Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

süpersin :) kaydettim :)
Evet o gün kaç tane mesaj yazdıysan profilinden sayıp yazarsın.
tamamdır anladım canım sağol

hoşbulduk beste. genç öğretmen ha ne güzell ne öğretmenisin?
evet çok ttalı bir oğlum var normalde ama şuan diş çıkarma döneminde 3. dişimiz çıktı onun sıkıntısıyla biraz huysuzuz

yaa ne güzel :) başka kim var

kirmiziojelikiz vardı takımda onun ismi de burcu:) yürüyüş en güzel spor zaten dediğin tempolu yürürsün kaç dakika yürüdüğünü yazarsın bize. mesaj sayma işini Nazcım söylemiş zaten profilde my activity diye bir kısım var ordan sayabilirsin ya da her seferinde başlık kısmı var oraya yazarsın unutmamak için bak mesela bende şu an 1 yazıyor

hmmmm anladım..çok tşk bilgileriniz için :)

aaa diğer burcunun nicki kırmızıojelikız dı dimi ben sanki burcu ve yanında rakamlar şeklinde hatırlıyorum

ben de bugunun menüsüü yazayım yarın sabah güncellerim

sabah 7.30 da: 3 dilim ekmekle birlikte biraz peynir- 2 dilim domates- 2 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez yedim. 2 bardak şekersiz çay içtim

öğlen büroda saat 13.00 de 1 kase tavuk suyuna çorba ve yanında 3 dilim ekmek yedim. ekmeği azaltmam gerek

az önce yani 15.40 da 8-10 tane leblebi attım ağzıma.

içtiğim su miktarı malesef 7-8 bardak ancak olmuştur . suyu da arttırmam gerek. başka da bişey yemedim

akşam ne yeriim bilmıyorum oğluma bağlı :)

sabahları oğlumu anneme bırakıyorum kahvaltıları da orda yapıyorum. eşim kahvaltı yapmıyor malesef uyumayı terciih ediyor işyerınde atıştırıyor.

öğlenleri büroda yıyoruz ara sıra dışarıda halledıyoruz ev yemekleri yapan yerlerde. dışarı çıknca sorun olmuyor ama büroya isteyebileceğimiz şeyler kısıtlı.. pıde lahmacun döner tantunı gibi bolca kılo yapan şeyler.. en masum altarnetıfımız çorba. evden getirmeyı denedim ama bırı yer bırı bakar olmuyor malesef..

akşamları da eğer eşim mesaiye kalmamışsa o yağızla ilgileniyor ben yemek yapıyorum. dolayısıyla sorun olmuyor. ama eğer eşim geç gelecekse ki son zamanalrda genelde geç gelıyor o zaman yağız yemek yapmama izin vermıyor. zaten bende sadece akşamları birlikte vakit geçirdiğimiz için onun zamanında çalmak istemıyorum. mecburen onun uyumasını beklıyorum yemek yapmak için. bu da yemek saatını aksatıyor.

tebrik ederim, ben de bu kıloları görebilecek miyim acaba?:2:

ay telefondan yazmak çok zormuş, şimdi eve geldim, bir türlü sana cevap veremedim Sıdıka..
hayatım ben 82 kiloydum, şu an 58 lerdeyim, daha da ineceğim kısmetse..
sen yanlış hatırlamıyorsam 19-21 yaş aaralığındaydın, ben pazartesi 37 oluyorum ben zayıfladıysam, sen de zayıflarsın!
karamsar olma, bir kere kendin inan incecik olacağına, çünkü inanmazsan beynin sana oyun oynar, bir anda eski halinde bulursun kendini.."bu kız deli mi, ne saçmalıyor" diye düşünme içinden, çünkü beynimiz o kadar mükemmel bir şey ki her türlü emiri verirsin, o da uygular
sana bir ödev: şimdi interneti açıyorsun ve plasebo ile ilgili yazılar okuyorsun..tamam mı canım..
hımmm bak şimdi acaba ben blogta bunun üzerine yazsam mı yaa:44:
karamsarlık yok!

eskiden lesli ile de yürüyordum ama artık pek mümkün görünmüyor. cd sini bike kaybettim yürüyüş dk sını yazarım zaman tutup. msj sayısını da başlığa yazarım. daha kolay olur heralde. bugun fasülyeden oldu artık yarın sabah bismillah deriz. u arda ben cumartsileri yarım gün çalışıyorum. pazarları tyatil. evde netim yok sadece bürodan katılabiliyorum.

ayşecim seni evim güzel evim bölümünden hatırlıyorum. yada evinin resimlerini çeyiz bölümüne mi koymuştun? ama hatırlıyorum bloğunu ziyaret etmiştim hatta. 82 kılodan 58lere inmen muhteşem bişey. ne kadr sürede verdin bukadar kıloyu?

sanırım uzun zamandır bu grupta birlikte kılo veriyorsunuz?

bende burada olmaktan mutluyum ondan vermiyorum baksana sabitim
ayşe verelim öyle duralım diyorum ben ne dersin...
bu arada ben kacıyorum nöbete gidicem bgn.görüsürüz girebilirsem insallah..

bir daha sabitim dersen keserim seni!
bu kadar tekrarlayıp durma, evrene yanlış mesaj gönderiyorsun!
kızlar delirmedim bu arada, bu aralar kuantum fiziği okuyorum

bencede birlikte deneyelim bende bu hafta içi denemeyi düşünüyorum. sonuçları mutlaka bildirin bende bildiricem merakla beklyrm

tamam, ben uygulayayım haber vericem hepinize..
ama her metabolizma farklıdır, benimki çok ta hızlı değil, haberiniz olsun

Yeni hocan hayırlı olsun inşallah iyi anlaşırsınız...

Ooo Ayşe bu haftada 1. liği kimseciklere bırakmıcan galiba

Ya Naz şu mevsim spor yapmak için en güzel mevsim Antalya'da..
sıcak değil, soğuk değil, süper hava var..dün denize girdim, düşün
valla hocamız erkek, ilk kez erkek hocayla çalışıyorum, canımıza okudu, terlemiyorum diyen bütün kadınlardan şapır şapır ter akıyordu..ki ben de sporda çok terlemem..bir de L carnitine almıştım bugün halimi görmen lazımdı

Bir de spor sonrası oluşan o duygu var ya...çok seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…