Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim burada tanıdığım çocuk sahibi ablalarım var hepsi malesef bu konularda çok zorlanıyorlar ama başaranlarda var.Bence yapabilirsin Büşra.

Gece geç saatte yeniliyorsa en mantıklı şey protein almak.Karbonhidrat alındığında onu enerjiye çeviremiceksin ve yağ olarak depolanıcak vücutta.Geç yemeniz gereken günlerde protein ağırlıklı beslenme uygula derim ben.

Bugün aldığımız 2. bebek haberi Allah analı babalı büyütsün ne çok sevinmiştir ablan

Teyze hanım =)
Menün güzel bir sıkıntı yok bana göre

Hangi şehirdesin? Ben istanbuldayım ailemde burada
öğrencilik güzel ama bu son senem çalışmaya başlayacağım inşallah

Hangi çalışana sorsan üniversite yıllarını özlediği söyler bence son yılını çok güzel geçir Melike

Olur o kadar bende bugün browni yedim ama bir daha ki cumaya kadar yemeyeceğim
Menün, sporun güzel olmuş Ebru Şallı'nın platesi hangi kanaldaydı bulamadım netten
Buldum beyaz tv'deymiş

Kaptanım platesmi yapıcaksın ?

Bende yatıyorum iyi geceler

Ayşe görev tamam bu arada fotoraflar artık görünmez hayatta =)

Mesaj sayım 86

herkese günaydın..
benim oğlan erkenci sağolsun , 7.30da kalktı..

ayşe ile doğum sonrası kilo verme topiğinden beri tanışıyoruz,facede de ekledik birbirimizi, pek güzel bir arkadaşlığımız var,ayşe candır can.
sağol melike, ben 18 ayda verdim en çok da sporla..
bayram öncesi bursaya gittik sonra bayram sonrası da tatili uzattık orada beslenme düzeni - spor hak getireydi anne yemeklerinden tabii ki , istanbula dönünce de 2-3 haftadır aynı rehavet devam etti , sonuç mu?göbüş!şimdi de sporla vereceğim inşallah..
gerçi herkes çok kilo vermişsin yeter diyor ama ben sıkılaşmak istiyorum..
leslie sansone walk away the pounds 3 mile çok seviyorum önce bir süre onu yapıp sonra walk away the abs ile göbek inceltmeyle devam ederim..
jillian yapsam aslında çok daha kısa sürede şekillenirim ama jillian çok kasıyor beni , bel fıtığı başlangıcı da vardı bende , zorluyor..
neyse leslie güzel , ona devam ederim , en son da pilatesle sıkılaştım mı olur biter işte..

Hoş geldin Şebnem ben Naz 19 yaşındayım

merhaba naz,hoşbulduk!
ne güzel bu grup genç,dinamik maşallah

anneciğim var sağolsun ama zaten tüm gün bakıyor bir de akşamları ük olmak istemıyorum
soda ve tarçınlı süt tavsiyelerine uyacağım. kuru meyve ve badem fındık ceviz 3lüsü benim vazgeçilmezim zaten

elma dedikçe gülesim geliyo :)

wawww öğle öğünündeki kola dışında hiçbir pürüz yok.. süpersin menülerinden kopya çekmem gerekecek sanırım

sabah içtim 1 bardak ılık su ama işe yarar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…