süpersin :) kaydettim :)Sana takımdakilerin isimlerini yazayım bunu bi metin belgesine kayıt et at masaüstüne unuttuğun yerde kopya çek =)
yilike - melike
eloise - beste
ponibo - pınar
umutlayaşasen - sude
cimcime81 - şule
zazaa - naz
mogan - sıdıka
kristoloid - güner(3-4 gündür gelmiyor bıraktı galiba)
burcu - burcu
symrne - ayşe
tamamdır anladım canım sağolEvet o gün kaç tane mesaj yazdıysan profilinden sayıp yazarsın.
aramıza hoşgeldin Burcu, ben kaptan yardımcısı Beste, 24 yaşındayım öğretmenim..umarım istediğin kiloya burada ulaşırsın, oğlun varmış Allah bağışlasın canım ne tatlıdır o şimdi :)
yaa ne güzel :) başka kim var
Cuma yarışmasına katılma bölümüne bilgilerini gir bir takım çağırıcaktır seni canım.Bizim takımımızın kaptanı şuan yok burada, geldiğinde eğer yer var ise senin mesajını beğenir seni çağırır haberin olur yani.Biz bir şey diyemeyiz.
kirmiziojelikiz vardı takımda onun ismi de burcu:) yürüyüş en güzel spor zaten dediğin tempolu yürürsün kaç dakika yürüdüğünü yazarsın bize. mesaj sayma işini Nazcım söylemiş zaten profilde my activity diye bir kısım var ordan sayabilirsin ya da her seferinde başlık kısmı var oraya yazarsın unutmamak için bak mesela bende şu an 1 yazıyor
aaa diğer burcunun nicki kırmızıojelikız dı dimi ben sanki burcu ve yanında rakamlar şeklinde hatırlıyorum
Sorma Ayşeya bende çok alıştım sizlere sizler gidince inşallah motivasyonum bozulmadan devam edebilirim ya
Büşranınki öyleydi doğruya kafam karıştı
Melikecim belli oldumu kaçıncı olduğumuz hala bitmedimi yoksa
tebrik ederim, ben de bu kıloları görebilecek miyim acaba?:2:
kirmiziojelikiz vardı takımda onun ismi de burcu:) yürüyüş en güzel spor zaten dediğin tempolu yürürsün kaç dakika yürüdüğünü yazarsın bize. mesaj sayma işini Nazcım söylemiş zaten profilde my activity diye bir kısım var ordan sayabilirsin ya da her seferinde başlık kısmı var oraya yazarsın unutmamak için bak mesela bende şu an 1 yazıyor
Cesaret edebilirsen benim yaptığımı yap 2 hafta deli gibi ye.Kilo alıcaksın ama sonra vermen daha kolay olucak.
valla benim duraklama bitmedi gitti
ay telefondan yazmak çok zormuş, şimdi eve geldim, bir türlü sana cevap veremedim Sıdıka..
hayatım ben 82 kiloydum, şu an 58 lerdeyim, daha da ineceğim kısmetse..
sen yanlış hatırlamıyorsam 19-21 yaş aaralığındaydın, ben pazartesi 37 oluyorumben zayıfladıysam, sen de zayıflarsın!
karamsar olma, bir kere kendin inan incecik olacağına, çünkü inanmazsan beynin sana oyun oynar, bir anda eski halinde bulursun kendini.."bu kız deli mi, ne saçmalıyor" diye düşünme içinden, çünkü beynimiz o kadar mükemmel bir şey ki her türlü emiri verirsin, o da uygular
sana bir ödev: şimdi interneti açıyorsun ve plasebo ile ilgili yazılar okuyorsun..tamam mı canım..
hımmm bak şimdi acaba ben blogta bunun üzerine yazsam mı yaa:44:
karamsarlık yok!
bende burada olmaktan mutluyum ondan vermiyorum baksana sabitim
ayşe verelim öyle duralım diyorum ben ne dersin...
bu arada ben kacıyorum nöbete gidicem bgn.görüsürüz girebilirsem insallah..
bencede birlikte deneyelim bende bu hafta içi denemeyi düşünüyorum. sonuçları mutlaka bildirin bende bildiricem merakla beklyrm
Yeni hocan hayırlı olsun inşallah iyi anlaşırsınız...
Ooo Ayşe bu haftada 1. liği kimseciklere bırakmıcan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?