valla benim duraklama bitmedi gitti
Kız 54 kilosun zaten boşver yavaş yavaş verirsin işte =)
Hatta o kadar yavaş verki beraber mezun olalım.Haftada 100 gr dan fazla verme mümkünse =)
evett dimi süper olurrr...metabolizmam herseyde oldugu gibi kilodada yavas benim demekki
benim kilomda 67.8. bi haftadr aynı kilodayım sinirlerim bozulmaya başladı. bu hafta içi uygulayacağım şok diyet umarım işe yarar. bu arada kızlar gayet başarılsnız tebrk ederm:)
çok tşk NazcımKod adı simitler
Tebrikler hocam
en önemlisi o bence, ben de onu yapmaya çalışıyorum çok hızlı kilo veremiyorum bazen 1 ileri 2 geri gidiyorum ama olsun kalıcı gitsinler inşallah :)inşallah canım ya ,ama benim bayrama kadar olan 15 kg verme hayal oldu.Az olsun, öz olsun ve temelli hayatımdan gitsin.
yokk yok bende kesin sorun var kızlar yada tartıda ya yine 54
veremiyorum vereemiyorum niye gitmiyoooo
benim kilomda 67.8. bi haftadr aynı kilodayım sinirlerim bozulmaya başladı. bu hafta içi uygulayacağım şok diyet umarım işe yarar. bu arada kızlar gayet başarılsnız tebrk ederm:)
selam şekerler
okulların başlaması bana yaramışen son 57 idim
bu hafta 55,8 olmuşum
kayıp : 1,2
kod adı simitlerkurabiye falan yesem de her sabah erken kalkıp okula gitmem 3e kadar derse girmem bu temponun başlamasının faydasını gördüm ki daha önceki yıllarda da hep böyle olmuştu
Selamlar kızlar burayı sel götürüyor sabahtan beri internet yada elektirikler gider die korkmuştum gitmedi...
Geçen hafta 91.5
Bu hafta 89
66 kiloyu sabitim
kızlar günaydınnnnnnnn,
bugün ilk kilo bildirimi benden gelsin, zira şoktayım
58,7 idim 58,3 olmuşum!!!bu 400 gr çok değerli benim için..
bu arada ayıptır söylemesi henüz tuvalete çıkmadım, tahminim 58,1 e düşerim o işlem sonrası
ama ben çarşamba kilo almış görünüyordum, n'oldu şimdi, anlamadım :44:
demek ki bu hafta cumartesi şarap partisi/3 gündür devam eden Nutella atakları ve dünkü 4 dilim pizza+kola olmasa 1 kilo verecekmişim
ay benim hemen kahvaltı edip spora gitmem lazım, dün gidemedim çünkü..
hadi öptüm sonra görüşürüz
günaydınlar
ilk kılo bıldırımı benden
78.2 çıktı geçen hafta 80.1 di
-1.9kg
günaydınlar
ilk kılo bıldırımı benden
78.2 çıktı geçen hafta 80.1 di
-1.9kg
kızlar gunaydın gecen hafta 67.1 di kilom şimdi 66.6 :) cok bı kılo gıtmemıste olsa mutluyum cunku 2 gun once nerdeyse 68 gorunuyodum
Selamlar kızlar burayı sel götürüyor sabahtan beri internet yada elektirikler gider die korkmuştum gitmedi...
Geçen hafta 91.5
Bu hafta 89
Cok tebrik ederim canimmm
Seni anlayabiliyorum carsamba ben de kilo almis gorunuyordum demek ki devamli tartilmamak lazim gercekten[/Q
tesekkur ederııım :) bunada sukur dıyorum ya valla resmen dunyam karardı gecen gun tartılınca hayata küstüm
AYŞEEE
Kız zaten 3-5 kilo var hedef kilona haftada 400-500 bile versen kısa sürede ulaşıcaksın bence harika bir haber bu =)
Yok kiz Naz ben galiba Pinar gibi hedefi degistirecegim galiba...yalniz once 55 te bir vucudumu gormek istiyorum
Bir de size cok alistim,burda olmaktan mutluyum ben
----SPOR LİSTESİ----
Ayşe - 375
Pınar - 310
Melike - 255
Naz - 180
Büşra - 150
Sıdıka - 120
66 kiloyu sabitim
senin şok diyet naıl birsey?
nazcım yaa aslında öylede deneyebilirm ama bence bu yinede metabolizmayla alakalı.benimki gercekten yavas..bide kronik kabızlıgımında etkisi var sanırım..
olur kızlar valla, beraber deneyelim, çok zor bir reçete de değil ve sadece 3 gün, kilo verimi durduğunda harika geliyor..
haftasonu sürekli misafirlikteyim, uygulamam çok zor ama haftaiçi uygulamaya çalışacağım ben de bir aksilik çıkmazsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?