Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim kilomda 67.8. bi haftadr aynı kilodayım sinirlerim bozulmaya başladı. bu hafta içi uygulayacağım şok diyet umarım işe yarar. bu arada kızlar gayet başarılsnız tebrk ederm:)

benim kilomda 67.8. bi haftadr aynı kilodayım sinirlerim bozulmaya başladı. bu hafta içi uygulayacağım şok diyet umarım işe yarar. bu arada kızlar gayet başarılsnız tebrk ederm:)

senin şok diyet naıl birsey?

nazcım yaa aslında öylede deneyebilirm ama bence bu yinede metabolizmayla alakalı.benimki gercekten yavas..bide kronik kabızlıgımında etkisi var sanırım..

Kod adı simitler

Tebrikler hocam
çok tşk Nazcım

inşallah canım ya ,ama benim bayrama kadar olan 15 kg verme hayal oldu.Az olsun, öz olsun ve temelli hayatımdan gitsin.
en önemlisi o bence, ben de onu yapmaya çalışıyorum çok hızlı kilo veremiyorum bazen 1 ileri 2 geri gidiyorum ama olsun kalıcı gitsinler inşallah :)

yokk yok bende kesin sorun var kızlar yada tartıda ya yine 54
veremiyorum vereemiyorum niye gitmiyoooo

bunu cok fazla düşünmemeye çalış canım kafaya taktıkça daha çok olmaz, kabızlığın için bol su ve yeşil çay içmeye çalış özellikle kahvaltıdan önce içilen su çok işe yarıyor

Sedacım hemen umutsuzluğa kapılma inşallah bu hafta istediğine ulaşırsın..

vallaa süper yaa tebrik ettim...yok bende tempoda hiç bitmiyo ama kilolar sabit duruyo

Selamlar kızlar burayı sel götürüyor sabahtan beri internet yada elektirikler gider die korkmuştum gitmedi...

Geçen hafta 91.5
Bu hafta 89

nazz tebrikler kuzum valllaa idolümsün her zaman diyorum

66 kiloyu sabitim

sende bendensin

gramlar degerlidir tabiki.tebrikler kuzum

günaydınlar
ilk kılo bıldırımı benden

78.2 çıktı geçen hafta 80.1 di
-1.9kg

uff süper senide tebrik ediyorum..hepinizin verdigi kiloları topladıgımda benim isim burada bitmis oluyo moral motivasyon yapayım azcıkk

AYŞEEE

Kız zaten 3-5 kilo var hedef kilona haftada 400-500 bile versen kısa sürede ulaşıcaksın bence harika bir haber bu =)

Yok kiz Naz ben galiba Pinar gibi hedefi degistirecegim galiba...yalniz once 55 te bir vucudumu gormek istiyorum
Bir de size cok alistim,burda olmaktan mutluyum ben

Yok kiz Naz ben galiba Pinar gibi hedefi degistirecegim galiba...yalniz once 55 te bir vucudumu gormek istiyorum
Bir de size cok alistim,burda olmaktan mutluyum ben

bende burada olmaktan mutluyum ondan vermiyorum baksana sabitim
ayşe verelim öyle duralım diyorum ben ne dersin...
bu arada ben kacıyorum nöbete gidicem bgn.görüsürüz girebilirsem insallah..

----SPOR LİSTESİ----

Ayşe - 375
Pınar - 310
Melike - 255
Naz - 180
Büşra - 150
Sıdıka - 120

Oha bu kadar yamis miyimm
Nazcim bugun icin bana 1 saat 10 dk ekler misin
Tesekkur ederimm
Bu arada yeni hocamiz gelmis agirlikla beraber kardiyo calistirdi feci terledimm

senin şok diyet naıl birsey?

nazcım yaa aslında öylede deneyebilirm ama bence bu yinede metabolizmayla alakalı.benimki gercekten yavas..bide kronik kabızlıgımında etkisi var sanırım..

ya burda gördüğüm 3 günlük programı uygulayacgm. benimde metabolizmam çok yavaş çalışıyo. bu yzden çok zorlanıyorum. sanırım ihtiyacım olan şey su ve spor

bencede birlikte deneyelim bende bu hafta içi denemeyi düşünüyorum. sonuçları mutlaka bildirin bende bildiricem merakla beklyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…