Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu akşam İzmir'den üniversite arkadaşım geldi, onunla buluşacağız..mönüde rakı+balık var
gerçi ben araba kullanacağım için sadece tek kadeh içeceğim, o yüzden kalorisine bakmıyorum bile

Rakı-balık beni kalbimden vurdun Ayşe :130: tek kadeh ama yine dikkatli ol bak madem araba süreceksin
bahsettiğin fotoğrafları da merak ettim şimdi fırsatını bulursan koy lütfen şimdiden iyi eğlenceler sana

rica ederim, bu grubun amacı bu, birbirimizi bilgilendirip doğru zayıflamak amacımız..
soda günde birden fazla içme, çünkü soda vücutta su tutar, bu da ödem yapar, bu da seni tartıda olduğundan fazla gösterir
valla ben 2 kaşık riviera zeytinyağı ile yapıyorum (zaten Egeliyiz, zeytinyağı çok severiz) bulgur pilavını, harika oluyor..sadece pirinç pilavını tereyağı ile yaparım, ama pirinç pilavı çok gereksiz olduğu ve kalorili olduğu için bizim evde pek pişmez..
eğer kabızlık sorunun olursa, işyeri için bir kutu sade activiaya 1 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırıp yiyebilirsin ara öğün olarak.aynı şekilde kuru kayısı, kuru incir, kuru erik, ceviz, badem, fındık taşınması kolay şeyler..
eğer tatlı krizin varsa ılık süte 1 çay kaşığı toz tarçın karıştırıp ara öğün yap, bir hafta sonra tatlı isteğin azalıyor..diyetisyenimin bana öğrettiği en güzel bilgi bu sanırım

aaaa Melike, belli olmaz belki buralara yolunuz düşer, beraber yaparız rakı+balık
ben tek kadehi yemeğin başında içiyorum, 3 saatten önce kalkılmadığı için restorandan, etkisi kalmıyor bir de gitmeden önce şekersiz türk kahvesi mutlaka içerim, benim ritüelimdir
deniz fotoğrafları mı acaba?onu mu diyorsun? dur birazdan koyayım..dün muhteşem bir gündü..spora gidemedim ama çok mutluydum..

Evettt deniz fotoğraflarııı
Naz senin için bikinili foto koyacağım ama sonra o fotoğrafı hemen kaldıracağım, haberin olsun Bu bikini senin hayalgücün için pes etmek yok!
Sonra "gördüm" yaz ki hemen kaldırayım

blogunamı koyucaksın canım yoksa face sayfanamı

edittttttttttttttttt

Eklentiler

• $IMG_6396.webp
    92 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_6406.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_6429.webp
    86,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_6430.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_6431.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_6432.webp
    101,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_6434.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Hiç belli olmaz evlenirsek eğer Antalya'da yaşamayı düşünüyoruz Plajda çektiklerini diyorum hani instagram'a koymuşsun blogta da koyarım belki demiştin bir ara koy diye demiştim işin varsa uğraştırmayayım şimdi sonra

Ben gördüm silebilirsin
denizin ortasındaki yerde olmak istiyorum şu an bugün hava kapalı burada yağmurlu falan Antalya'da denize giriliyor

Bu resimlerdeki kadın pazartesi günü 38 yaşınamı giricek.Hayatta inanmam hep palavra =)

Teşekkür ederim Ayşe sen orada güneş kumsal derken biz burada yağmur soğukla uğraşıyoruz

Valla grubumuza çok talep var Melike işi parayamı döksek napsak =)

Olabilir Naz hemen bir şeyler düşünmeye başlayalım
8. takım zayıflatır çok cool oldu

Son cümlede koptum Burcu sevin bence kalçadakileri vermek daha zor bir elma olarak sevinmelisin :) Ben armut tipliyim

İstanbul'dan sonra Antalya sana ilaç gibi gelecek Önceleri sıkılır, sonra da ayrılmak istemezsin..
Buralara gelirsen mutlaka görüşmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…