Hepiniz gidiceksiniz ben kalıcam off..
Depresyona giriyorum galiba
Yaa Melike 700 gr verirsen sana nasıl yetişicem lütfen biraz daha ye =)
tebrikler melikecim
Hoş geldin =)
Ben Naz 19 yaşındayım.
kendimden bahsedeyim arkadaşlar..
adım burcu eskişehirde yaşıyorum bir şirkette ön muhasebe de çalışıyorum. 2 yıllık evliyim 8 aylık bir oğlum var. öncelikli hedefim doğum öncesi kiloma geri dönmek daha sonra da sıkılaşarak biraz daha kilo vermek
oluuur yerimbugün yiyeceğim valla bu hafta çok uğraştım haketmedik mi Naz
teşekkür ederiimsende haftaya vereceksin canım öyle arada bir oluyor tatilden kilo almadan gelmişsin daha ne olsun
Takımda 2 tane burcu oldu =)
ettim :)) hepsine uyarım . evet evde pek spor yapmam mümkün olmuyor benim ufaklık uyuyunca yapmam gereken ütü yemek temizlik vs. oluyor. ama gün içinde çalıştığım şirkette mutlaka dışarı çıkıyorum. bankalara ve resmi kurumlara gidiyorum. şirkette merkeze biraz uzakça bir yerde. o yuzden bol bol yürüme şansım oluyor. bundan sonra daha tempolu yürüyebilirim. bunları da kılometre hesabı yaparak yazarım.
yanlız anlamadığım bir nokta var. msj sayısı konusunda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. ama en son msjında kaç olduğunu yazmalısın demişsin. en son msjımda gun içinde kaç msj yazdığımı mı yazacam ? onu anlamadım.
dedğim gibi dün gün için de64 kılo geldim. ama yarın sabah aç ve pijamalarımla tartılıp net rakamı veririm size.
yaa ne güzel :) başka kim var
teşekkürler Ayşecim :) bu hafta ortalamamız güzel ben de haftalardan sonra grubumuza katkı yapabildiğim için mutluyum :)Supersinnnnn
Bugun bizim takim birinci mi olur dersiniz
Önce bildirimimi yapayım listeyi hazırladım
geçen hafta:75.5
bu hafta: 74.8
giden: 0.7 kg
merhaba bişey sorabilir miyim?
zayıflama takımlarında belli bir menüye mi uymak zorundasınız, yoksa günlük menüler mi yorumlanıyor??
peki bende buradaki paylaşımlardan yola çıkarak sizinle kilo verebilir miyim?
aramıza hoşgeldin Burcu, ben kaptan yardımcısı Beste, 24 yaşındayım öğretmenim..umarım istediğin kiloya burada ulaşırsın, oğlun varmış Allah bağışlasın canım ne tatlıdır o şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?