Hocam sizin branşınız ingilizcemiydi ?
Bu akşam İzmir'den üniversite arkadaşım geldi, onunla buluşacağız..mönüde rakı+balık var
gerçi ben araba kullanacağım için sadece tek kadeh içeceğim, o yüzden kalorisine bakmıyorum bile
ay çok sağol öneriler için.. ekmek konusunda kesinlikle tavsiyene uyacağım. zaten alışveriş şart oldu. esmer ekmek ve büroya kuru meyve süt yoğurt ve yeşilçay stoğu yapmam gerek.
sulu yemeklerin suyunu değil de tanelerini yemeye çalışıyorum. evimizde pırınç pilavından çok bulgur pilavı pişiyor ama tereyağlı( tereyağı azaltığ sıvı yağ kullanmam lazım. zeytınyağıyla pılav nasıl olur fikrim yok :S
zeytını pek sevmem nadiren yerim . tahın pekmez de çok sevdiğim şeylerin başında geliyor ama yapacak bişey yok tahın gidecek pekmez kalacak
çayı şekersiz içiyorum . yeşil çayı sevmıyorum ama sallama olanlardan bir fincan içmem gerek. soda içerim bolca.
birde nette okumuştum. ılık sütün içine kahve karıştırıp şekersiz tükettiğimizde tokluk sağlıyuormuş
Rakı-balık beni kalbimden vurdun Ayşe :130: tek kadeh ama yine dikkatli ol bak madem araba süreceksin
bahsettiğin fotoğrafları da merak ettim şimdi fırsatını bulursan koy lütfen şimdiden iyi eğlenceler sana
Evettt deniz fotoğraflarııı
Naz senin için bikinili foto koyacağım ama sonra o fotoğrafı hemen kaldıracağım, haberin olsunBu bikini senin hayalgücün için pes etmek yok!
Sonra "gördüm" yaz ki hemen kaldırayım
blogunamı koyucaksın canım yoksa face sayfanamı
aaaa Melike, belli olmaz belki buralara yolunuz düşer, beraber yaparız rakı+balık
ben tek kadehi yemeğin başında içiyorum, 3 saatten önce kalkılmadığı için restorandan, etkisi kalmıyorbir de gitmeden önce şekersiz türk kahvesi mutlaka içerim, benim ritüelimdir
deniz fotoğrafları mı acaba?onu mu diyorsun? dur birazdan koyayım..dün muhteşem bir gündü..spora gidemedim ama çok mutluydum..
Valla grubumuza çok talep var Melike işi parayamı döksek napsak =)
En yaygın 2 kilo alma tipi 2 türdür.Erkekler %100 oranda neredeyse elma tipi kilo alırlar yani yağ göbekte toplanır.Türk kadınıda %70 oranda armut tipi kilo alır.Yani kalçada birikir yağlar.
Annen elma tipi kilo alıyorsa çok büyük olasılıkla sende öğle alıcaksın.Sonuçta babanda elma tipi alıyor.Ordan armutun çıkması biraz zor =)
Hiç belli olmaz evlenirsek eğer Antalya'da yaşamayı düşünüyoruzPlajda çektiklerini diyorum hani instagram'a koymuşsun blogta da koyarım belki demiştin bir ara koy diye demiştim işin varsa uğraştırmayayım şimdi sonra
Ben gördümsilebilirsin
denizin ortasındaki yerde olmak istiyorum şu anbugün hava kapalı burada yağmurlu falan Antalya'da denize giriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?