Ben internet sitelerinden alıyorum.Gnc nin ürünleri çok pahalı değilmiydi sanki.
Pınarcım halamda hipoglisemi var, o da uzun süre diyetisyene gitti -1 yıl kadar- birara kilosu durdu, onun diyetisyeni metabolizmayı hızlandırmak için bu reçeteyi vermiş..
ben de 2 kere denedim, ikisinde de işe yaradı..
yalnız 3+3 günden fazla yapmıyorsun, vücut alışmasın diye..ideali sadece 3 gün..
reçete benim blogta var, buradan Smyrnetalya: 3 günde mucize! bur'dan bir göz at, ben aksilik çıkmazsa haftaiçi uygulayacağım..haftasonu olmuyor yaaa
azda olsa şeker koy naz tiksindirmesin sonraBilmiyorum aldım bugün şekerini kendiniz ayarlayın diyor acaba sırf şekersiz yapsam nasıl olur diye düşünüyorum
iyi gecelerkızlar ben yatıyorum, yarın çok işim var..
sabah spora gidicem, oradan kuaföre, ordan arkadaşım için hediye bakacağım, akşam da arkadaşımla buluşacağım..
bir de az uyku da kilo alımına sebep oluyor, o yüzden vakitli yatayım..
Pınar, Naz ikinize de iyi geceler..
öpüyorum
iyidir kuzum sen nasılsın
saat 12 yi geçti ama benimde msj sayım 6 sanırım biraz düşük ama daha gayreti olcam:) bu 3 günlük şok uygulamasını bende deneyeceğim umarım başarılı olur.. tatlı uykular:)
evet baktım canım aslında denemekte yarar var..
Aynen ayşe nasıl bir diyet azcık bahsetsene vaktin var ise
günaydınlar
ilk kılo bıldırımı benden
78.2 çıktı geçen hafta 80.1 di
-1.9kg
günaydınlar
ilk kılo bıldırımı benden
78.2 çıktı geçen hafta 80.1 di
-1.9kg
kızlar gunaydın gecen hafta 67.1 di kilom şimdi 66.6 :) cok bı kılo gıtmemıste olsa mutluyum cunku 2 gun once nerdeyse 68 gorunuyodum
kızlar günaydınnnnnnnn,
bugün ilk kilo bildirimi benden gelsin, zira şoktayım
58,7 idim 58,3 olmuşum!!!bu 400 gr çok değerli benim için..
bu arada ayıptır söylemesi henüz tuvalete çıkmadım, tahminim 58,1 e düşerim o işlem sonrası
ama ben çarşamba kilo almış görünüyordum, n'oldu şimdi, anlamadım :44:
demek ki bu hafta cumartesi şarap partisi/3 gündür devam eden Nutella atakları ve dünkü 4 dilim pizza+kola olmasa 1 kilo verecekmişim
ay benim hemen kahvaltı edip spora gitmem lazım, dün gidemedim çünkü..
hadi öptüm sonra görüşürüz
ay Nazcım çok özür dilerim dün gece görmemişim ben bu mesajı
bak böyle birşey Naz
Smyrnetalya: 3 günde mucize!
bir göz at, ama blogta da yazmıştım, 3 günden fazla deneyemiyorsun, en fazla bir 3 gün daha deniyorsun, sonra metabolizma alışmaması için, bırakıyorsun..bir de sık sık yapmamak gerektiğini söylemiş halama diyetisyeni..
ben o zaman yapmıştım, çok işime yaradı, şimdi derdim bir kere daha denemek bu hafta müsait olursa koşullar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?