Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kendimden bahsedeyim arkadaşlar..

adım burcu eskişehirde yaşıyorum bir şirkette ön muhasebe de çalışıyorum. 2 yıllık evliyim 8 aylık bir oğlum var. öncelikli hedefim doğum öncesi kiloma geri dönmek daha sonra da sıkılaşarak biraz daha kilo vermek

Hoşgeldin burmeh ben Melike takım kaptanı oluyorum. eloisee(Beste) ise yardımcı kaptanımız. Tanışalım istersen ismini öğrenebilir miyiz? Kurallarımızı yazıyorum şimdi

1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.

2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz. Takımımızda bir spor listesi hazırladık her gün menümüzün altına kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz ve zazaa(Naz) Cuma günleri listemizi yayınlıyor.120 dakikanın altında kesinlikle kalmıyoruz. Bebişin olduğu için spor yapabilir misin bilemiyorum ama yapmaya çalış olur mu? Vücudun sıkılaşarak kilo verirsin

3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. Çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.

4)Cuma günleri 13.00’e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30’da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma Zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00’de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor. Bu süreçte takım içi listemize alıyoruz.
Eğer kabul ediyorum dersen çok seviniriz.

ettim :)) hepsine uyarım . evet evde pek spor yapmam mümkün olmuyor benim ufaklık uyuyunca yapmam gereken ütü yemek temizlik vs. oluyor. ama gün içinde çalıştığım şirkette mutlaka dışarı çıkıyorum. bankalara ve resmi kurumlara gidiyorum. şirkette merkeze biraz uzakça bir yerde. o yuzden bol bol yürüme şansım oluyor. bundan sonra daha tempolu yürüyebilirim. bunları da kılometre hesabı yaparak yazarım.

yanlız anlamadığım bir nokta var. msj sayısı konusunda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. ama en son msjında kaç olduğunu yazmalısın demişsin. en son msjımda gun içinde kaç msj yazdığımı mı yazacam ? onu anlamadım.

dedğim gibi dün gün için de64 kılo geldim. ama yarın sabah aç ve pijamalarımla tartılıp net rakamı veririm size.

Takımda 2 tane burcu oldu =)

oluuur yerim bugün yiyeceğim valla bu hafta çok uğraştım haketmedik mi Naz

teşekkür ederiim sende haftaya vereceksin canım öyle arada bir oluyor tatilden kilo almadan gelmişsin daha ne olsun

Hakettik tabiki ya ödül günümüz olsun yiyelim =)

Evet o gün kaç tane mesaj yazdıysan profilinden sayıp yazarsın.

yaa ne güzel :) başka kim var

Sana takımdakilerin isimlerini yazayım bunu bi metin belgesine kayıt et at masaüstüne unuttuğun yerde kopya çek =)

yilike - melike
eloise - beste
ponibo - pınar
umutlayaşasen - sude
cimcime81 - şule
zazaa - naz
mogan - sıdıka
kristoloid - güner(3-4 gündür gelmiyor bıraktı galiba)
burcu - burcu
symrne - ayşe

aramıza hoşgeldin Burcu, ben kaptan yardımcısı Beste, 24 yaşındayım öğretmenim..umarım istediğin kiloya burada ulaşırsın, oğlun varmış Allah bağışlasın canım ne tatlıdır o şimdi :)

merhaba bişey sorabilir miyim?

zayıflama takımlarında belli bir menüye mi uymak zorundasınız, yoksa günlük menüler mi yorumlanıyor??

Bugünkü menüm

1.öğün 15 gr protein su ile
2.öğün 1 dilim köy ekmeği üstüne çemen
3.öğün 30 gr protein 300 ml meyve suyu ile
4.öğün 125 gr tavuk
5.öğün 125 gr tavuk
6.öğün 1 bardak süt
7.öğün 125 gr tavuk
8.öğün 125 gr tavuk
9.öğün hamsi 100 gr kadar yicem
10.öğün 5 yumurta 1i tam 4 beyaz
11.öğün 1 bardak süt
12.öğün 100 gr lor

WHOW İLK DEFA 12 ÖĞÜNE KADAR ÇIKARTIYORUM

peki bende buradaki paylaşımlardan yola çıkarak sizinle kilo verebilir miyim?

Cuma yarışmasına katılma bölümüne bilgilerini gir bir takım çağırıcaktır seni canım.Bizim takımımızın kaptanı şuan yok burada, geldiğinde eğer yer var ise senin mesajını beğenir seni çağırır haberin olur yani.Biz bir şey diyemeyiz.

Hocam sizin branşınız ingilizcemiydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…