Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kahvaltı:
peynir
3 zeytin
bir dilim çavdar ekmeği
bir fincan şekersiz çay

Ara öğün:
çeyrek dilim börek:)
bir kase patates salatası
bir çay bardağı şekersiz çay

Akşam yemegi:
çeyrek dilim börek:)

ara öğün:
bir fincan çay
bir şeftali

bugün misafir geldi bu menüyle ucuz atlattım:)

bugünkü marifetim

sabah
aç karna 1 bardak su
1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, domates, peynir 1 zeytin şekersiz çay

ara
1 bardak çay

öğlen
1 bardak haşlanmış kepekli makarna, 2 kaşık yoğurt

ara
1 sade maden suyu

akşam
1 porsiyon iskender, 4-5 elma dilim patates

bol su içiyorum bir de epey yürüdüm

kızlar selamm bugun bütün gün giremedim ders kaydıydı kalacak yer işleriydi tüm gün onlarla ugrastım adana mersin arasnda trende gecti günüm :) hemmen menümü yazıyorummm

sabah 1 dilim ekmek peynır domates ve salatalık sekersiz cayla
az sekerli türk kahvesi
3 kasık yesil fasulye yarım dılım kepek ekmek
az sekerli türk kahvesi
yarım tabak makarna uzerıne 1 kasık tavuklu mantarlı sos ekledim yarım bardak kola közlenmis bber ve salata
yeşil cay

2 litre su.spor yapmadım ama tüm gün yürüdüm nerdeyse :) bide bgun arkadslarmın evlerni hayırladım o yuzden kahve cok içtim ama hayırlısı :)

herkese merhaba

bugünkü menüm
sabah:2dilim ekmek peynir 5 zeytin domates şekersiz çay
ara:1 elma yeşil çay
öğle:çorba 1dilim ekmek
ara:2 havuç
akşam :1porsiyon sebze yemeği karpuz

menün güzel aralarda meyve falan yesende guzel olurdu bence.gerci bende pek ara öğün yapamıyorum ama neyse :) bide iskenderin kalorisi nasıl acaba ya canım cekti :)

umarım iskender tereyağlı değildir afiyet olsun

güzel menü , öğrencisin sanırım yeni dönemde başarılar dilerim.

bence çok güzel fikir

bence 120 yapmalısın! çünkü zaten 120 idin bir zamanlar..
süpersin Naz! tam gaz devam!

Menümü yazıp çıkmam gerek kızlar okullar başladı ablamın bilgisayarda işleri var o yüzden özür dilerim öğlene bilgisayar bende kalacak hepsini okurum
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, salça, 1 dilim salam, şekersiz çay
ara: şekersiz nescafe, 3 kayısı, 1 paket diyet bisküvi
öğle yok
ara: yarım elma, 1 erik
akşam: 1 kepçe çorba, 3 kaşık patlıcan oturtma, 4 kaşık kuskus, 1 dilim havuç tatlısı
spor yapamadım şimdi bilgisayar ablamda diye yapamıyorum keşke gündüz yapsaydım
yarın sabah görüşürüz bildirimleri unutmayııın öptüm hepinizi

valla bilmem ki, bana her türlü uyar, herkes ne isterse ben ona uyarım, haberiniz olsun..
dediğin gbi belki iyi gelebilir..

börek tehlikeli olsa da çeyrek dilimle bence de çok iyi atlatmışsın Sedacım yarın daha da dikkat edersin :)

havuç tatlısı mı

neden olmasın diyorum ben denemeye değer eşimizle birbirimizi daha iyi takip ederiz işe yarayabilir :)

kıyamam kuzum ya cok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol bitki çayları iç okulda da...

DÜNKÜ MENÜM:
sabah
YUMURTA
PEYNİR
DOMATES
1DİLİM EKMEK
1 ZEYTİN
öğle:
1ÇİKOLATALI SÜT
3-5ÇUBUKKRAKER
akşam:
1MUZ
1 ELMA
1ARMUT

kahvaltın çok iyi olmuş canım öğlenle akşamı geçiştirmişsin biraz bu arada meyveyle nasıl doyuyorsun yahu ben tek meyveyle doyamıyorum

ben de ilk kez burası sayesinde istediğim kiloya yakınlaştım canım sen de verirsin umarım =)

özletme kendini Şulecim

aaaa gerçekten sevdin mi...çok sevindimmmmm
facebooktaki sayfamda da her sabah çiçek fotoğrafları koyuyorum, millet güne güzel başlasın ya da akşam gördüğünde içi açılsın diye
hele bugün plajda çektiğim fotoğrafları bir görsen Melike, şimdi Instagram'a koydum da bayıldı arkadaşlar
dur olmadı birazdan buraya da koyayım...ya da blogda bir köşede instagram fotoğraflarımı yayınlayayım ben sonra :44:

valla yine iyi dayanmışsın, benim zaten kilo veremedim diye moral bozuk, hepten yerdim herhalde
afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…