Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar CLA kullananız varmı aranızda yada bilen daha önce araştıran falan bilgisi olan yazabilirmi

oohh pizzalar biraz az olsa iyiymis ayşecim ama..afiyet olsun

CLA ne canımm, bilmiyorum :26:

Arkadaşım var diyet yapıyor ama kilo veremiyor bir türlü o almaya karar vermiş.Yağ yakıcı olarak geçiyor bilimsel olarak l karnitin gibi onunda hiç bir zararının olmadığı kanıtlanmış bir şey.

ayşe ben bilmiyorum bu 3 günlük diyetini nasıl bir diyet..

Sana rakip kuş çıktı Pınar

olmaz buranın kuşu benim kimseye kaptırmam

Kızlar CLA kullananız varmı aranızda yada bilen daha önce araştıran falan bilgisi olan yazabilirmi

canım bende hiç duymadım inan

farkettimki menümü yazmadım...
sabah:birazcık sucuklu yumurta
3bardak cay
3 dilim kepekli ekmek
biraz peynir ve reçel
öğlen:1 tane nar
ara:1 minik salkım üzüm
akşam:1 kase mercimek corba
2-3 kaşık bulgur pilavı(naz sen kac gün duruyo diye sordugunda yapmaya karar verdim :))
yemekten sonra özsütte 1 tane kazandibi yedim
2 litre azönce yesil cay içtim

hımmm onu bilmiyorum, kullanmadım canım..
ama ben şu ara tadını sevmesem de -güzel para verdiğim için katlanıyorum tadına- Solgar'ın sıvı carnitine inin kullanıyorum..
bazen unuttuğum günler oluyor, ama unutmayıp ta onu içtikten sonra spora gittiğimde feci terliyorum, demek ki kalori yaktırıyor gerçekten..
şimdi bu bitince GNC alacağım, onun tadı daha güzel, fanta gibi..

Kazandibi diyince bu şekersiz pudingleri tamamen şekersiz yapıldığında tadı nasıl oluyor acı falanmı oluyor yoksa yenilebilirmi ?
Deneyen varsa yorum bekliyorum

Ben hardline nın sıvısını kullanıyorum.1000 ml spordan önce 2 ölçek 60 ml şeklinde.Tadıda güzel fiyatı 70 tl istersen bir dene

ayşe ben bilmiyorum bu 3 günlük diyetini nasıl bir diyet..

Pınarcım halamda hipoglisemi var, o da uzun süre diyetisyene gitti -1 yıl kadar- birara kilosu durdu, onun diyetisyeni metabolizmayı hızlandırmak için bu reçeteyi vermiş..
ben de 2 kere denedim, ikisinde de işe yaradı..
yalnız 3+3 günden fazla yapmıyorsun, vücut alışmasın diye..ideali sadece 3 gün..
reçete benim blogta var, buradan Smyrnetalya: 3 günde mucize! bur'dan bir göz at, ben aksilik çıkmazsa haftaiçi uygulayacağım..haftasonu olmuyor yaaa

yaa puding şekersiz olurmu yaa yenmez bence..ama öyle satılanlar varsa bence tatlandırıcı vardır içinde..

Bilmiyorum aldım bugün şekerini kendiniz ayarlayın diyor acaba sırf şekersiz yapsam nasıl olur diye düşünüyorum

Ben hardline nın sıvısını kullanıyorum.1000 ml spordan önce 2 ölçek 60 ml şeklinde.Tadıda güzel fiyatı 70 tl istersen bir dene

hımm olabilir bak..ben de 70 vermiştim..79 du ama yıllardır aynı eczaneye gittiğimden bu tip şeylerde indirim yapıyorlar hep..

Bilmiyorum aldım bugün şekerini kendiniz ayarlayın diyor acaba sırf şekersiz yapsam nasıl olur diye düşünüyorum

yok beee, güzel olmaz bence..az da olsa şeker koy..
ben de sütlaç yapacağım evde, oğlum çok seviyor ama dışarıdakiler çok şekerli..sevmiyorum..
kendime de yağsız sütle yapacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…