günaydınlar
ilk kılo bıldırımı benden
78.2 çıktı geçen hafta 80.1 di
-1.9kg
selam şekerler
okulların başlaması bana yaramışen son 57 idim
bu hafta 55,8 olmuşum
kayıp : 1,2
kod adı simitlerkurabiye falan yesem de her sabah erken kalkıp okula gitmem 3e kadar derse girmem bu temponun başlamasının faydasını gördüm ki daha önceki yıllarda da hep böyle olmuştu
Naz sen gitmeyesin diye vodoo buyusu yaptiriyoryokk yok bende kesin sorun var kızlar yada tartıda ya yine 54
veremiyorum vereemiyorum niye gitmiyoooo
vayyy ben bu kadar yapmısmıyım naz valla tebrik ettim kendimi
ayşecim seni ayrıca tebrik ettim
Nazcim cokkk tebriklerrrr
Hadi haberleri bekliyoruzzz
Bence metabolizman hizlandi
Yok kiz Naz ben galiba Pinar gibi hedefi degistirecegim galiba...yalniz once 55 te bir vucudumu gormek istiyorum
Bir de size cok alistim,burda olmaktan mutluyum ben
Oha bu kadar yamis miyimm
Nazcim bugun icin bana 1 saat 10 dk ekler misin
Tesekkur ederimm
Bu arada yeni hocamiz gelmis agirlikla beraber kardiyo calistirdi feci terledimm
bencede birlikte deneyelim bende bu hafta içi denemeyi düşünüyorum. sonuçları mutlaka bildirin bende bildiricem merakla beklyrm
Naz sen gitmeyesin diye vodoo buyusu yaptiriyor)
merhaba arkadaşlar. ben de aranıza katılmak ve doğum sonrası kilolarımdan kurtulup eski halime dönmek istiyorum. bunun için yarışmaya katılmak isteyenler kısmına yazdım . bir gruptan davet de geldi sağolsunlar. fakat paylaşımların çok az olduğu bu grup yerine sizinki gibi bol paylaşımlı ve birbirine destek olan bi grupta bulunmayı daha çok isterim. eğer grubunuzda yer varsa beni davet edebilir misiniz rica etsem?
Önce bildirimimi yapayım listeyi hazırladım
geçen hafta:75.5
bu hafta: 74.8
giden: 0.7 kg
Önce bildirimimi yapayım listeyi hazırladım
geçen hafta:75.5
bu hafta: 74.8
giden: 0.7 kg
Tabi canım yer var grubumuzda tam da bildirim gününe denk geldin başlangıç ve hedef kilonu yaz bende kurallarımızı yazayım birazdan
merhaba arkadaşlar. ben de aranıza katılmak ve doğum sonrası kilolarımdan kurtulup eski halime dönmek istiyorum. bunun için yarışmaya katılmak isteyenler kısmına yazdım . bir gruptan davet de geldi sağolsunlar. fakat paylaşımların çok az olduğu bu grup yerine sizinki gibi bol paylaşımlı ve birbirine destek olan bi grupta bulunmayı daha çok isterim. eğer grubunuzda yer varsa beni davet edebilir misiniz rica etsem?
Tabi canım yer var grubumuzda tam da bildirim gününe denk geldin başlangıç ve hedef kilonu yaz bende kurallarımızı yazayım birazdan
***8. TAKIM 275. ETAP***
cimcime81104.8///) geri dönmek üzere ayrıldı
eloisee57.0/55.8/1.2/%2.11)
kirmiziojelikiz85.2///) 2. kez bildirim yapmadı
kristaloid60.7///) bildirim yapmadı
pinibo54.0/54.0/0/%0) 271. etapta izne ayrılan üye geri döndü
symrne58.7/58.3/0.4/%0.68)
umutlayasasen66.0/66.0/0/%0)
yilike75.5/74.8/0.7/%0.93)
zazaa91.5/89.0/2.5/%2.73)
busra330167.1/66.6/0.5/%0.75) yeni üye hedef:59 başlangıç:67.6 katılım tarihi:08.09
mogan80.1/78.2/1.9/%2.37) yeni üye hedef:57 başlangıç:80 katılım tarihi:12.09
8. Takım Ortalaması: %0.87
vallaa ne kalabalık olduk maasallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?