Aynen Seda biz bekleyelim bakalım arkadaşları denek olarak kullanalım işe yararsa bizde yapalım
Gerçi Ayşe denemiş işe yaramış ama bir daha denesin bakalım sonuçlarına
merhaba arkadaşlar. ben de aranıza katılmak ve doğum sonrası kilolarımdan kurtulup eski halime dönmek istiyorum. bunun için yarışmaya katılmak isteyenler kısmına yazdım . bir gruptan davet de geldi sağolsunlar. fakat paylaşımların çok az olduğu bu grup yerine sizinki gibi bol paylaşımlı ve birbirine destek olan bi grupta bulunmayı daha çok isterim. eğer grubunuzda yer varsa beni davet edebilir misiniz rica etsem?
bak bu tamamen beynimize verdiğimiz mesajdan kaynaklanıyor!
vereceğiz Pınarcım, bir de hedefe az kaldı, o da etkiliyor, yavaşlıyor iyice..
ama incecik olduğunu hayal et, ki hepimiz öyle olacağız
Önce bildirimimi yapayım listeyi hazırladım
geçen hafta:75.5
bu hafta: 74.8
giden: 0.7 kg
aa süper şuan ki kilom 64. yarın sabah aç karnına tartılır net rakamı söylerim yine. hedef kilom 55.
58 kiloyla hamile kalmıştım. 8 aylık bir oğlum var. emzirmıyorum malesef. hem kilo aldım hem de vucut şeklim içok bozuldu.göbeğim kaldı vs.. bunlardan kurtulmak istiyorum sizlerle birlikte.
Burmehcimmm eğer Melike OK dediyse hoşgeldin canım, doğru yerdesin!
ben Ayşe bu arada
Hakettik tabiki ya ödül günümüz olsun yiyelim =)
ayşecim
hadi şu mesaj sayısı zorunluluğunu kaldırsınlar da geleyim buraya
eskiden lesli ile de yürüyordum ama artık pek mümkün görünmüyor. cd sini bike kaybettimyürüyüş dk sını yazarım zaman tutup. msj sayısını da başlığa yazarım. daha kolay olur heralde. bugun fasülyeden oldu artık yarın sabah bismillah deriz. u arda ben cumartsileri yarım gün çalışıyorum. pazarları tyatil. evde netim yok sadece bürodan katılabiliyorum.
merhaba canım, ben de doğumdan sonra bu zamanlar ciddi bir diyet ve sporla 10 kg atmıştım, öncesinde de 12 kilo verdim
göbeğin için pilates ve yürüyüş yapacaksın canım, çok işe yarıyor, bende hiç göbek yok diyebilirim..benim de sorunum kalçalar..
ne güzel 64 tesin..ben 82 kg ile başlamıştım..
bol şans..
Ya benim kafam dağıldı bugün kim geldi kim gitti yorum yapacaktım bir ara kalabalık olduk birdenen başa dönüp okumaya başlayayım bari
brave_ canım katılmak istediğini belirtmişsin ama biz tam 12 kişi olduk maksimum 13 olabiliriz bir aksilik çıkarsa takıma alamam mahçup olurum katılmak isteyenler bölümüne yazabilirsin oradan seni çağıracaklardır
Bugünkü menüm
1.öğün 15 gr protein su ile
2.öğün 1 dilim köy ekmeği üstüne çemen
3.öğün 30 gr protein 300 ml meyve suyu ile
4.öğün 125 gr tavuk
5.öğün 125 gr tavuk
6.öğün 1 bardak süt
7.öğün 125 gr tavuk
8.öğün 125 gr tavuk
9.öğün hamsi 100 gr kadar yicem
10.öğün 5 yumurta 1i tam 4 beyaz
11.öğün 1 bardak süt
12.öğün 100 gr lor
WHOW İLK DEFA 12 ÖĞÜNE KADAR ÇIKARTIYORUM
annemde de kötü bi göbek var umarım genetik miras kalmaz bu göbek banaplates yapmayı çok istiyorum ama şuan için vakit yok oğlumun biraz daha büyümesi lazım .
58 le hamile kaldım 78 le doğuma gittim. işe geri döndüğümde 66ydım. bi ara 62lere indim ama ramazanda çok kılo aldım . hedefim 55 kılo olmak. ebru şallının cdsini almayı düşünüyorum evde 15-20 dk yapabilirsem bile kar benim için. önce şu yeme düzenimi oturtayım da
ben de bugunun menüsüü yazayım yarın sabah güncellerim
sabah 7.30 da: 3 dilim ekmekle birlikte biraz peynir- 2 dilim domates- 2 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez yedim. 2 bardak şekersiz çay içtim
öğlen büroda saat 13.00 de 1 kase tavuk suyuna çorba ve yanında 3 dilim ekmek yedim. ekmeği azaltmam gerek
az önce yani 15.40 da 8-10 tane leblebi attım ağzıma.
içtiğim su miktarı malesef 7-8 bardak ancak olmuştur . suyu da arttırmam gerek. başka da bişey yemedim
akşam ne yeriim bilmıyorum oğluma bağlı :)
sabahları oğlumu anneme bırakıyorum kahvaltıları da orda yapıyorum. eşim kahvaltı yapmıyor malesef uyumayı terciih ediyor işyerınde atıştırıyor.
