişiler yapalım pınara o 5-6 kiloyu verdittirmeyelim
bizle kalsın gitmesin
PINAR SON YAPILAN ARAŞTIRMALARA GÖRE BAKLAVA ZARARSIZMIŞ CANIM HER GÜN 1 KİLO BAKLAVA YEMEK ÇOK YARAR SAĞLIYORMUŞ...BOL ŞERBETLİLER DAHADA YARARLIYMIŞ...
Her takım kurallarını kendi belirliyor yani illa kaptanlar şunu yapmalı diye bir yerde yazmıyor. Ben böyle daha iyi olacağını düşündüm. Diğer takımlara da baktım bu şekilde olunca işe yarıyor. Geçenlerde şunu gördüm takım içinde 2'li gruplar yapıyorlar. Herkes eşinin menülerine falan bakıyor biraz rekabet oluyor hem. Herkes fikrini yazsın bizde yapalım derim ben.
Dur hele kimse gitmiyor daha var Pınar onu dinleme no baklava
Nasıl rekabet oluyor cuma günü hangi 2 li daha çok kilo verirse toplam onlarmı kazanıyor yoksa o 2 li kendi arasındamı rekabete giriyorlar.Yani cuma günü o 2 liden hangisi daha çok kilo vermiş onamı bakıyorlar
takımdaki 2'li gruplardan hangisi daha çok vermiş ona bakılıyor. mesela senle ben bir grup olduk diyelim. sen veremedin bir daha ki hafta vermen için ben seni teşvik ediyorum gibi
Melike kız senin dediğin gibi kuş kadar yiyor zaten 54 den 48 e inmeyi planlıyor 6 kilocuğu var şimdiden planlar yapmamız lazım
Yes baklava yes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?