Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla kötü değil o kadar..
ben geçmişi okumayı bitirip, yediklerimi yazayım da sen asıl o zaman gör, ben de farklı değilim
bir de yarın İzmir'den eski bir arkadaşım geliyor, akşam yemeğe çıkacağız pazartesi de doğumgünüm, pasta yiyeceğim haberiniz olsun

mönü gayet iyi Büşra..
ben de disiplinli olmak istiyorummm ama tartıda karşılığını almak istiyorum yaa

patlıcan oturtma kızartmadan yapılmadıysa süper olmuş..hoş zaten 3 kaşık, çok yememişsin..
afiyet olsun canım

Nazzz bugün çok yoğundu, spor yapamadım..sırf açık ara birinci olmayayım, moraller bozulmasın diye
Nazzzz aşağıdakinin toplam kalorisi nedir sence..menemen 1 tatlı kaşığı tereyağı ile 1 tava yapıldı, geri kalanı eşim yedi..

sabah aç karnına 2 bardak ılık su

kahvaltı
3 yemek kaşığı menemen
1 dilim peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
şekersiz çay

kuşluk
yarım muz

öğlen
yemedim

ikindi
4 dilim pizza (dominos, baya kalorilidir diye tahmin ediyorum ama aile dostumuz yeni taşındı, yiyecek birşey yoktu)
1 bardak kola

gece
yemedim (ikindideki rezaletten sonra)

mönü gayet iyi Büşra..
ben de disiplinli olmak istiyorummm ama tartıda karşılığını almak istiyorum yaa

ya onu bende istiyoruuuum :)) bu arada bn sanırım regl olucam cıldım bozuldu bıde karnımda agrı varr acaba ondanmı kılomda degısıklık göremedm hihihi adet duzenszlgı yasıyorum belli bi gunum yok.resmen yarın ınsallah olurum dıye beklıyorum ya sırf kılolar için

pizza biraz kotu olmus ama emınım cok keyıflı bi öğün olmustur

3 kaşık ne kadar olur bilmiyorum 1 yumurta 80 kcal.Domates soğan biber bunlar fazla kalorili değil önemsiz sayabiliriz.1 yumurta yesen yanında yağ ile beraber cart curt ortak hessap 100 kcal diyelim
100 kcal menemen
120 kcal ekmekler desek
150 kcal 1 bardak kola

Pizza hakkında bir şey diyemicem ne kadar kalındı ne kadar yağlıydı. hadi değildir ama 1000 kcal diyelim.
50 kcal yarım muz
50 kcal da peynir cart curt tutsa

1500 KCAL EDİYOR.

3 kaşık ne kadar olur bilmiyorum 1 yumurta 80 kcal.Domates soğan biber bunlar fazla kalorili değil önemsiz sayabiliriz.1 yumurta yesen yanında yağ ile beraber cart curt ortak hessap 100 kcal diyelim
100 kcal menemen
120 kcal ekmekler desek
150 kcal 1 bardak kola

Pizza hakkında bir şey diyemicem ne kadar kalındı ne kadar yağlıydı. hadi değildir ama 1000 kcal diyelim.
50 kcal yarım muz
50 kcal da peynir cart curt tutsa

1500 KCAL EDİYOR.

eh zaten 1300 almam gerekiyordu, ben kotayı azıcık aşmışım
sağolasın Naz..

Naz diyetisyene yarın mı gideceksin? gittikten sonra sonuçlar bitince bize de bildir lütfen, merakta kalmayalım..

Kızlar yorgunum biraz acıktım ayrıca menlere yorumları yarın yaparım

pizza belki daha azdır hazır olunca bir tahmin yürütemiyorum

bence az değildir ya, eminim ki eşek yüküyle yağ vardır onda..bir de parmesan serpmişler üzerine..
neyse yarın sabah spora gideceğim, önümüzdeki hafta kilo vermem lazım..hatta becerebilirsem, yani misafir falan olmazsa hafta içi şu 3 günlük diyetimi uygulayacağım, metabolizma hızlansın diye..

iskenderrrrin kalorisini bende merak ettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…