sende benim gibi minik menüler yiyorsun sanki
Kızlar CLA kullananız varmı aranızda yada bilen daha önce araştıran falan bilgisi olan yazabilirmi
Nazzz bugün çok yoğundu, spor yapamadım..sırf açık ara birinci olmayayım, moraller bozulmasın diye
Nazzzz aşağıdakinin toplam kalorisi nedir sence..menemen 1 tatlı kaşığı tereyağı ile 1 tava yapıldı, geri kalanı eşim yedi..
sabah aç karnına 2 bardak ılık su
kahvaltı
3 yemek kaşığı menemen
1 dilim peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
şekersiz çay
kuşluk
yarım muz
öğlen
yemedim
ikindi
4 dilim pizza (dominos, baya kalorilidir diye tahmin ediyorum ama aile dostumuz yeni taşındı, yiyecek birşey yoktu)
1 bardak kola
gece
yemedim (ikindideki rezaletten sonra)
oohh pizzalar biraz az olsa iyiymis ayşecim ama..afiyet olsun
CLA ne canımm, bilmiyorum :26:
bence az değildir ya, eminim ki eşek yüküyle yağ vardır onda..bir de parmesan serpmişler üzerine..
neyse yarın sabah spora gideceğim, önümüzdeki hafta kilo vermem lazım..hatta becerebilirsem, yani misafir falan olmazsa hafta içi şu 3 günlük diyetimi uygulayacağım, metabolizma hızlansın diye..
Sana rakip kuş çıktı Pınar
Kızlar CLA kullananız varmı aranızda yada bilen daha önce araştıran falan bilgisi olan yazabilirmi
Arkadaşım var diyet yapıyor ama kilo veremiyor bir türlü o almaya karar vermiş.Yağ yakıcı olarak geçiyor bilimsel olarak l karnitin gibi onunda hiç bir zararının olmadığı kanıtlanmış bir şey.
hımmm onu bilmiyorum, kullanmadım canım..
ama ben şu ara tadını sevmesem de -güzel para verdiğim için katlanıyorum tadına- Solgar'ın sıvı carnitine inin kullanıyorum..
bazen unuttuğum günler oluyor, ama unutmayıp ta onu içtikten sonra spora gittiğimde feci terliyorum, demek ki kalori yaktırıyor gerçekten..
şimdi bu bitince GNC alacağım, onun tadı daha güzel, fanta gibi..
ayşe ben bilmiyorum bu 3 günlük diyetini nasıl bir diyet..
yaa puding şekersiz olurmu yaa yenmez bence..ama öyle satılanlar varsa bence tatlandırıcı vardır içinde..
Ben hardline nın sıvısını kullanıyorum.1000 ml spordan önce 2 ölçek 60 ml şeklinde.Tadıda güzel fiyatı 70 tl istersen bir dene
Bilmiyorum aldım bugün şekerini kendiniz ayarlayın diyor acaba sırf şekersiz yapsam nasıl olur diye düşünüyorum
hımm olabilir bak..ben de 70 vermiştim..79 du ama yıllardır aynı eczaneye gittiğimden bu tip şeylerde indirim yapıyorlar hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?