Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Supersinnnnn
Bugun bizim takim birinci mi olur dersiniz

Yok kiz Naz ben galiba Pinar gibi hedefi degistirecegim galiba...yalniz once 55 te bir vucudumu gormek istiyorum
Bir de size cok alistim,burda olmaktan mutluyum ben

Sorma Ayşeya bende çok alıştım sizlere sizler gidince inşallah motivasyonum bozulmadan devam edebilirim ya

Oha bu kadar yamis miyimm
Nazcim bugun icin bana 1 saat 10 dk ekler misin
Tesekkur ederimm
Bu arada yeni hocamiz gelmis agirlikla beraber kardiyo calistirdi feci terledimm

Yeni hocan hayırlı olsun inşallah iyi anlaşırsınız...

Ooo Ayşe bu haftada 1. liği kimseciklere bırakmıcan galiba

bencede birlikte deneyelim bende bu hafta içi denemeyi düşünüyorum. sonuçları mutlaka bildirin bende bildiricem merakla beklyrm

Aynen Seda biz bekleyelim bakalım arkadaşları denek olarak kullanalım işe yararsa bizde yapalım

Gerçi Ayşe denemiş işe yaramış ama bir daha denesin bakalım sonuçlarına

merhaba arkadaşlar. ben de aranıza katılmak ve doğum sonrası kilolarımdan kurtulup eski halime dönmek istiyorum. bunun için yarışmaya katılmak isteyenler kısmına yazdım . bir gruptan davet de geldi sağolsunlar. fakat paylaşımların çok az olduğu bu grup yerine sizinki gibi bol paylaşımlı ve birbirine destek olan bi grupta bulunmayı daha çok isterim. eğer grubunuzda yer varsa beni davet edebilir misiniz rica etsem?

Tabi canım yer var grubumuzda tam da bildirim gününe denk geldin başlangıç ve hedef kilonu yaz bende kurallarımızı yazayım birazdan

***8. TAKIM 275. ETAP***
cimcime81104.8///) geri dönmek üzere ayrıldı
eloisee57.0/55.8/1.2/%2.11)
kirmiziojelikiz85.2///) 2. kez bildirim yapmadı
kristaloid60.7///) bildirim yapmadı
pinibo54.0/54.0/0/%0) 271. etapta izne ayrılan üye geri döndü
symrne58.7/58.3/0.4/%0.68)
umutlayasasen66.0/66.0/0/%0)
yilike75.5/74.8/0.7/%0.93)
zazaa91.5/89.0/2.5/%2.73)
busra330167.1/66.6/0.5/%0.75) yeni üye hedef:59 başlangıç:67.6 katılım tarihi:08.09
mogan80.1/78.2/1.9/%2.37) yeni üye hedef:57 başlangıç:80 katılım tarihi:12.09

8. Takım Ortalaması: %0.87

Hoş geldin =)

Ben Naz 19 yaşındayım.

Tabi canım yer var grubumuzda tam da bildirim gününe denk geldin başlangıç ve hedef kilonu yaz bende kurallarımızı yazayım birazdan

aa süper şuan ki kilom 64. yarın sabah aç karnına tartılır net rakamı söylerim yine. hedef kilom 55.

58 kiloyla hamile kalmıştım. 8 aylık bir oğlum var. emzirmıyorum malesef. hem kilo aldım hem de vucut şeklim içok bozuldu.göbeğim kaldı vs.. bunlardan kurtulmak istiyorum sizlerle birlikte.

vallaa ne kalabalık olduk maasallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…