ee ben bugunkü menumu yarın sabahmı yazıyorum yoksa bu akşammı:)
ohh kilo çizelgenide yapmışsın hayırlı olsun :)
Yaz canım şimdi niye bekliyeceksin yarın sabaha kadar =)
günaydın Büşracım geçmiş olsun, bol bol bitki çayı tüketmeye bak..
bugünkü marifetim
sabah
aç karna 1 bardak su
1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, domates, peynir 1 zeytin şekersiz çay
ara
1 bardak çay
öğlen
1 bardak haşlanmış kepekli makarna, 2 kaşık yoğurt
ara
1 sade maden suyu
akşam
1 porsiyon iskender, 4-5 elma dilim patates
bol su içiyorum bir de epey yürüdüm
bugünkü marifetim
sabah
aç karna 1 bardak su
1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, domates, peynir 1 zeytin şekersiz çay
ara
1 bardak çay
öğlen
1 bardak haşlanmış kepekli makarna, 2 kaşık yoğurt
ara
1 sade maden suyu
akşam
1 porsiyon iskender, 4-5 elma dilim patates
bol su içiyorum bir de epey yürüdüm
herkese merhaba
bugünkü menüm
sabah:2dilim ekmek peynir 5 zeytin domates şekersiz çay
ara:1 elma yeşil çay
öğle:çorba 1dilim ekmek
ara:2 havuç
akşam :1porsiyon sebze yemeği karpuz
kızlar selamm bugun bütün gün giremedim ders kaydıydı kalacak yer işleriydi tüm gün onlarla ugrastım adana mersin arasnda trende gecti günüm :) hemmen menümü yazıyorummm
sabah 1 dilim ekmek peynır domates ve salatalık sekersiz cayla
az sekerli türk kahvesi
3 kasık yesil fasulye yarım dılım kepek ekmek
az sekerli türk kahvesi
yarım tabak makarna uzerıne 1 kasık tavuklu mantarlı sos ekledim yarım bardak kola közlenmis bber ve salata
yeşil cay
2 litre su.spor yapmadım ama tüm gün yürüdüm nerdeyse :) bide bgun arkadslarmın evlerni hayırladım o yuzden kahve cok içtim ama hayırlısı :)
Her takım kurallarını kendi belirliyor yani illa kaptanlar şunu yapmalı diye bir yerde yazmıyor. Ben böyle daha iyi olacağını düşündüm. Diğer takımlara da baktım bu şekilde olunca işe yarıyor. Geçenlerde şunu gördüm takım içinde 2'li gruplar yapıyorlar. Herkes eşinin menülerine falan bakıyor biraz rekabet oluyor hem. Herkes fikrini yazsın bizde yapalım derim ben.
güzel menü , öğrencisin sanırım yeni dönemde başarılar dilerim.
Melike başlangıç kilomu 120 kabul edince 31 kg vermiş gözüküyorum süper bir duygu veriyor 117 kabul edince 28 gösteriyor.3 kg fark var ama baştaki rakam otuzlar yada yirmiler olunca çok farklı gibi gözüküyor.Başlangıç kilomu 120 kabul edicem.O 3 kilo sırf su bile olsa 120 den düştüm dimi
Tamam kızlar da söylesinler fikirlerini ben boşta kalabilirim yeni üye çağırıp onunla eşli olurumben şimdi havuç tatlısı yapmaya gidiyorum görüşürüz hadi Naz annem benimle ilgilenmiyorsun demeye başladı
8. takımın hatunlarııııı neredesiniz neler yaptınız bugün gelin hele bir anlatın :)
Kahvaltı:
peynir
3 zeytin
bir dilim çavdar ekmeği
bir fincan şekersiz çay
Ara öğün:
çeyrek dilim börek:)
bir kase patates salatası
bir çay bardağı şekersiz çay
Akşam yemegi:
ara öğün:
bir fincan çay
bir şeftali
bugün misafir geldi bu menüyle ucuz atlattım:)
Tamam kızlar da söylesinler fikirlerini ben boşta kalabilirim yeni üye çağırıp onunla eşli olurumben şimdi havuç tatlısı yapmaya gidiyorum görüşürüz hadi Naz annem benimle ilgilenmiyorsun demeye başladı
8. takımın hatunlarııııı neredesiniz neler yaptınız bugün gelin hele bir anlatın :)
Her takım kurallarını kendi belirliyor yani illa kaptanlar şunu yapmalı diye bir yerde yazmıyor. Ben böyle daha iyi olacağını düşündüm. Diğer takımlara da baktım bu şekilde olunca işe yarıyor. Geçenlerde şunu gördüm takım içinde 2'li gruplar yapıyorlar. Herkes eşinin menülerine falan bakıyor biraz rekabet oluyor hem. Herkes fikrini yazsın bizde yapalım derim ben.
Selamkızlar dün hiç uğrayamadım çünkü üşütmüşümtüm gün kemiklerim sızladıokuldan geldikten sonradailaçalıp uyudum bütün gece titredim((uffff daha kış başlamadan hastaolmaya başladım ya çok köyü (((şimdi düne göre daha iyiyiym umarım bu ilk ve son gribim olur bu kııışşşş
DÜNKÜ MENÜM:
sabah
YUMURTA
PEYNİR
DOMATES
1DİLİM EKMEK
1 ZEYTİN
öğle:
1ÇİKOLATALI SÜT
3-5ÇUBUKKRAKER
akşam:
1MUZ
1 ELMA
1ARMUT
bütün bunları dikkate alacağım. dediğim gibi ben seda ve 19 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum. üniverste öğrencisim 2. sınıfa geçtim. çocukluğumdan beri tek sorunum kilolarım ve ilk defa böyle bi gruba katılıyorum. anlıyacağınz üzere kendimi tanıtmayıda pek beceremiyorumhedef kilom 58:) 58 demek her zaman kulağıma çok hoş gelmiştir ama hiç bi zaman demek nasip olmadı umarım bu sefer gerçekleştireceğim. :) yarından itibaren aranızdayım şimdilik iyi geceler:)
güzel takımımın güzel hatunları...bi süre özel sebeplerden dolayı aranızda olamayacağım...melikeme haber verdim ....elimden geldiği kadar diyetimi ve sporumu yapmaya gayret edicem söz...inşaallah en kısa zamanda görüşmek üzere...hepinizi çok öpüyorum...
Ya bu saat oldu hala akşam yemeğini yemedikyarın cuma ama sahur yapalım oldu olacak
Ayşe bloguna baktım sanki başka bir dünyaya açılıyor ne bileyim en uygun cümle buydu herhalde manzara fotoğraflarına bayıldım kıyafetler dantelden çok kibar :)
Kahvaltı:
peynir
3 zeytin
bir dilim çavdar ekmeği
bir fincan şekersiz çay
Ara öğün:
bir kase patates salatası
bir çay bardağı şekersiz çay
Akşam yemegi:
ara öğün:
bir fincan çay
bir şeftali
bugün misafir geldi bu menüyle ucuz atlattım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?