Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Burmehcimmm eğer Melike OK dediyse hoşgeldin canım, doğru yerdesin!
ben Ayşe bu arada

bak bu tamamen beynimize verdiğimiz mesajdan kaynaklanıyor!
vereceğiz Pınarcım, bir de hedefe az kaldı, o da etkiliyor, yavaşlıyor iyice..
ama incecik olduğunu hayal et, ki hepimiz öyle olacağız

Ayşenin dediği gibi bak biz Melikeyle bikini giyicez böle sağdan soldan fırlayan küçük yağ birikintileri bile olmıcak yani...

Pınar eğer istersen senide bikini hayali kuranlar grubuna alalım =) şimdilik benle melike üye sadece

merhaba canım, ben de doğumdan sonra bu zamanlar ciddi bir diyet ve sporla 10 kg atmıştım, öncesinde de 12 kilo verdim
göbeğin için pilates ve yürüyüş yapacaksın canım, çok işe yarıyor, bende hiç göbek yok diyebilirim..benim de sorunum kalçalar..
ne güzel 64 tesin..ben 82 kg ile başlamıştım..
bol şans..

Ya benim kafam dağıldı bugün kim geldi kim gitti yorum yapacaktım bir ara kalabalık olduk birden en başa dönüp okumaya başlayayım bari
brave_ canım katılmak istediğini belirtmişsin ama biz tam 12 kişi olduk maksimum 13 olabiliriz bir aksilik çıkarsa takıma alamam mahçup olurum katılmak isteyenler bölümüne yazabilirsin oradan seni çağıracaklardır

tamam zaten pazarları tatil cumartesi günleri de öğlene kadar 5 mesajını menünü yazdın mı oldu bu iş :)

annemde de kötü bi göbek var umarım genetik miras kalmaz bu göbek bana plates yapmayı çok istiyorum ama şuan için vakit yok oğlumun biraz daha büyümesi lazım .

58 le hamile kaldım 78 le doğuma gittim. işe geri döndüğümde 66ydım. bi ara 62lere indim ama ramazanda çok kılo aldım . hedefim 55 kılo olmak. ebru şallının cdsini almayı düşünüyorum evde 15-20 dk yapabilirsem bile kar benim için. önce şu yeme düzenimi oturtayım da

Allah yardımcın olsun =)

bu hafta ben de evde çemen yapacağımmm, bayılırım..kış için..
biz biber salçası, domates salçası, zeytinyağı, ceviz ve baharat ile yapıyoruz..
ama bu sene Aydın'lı bir arkadaşımdan öğreneceğim, içine közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber de koyacağım

En yaygın 2 kilo alma tipi 2 türdür.Erkekler %100 oranda neredeyse elma tipi kilo alırlar yani yağ göbekte toplanır.Türk kadınıda %70 oranda armut tipi kilo alır.Yani kalçada birikir yağlar.

Annen elma tipi kilo alıyorsa çok büyük olasılıkla sende öğle alıcaksın.Sonuçta babanda elma tipi alıyor.Ordan armutun çıkması biraz zor =)

Burcucum tekrar hoşgeldin
Öncelikle çok ekmek yiyorsun, ben de eskiden öyleydim, bayılırım ekmeğe..
çalıştığım dönem diyetisyene gittim, başaramadım, doğurduktan sonra bir daha gittim, daha etkili oldu bu sefer..çalışırken zor, seni anlarım ama imkansız değil
Önce sabah2+öğle2+akşam2 dilim esmer ekmek ye (eğer yemekte çorba,pilav varsa ekmek yemeyeceksin, çorba 2 kepçe, pilav/makarna ise 3 yemek kaşığı)
1 hafta sonra sabah2+öğle2+akşam 1 e düşür
sonra da sabah 2+öğlen1+akşam 1 yap..işe yarar..

dışarıda yemek konusu sıkıntılı ama sorun değil, yemeğin suyunu kullanma, yemeği süzgeçle tabağa koymalarını rica et, suyu en yağlı olduğu kısım..
tahin pekmez çok yağlı bir şey haberin olsun, onun yerine 1 tatlı kaşığı dolusu reçel tüketebilirsin ama o zaman zeytinden vazgeçmen lazım..

yeşil çay tüket.
bol su tüket
bol bitki çayı da -tabii şekersiz- su yerine geçiyor, haberin olsun..
şimdilik ilk aklıma gelen bunlar..
sevgiler

ayşecim

hadi şu mesaj sayısı zorunluluğunu kaldırsınlar da geleyim buraya

canım boşver mesaj sayısını, vakit bulduğunda 5 tane ardarda mesaj yazarsın 15 dakikanı almaz, inan bana
buradaki herkes uyumlu, geçimli ve komplekssiz, bir takım gibi..
hadi Melike'den onay iste ve gel

Burcu yeniden selam

evim güzel evim bölümü, evimin bir bölümü var or'da..benim çeyiz olayı yıllar oldu geçeli 6 yıllık evliyim
evet blogum var doğrudur
tam zamanı bilmiyorum ama 82 kilo doğum yaptım, oğlumun 1. yaş gününde 56 kiloydum yani bu durumda 1 sene oluyor..
buraya geleli ne kadar oldu bilmiyorum ama kilo aldığım, dikkat etmediğim için geldim, burada süper motive oluyorum, iyi hissediyorum kendimi

Bu arada ben dün bikini giydim plajda, spor arkadaşımla karşılaştım, "Ayşe harika görünüyorsun, sadece bacak biraz daha inceldi mi tamamdır" dedi bu arada bu kadın 106 dan 50 lere düşmüş muhteşem kadın..bahsetmiştim..
evet hayal kurun, hatta dergiden kesin, baş kısmına da kendi kafa fotoğrafınızı koyun, ciddiyim! ve hergün görebileceğiniz yere asın!

ben de kayınvalıdemden isteyeceğim. eşim çook methediyor. dha yemek nasip olmadı
hahha çok güldüm 2 elmadan armut çıkmaz doğru söylüyorsun :))))
ay çok sağol öneriler için.. ekmek konusunda kesinlikle tavsiyene uyacağım. zaten alışveriş şart oldu. esmer ekmek ve büroya kuru meyve süt yoğurt ve yeşilçay stoğu yapmam gerek.
sulu yemeklerin suyunu değil de tanelerini yemeye çalışıyorum. evimizde pırınç pilavından çok bulgur pilavı pişiyor ama tereyağlı ( tereyağı azaltığ sıvı yağ kullanmam lazım. zeytınyağıyla pılav nasıl olur fikrim yok :S
zeytını pek sevmem nadiren yerim . tahın pekmez de çok sevdiğim şeylerin başında geliyor ama yapacak bişey yok tahın gidecek pekmez kalacak

çayı şekersiz içiyorum . yeşil çayı sevmıyorum ama sallama olanlardan bir fincan içmem gerek. soda içerim bolca.
birde nette okumuştum. ılık sütün içine kahve karıştırıp şekersiz tükettiğimizde tokluk sağlıyuormuş

Evet Ebru Şallı'nın ilk CD si işini görür ilk etapta
ve sana tavsiyem lütfen çevrende birine güven ve bebeğini doyurduktan sonra bir saatliğine birine bırak ve o zamanı kendine harca..seni mutlu edecek birşey yap..spor gibi..
inan bana kendini çok daha iyi hissedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…