öğlenleri büroda yıyoruz ara sıra dışarıda halledıyoruz ev yemekleri yapan yerlerde. dışarı çıknca sorun olmuyor ama büroya isteyebileceğimiz şeyler kısıtlı.. pıde lahmacun döner tantunı gibi bolca kılo yapan şeyler.. en masum altarnetıfımız çorba. evden getirmeyı denedim ama bırı yer bırı bakar olmuyor malesef..
akşamları da eğer eşim mesaiye kalmamışsa o yağızla ilgileniyor ben yemek yapıyorum. dolayısıyla sorun olmuyor. ama eğer eşim geç gelecekse ki son zamanalrda genelde geç gelıyor o zaman yağız yemek yapmama izin vermıyor. zaten bende sadece akşamları birlikte vakit geçirdiğimiz için onun zamanında çalmak istemıyorum. mecburen onun uyumasını beklıyorum yemek yapmak için. bu da yemek saatını aksatıyor.
ayşecim
hadi şu mesaj sayısı zorunluluğunu kaldırsınlar da geleyim buraya
ayşecim seni evim güzel evim bölümünden hatırlıyorum. yada evinin resimlerini çeyiz bölümüne mi koymuştun? ama hatırlıyorum bloğunu ziyaret etmiştim hatta. 82 kılodan 58lere inmen muhteşem bişey. ne kadr sürede verdin bukadar kıloyu?
sanırım uzun zamandır bu grupta birlikte kılo veriyorsunuz?
Ayşenin dediği gibi bak biz Melikeyle bikini giyicez böle sağdan soldan fırlayan küçük yağ birikintileri bile olmıcak yani...
Pınar eğer istersen senide bikini hayali kuranlar grubuna alalım =) şimdilik benle melike üye sadece
ben de kayınvalıdemden isteyeceğim. eşim çook methediyor. dha yemek nasip olmadıbu hafta ben de evde çemen yapacağımmm, bayılırım..kış için..
biz biber salçası, domates salçası, zeytinyağı, ceviz ve baharat ile yapıyoruz..
ama bu sene Aydın'lı bir arkadaşımdan öğreneceğim, içine közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber de koyacağım
hahha çok güldüm 2 elmadan armut çıkmaz doğru söylüyorsun :))))En yaygın 2 kilo alma tipi 2 türdür.Erkekler %100 oranda neredeyse elma tipi kilo alırlar yani yağ göbekte toplanır.Türk kadınıda %70 oranda armut tipi kilo alır.Yani kalçada birikir yağlar.
Annen elma tipi kilo alıyorsa çok büyük olasılıkla sende öğle alıcaksın.Sonuçta babanda elma tipi alıyor.Ordan armutun çıkması biraz zor =)
ay çok sağol öneriler için.. ekmek konusunda kesinlikle tavsiyene uyacağım. zaten alışveriş şart oldu. esmer ekmek ve büroya kuru meyve süt yoğurt ve yeşilçay stoğu yapmam gerek.Burcucum tekrar hoşgeldin
Öncelikle çok ekmek yiyorsun, ben de eskiden öyleydim, bayılırım ekmeğe..
çalıştığım dönem diyetisyene gittim, başaramadım, doğurduktan sonra bir daha gittim, daha etkili oldu bu sefer..çalışırken zor, seni anlarım ama imkansız değil
Önce sabah2+öğle2+akşam2 dilim esmer ekmek ye (eğer yemekte çorba,pilav varsa ekmek yemeyeceksin, çorba 2 kepçe, pilav/makarna ise 3 yemek kaşığı)
1 hafta sonra sabah2+öğle2+akşam 1 e düşür
sonra da sabah 2+öğlen1+akşam 1 yap..işe yarar..
dışarıda yemek konusu sıkıntılı ama sorun değil, yemeğin suyunu kullanma, yemeği süzgeçle tabağa koymalarını rica et, suyu en yağlı olduğu kısım..
tahin pekmez çok yağlı bir şey haberin olsun, onun yerine 1 tatlı kaşığı dolusu reçel tüketebilirsinama o zaman zeytinden vazgeçmen lazım..
yeşil çay tüket.
bol su tüket
bol bitki çayı da -tabii şekersiz- su yerine geçiyor, haberin olsun..
şimdilik ilk aklıma gelen bunlar..
sevgiler
annemde de kötü bi göbek var umarım genetik miras kalmaz bu göbek banaplates yapmayı çok istiyorum ama şuan için vakit yok oğlumun biraz daha büyümesi lazım .
58 le hamile kaldım 78 le doğuma gittim. işe geri döndüğümde 66ydım. bi ara 62lere indim ama ramazanda çok kılo aldım . hedefim 55 kılo olmak. ebru şallının cdsini almayı düşünüyorum evde 15-20 dk yapabilirsem bile kar benim için. önce şu yeme düzenimi oturtayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?