Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

10 kişiyiz ama Güner kaç gündür yok :44: yarın bakalım bildirim yapmaya gelecek mi

Yaparsak çok güzel olur 1 kişi boşta kalsada her hafta o boştaki kişi değişir.Diğerleride olumlu bakarsa yapalım eş seçiminide kurayla yaparık süper olur.

PINAR BU İŞİ YAPARDA AYNI GRUPTA OLURSAK NO BAKLAVA BAŞKA GRUPTA OLURSAK YES BAKLAVA TAMAM MI KUZUM

Tamam kızlar da söylesinler fikirlerini ben boşta kalabilirim yeni üye çağırıp onunla eşli olurum ben şimdi havuç tatlısı yapmaya gidiyorum görüşürüz hadi Naz annem benimle ilgilenmiyorsun demeye başladı
8. takımın hatunlarııııı neredesiniz neler yaptınız bugün gelin hele bir anlatın :)

bence de 2li eş fikri güzel. gruba karşı zaten sorumluyuz ama birinin bide ayrıyetten özel olarak ilgilenmesi daha da iyi olabilr:)

kuzumm ben bırakmam senii gelirim buralaraaa..
bakıyorum komplo teorileri var üzerime kuruluahhh ahh baklavayada daynamam valla nazz
.gelemedim gündz nasılsın kuzumm

valla baklava istedii canım nazz...sensiz yiyemem kuzum ama kıyamam sana

kuzumm ben bırakmam senii gelirim buralaraaa..
bakıyorum komplo teorileri var üzerime kuruluahhh ahh baklavayada daynamam valla nazz
.gelemedim gündz nasılsın kuzumm

İyiyim Pınar sen nasılsın tamam anlaştık ideal kilona insen bile kilonu korumak için kalırsın =)

Ya bu saat oldu hala akşam yemeğini yemedik yarın cuma ama sahur yapalım oldu olacak

Ayşe bloguna baktım sanki başka bir dünyaya açılıyor ne bileyim en uygun cümle buydu herhalde manzara fotoğraflarına bayıldım kıyafetler dantelden çok kibar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…