Eki Görüntüle 515371
Kızlar günde 100 gr hamsi yemeye karar verdim.
Hem dolapta bozulmuyor haftada 1 kilo kızartıp kılcığını ayıklayıp dolaba atıcam.Kapaklı birşeyede koydummu kokusuda çıkmaz.Mis gibi protein kaynağı ton balığına dünya para vermekten daha iyidir diye düşünüyorum.
tamam canım..
yalnız ben cuma yarışmaları konusu hakkında fransız olduğum için bu konuyu buldum ki http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/154953-cuma-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-10.html beni aşar,benim için katı sayılabilecek kurallar var, uygulamayıp bir de diskalifiye falan olurum Allah muhafaza, o yüzden düşündüm ki en iyisi arada bir gelip merhaba derim size.. çünkü her gün giremem , mesaj sayım az olur vs vs..
3 kg kadar kaldı çünkü revize hedefime..
süpersin :) kaydettim :)
tamamdır anladım canım sağol
hoşbulduk beste. genç öğretmen ha ne güzell ne öğretmenisin?
evet çok ttalı bir oğlum var normalde ama şuan diş çıkarma döneminde 3. dişimiz çıktı onun sıkıntısıyla biraz huysuzuz
saçmalamaaa, biz gelir kontrol ederiz seni
ya da ben kilo koruma amaçlı takılırım bur'da
ben de bugunun menüsüü yazayım yarın sabah güncellerim
sabah 7.30 da: 3 dilim ekmekle birlikte biraz peynir- 2 dilim domates- 2 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez yedim. 2 bardak şekersiz çay içtim
öğlen büroda saat 13.00 de 1 kase tavuk suyuna çorba ve yanında 3 dilim ekmek yedim. ekmeği azaltmam gerek
az önce yani 15.40 da 8-10 tane leblebi attım ağzıma.
içtiğim su miktarı malesef 7-8 bardak ancak olmuştur . suyu da arttırmam gerek. başka da bişey yemedim
akşam ne yeriim bilmıyorum oğluma bağlı :)
sabahları oğlumu anneme bırakıyorum kahvaltıları da orda yapıyorum. eşim kahvaltı yapmıyor malesef uyumayı terciih ediyor işyerınde atıştırıyor.
öğlenleri büroda yıyoruz ara sıra dışarıda halledıyoruz ev yemekleri yapan yerlerde. dışarı çıknca sorun olmuyor ama büroya isteyebileceğimiz şeyler kısıtlı.. pıde lahmacun döner tantunı gibi bolca kılo yapan şeyler.. en masum altarnetıfımız çorba. evden getirmeyı denedim ama bırı yer bırı bakar olmuyor malesef..
akşamları da eğer eşim mesaiye kalmamışsa o yağızla ilgileniyor ben yemek yapıyorum. dolayısıyla sorun olmuyor. ama eğer eşim geç gelecekse ki son zamanalrda genelde geç gelıyor o zaman yağız yemek yapmama izin vermıyor. zaten bende sadece akşamları birlikte vakit geçirdiğimiz için onun zamanında çalmak istemıyorum. mecburen onun uyumasını beklıyorum yemek yapmak için. bu da yemek saatını aksatıyor.
bak bu tamamen beynimize verdiğimiz mesajdan kaynaklanıyor!
vereceğiz Pınarcım, bir de hedefe az kaldı, o da etkiliyor, yavaşlıyor iyice..
ama incecik olduğunu hayal et, ki hepimiz öyle olacağız
edittttttttttttttttt
bu arada ben akşam muhtemelen eve geç gelirim, yazamam..
şu ana kadar yediklerimi yazayım
sabah aç karnına 2 bardak ılık su
2 dilim bol tahıllı ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salayalık, biber
kuşluk
1 taze, mor erik
1 dilim armut
öğlen
dışarıda olduğum için bunları bulabildim
1 paket etiform karışık meyveli (162 kaloriymiş)
2 bardak kola zero
ikindi
3 kuru kayısı
2 ceviz
1 kuru incir
akşam
muhtemelen balık ızgara
1 kadeh rakı
2 dilim ekmek
bol salata
biraz meze yerim..
sporumu bildirmiştim Naz zaten..
Kızlar takım olarak 2. olmuşuz bireysel dereceler yok henüz yanlış hesaplamadıysam bizden birisi 3. olacakbence 50 mesaj iyi fikir pamuk eller klavyeye
naz bebeğim3. Olmuşsun Tebrik ederim kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-67.html
İyi akşamlar kızlar ben geldimmm daha doğrusu biz geldikkkkk SÜPRÜSSSS
Allah allah Dilek hayırlı olsun.Bence süper bir anne olucaksın.Allah analı babalı büyütsün ya çok sevindim.
Nasılsın iyimisin bu arada
Teşekkür ederimmmm canım öptüm seni
Hafiften midem bulanmaya başladı ama yinede iştahım yerinde maşallah onun haricinde iyiyim çok şükür :)
Sen nasılsın diyetisyenine devam ediyor musun?
Şu alttaki şey çok güzelmiş çok hoşuma gitti =)
Evet devam ediyorum iyiyim bende sağol.
Ya ben çok meraklıyımdır Dilek katlanıver artık bebeğin cinsiyeti bellimi 6 haftalık henüz ama belli olabiliyormu.
ayy çizelgeni yeni gördüm bende 80lere inmişsin çok sevindim :)
Bende pek anlamam ama daha çok var heralde
Ooo az kalmış ne güzel ben de o yüzden dedim canım hani takım içi listeye alırım diye her cuma gel kilonu yaz yeter hem sana biraz motive olur diye az kalmış zaten tanıdık sayılırsın :) Biz buradayız muhabbete bekleriz
Mesaj sayıları(6 günü birden yazıyorum)
busra3301:23/5/5/6/12/8
eloisee:17/15/7/2/17/9
mogan:5/10/6/7/-/5
pinibo:izin/16/10/19/10/15
sdnll: 6
symrne:42/20/15/33/19/21
umutlayasasen:-/-/-/13/-/-
yilike:21/5/26/16/24/19
zazaa:40/27/14/21/-
Mesajlar güzel gidiyor kızlar Sude bu hafta İzmire gittiği ve okula alışmaya çalıştığı için böyle oldu sanırım arada 1 gün eksik bildirenler var gözden kaçmış olabilirmaşallah takımımıza
ben kimya mühendisliği bölümündeyim yüksek lisanstayım öğrenciliğe devam :)
canım ben o zaman mesaj sayısı falan yazmayayım cumaları da bildirimimi buraya yapayım..
memnun oldum..
adım şebnem.. 31 yaşındayım .. 78den indim 58,5 hayal gibiydi 55e revize ettim hedefimi.. emzirirken çok kilo almıştım.. sonra gün aşırı leslie ile ve düzenli beslenmeyle verdim tabii sena ablanın ve o topicten arkadaşların da desteği oldu..
kendimi detaylı anlatırım sonra da eşim laptopu istiyor spor (leslie) yapmak için..
sonra görüşürüz yine..
bildirimim:
başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58 kg
bu hafta:58.5 kg
gelen: 500 gr
toplam giden : 19.5 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36-38
herkese iyi akşamlar sonradan bol bol yazarım merak etmeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?