ben de bugunun menüsüü yazayım yarın sabah güncellerim
sabah 7.30 da: 3 dilim ekmekle birlikte biraz peynir- 2 dilim domates- 2 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez yedim. 2 bardak şekersiz çay içtim
öğlen büroda saat 13.00 de 1 kase tavuk suyuna çorba ve yanında 3 dilim ekmek yedim. ekmeği azaltmam gerek
az önce yani 15.40 da 8-10 tane leblebi attım ağzıma.
içtiğim su miktarı malesef 7-8 bardak ancak olmuştur . suyu da arttırmam gerek. başka da bişey yemedim
akşam ne yeriim bilmıyorum oğluma bağlı :)
sabahları oğlumu anneme bırakıyorum kahvaltıları da orda yapıyorum. eşim kahvaltı yapmıyor malesef uyumayı terciih ediyor işyerınde atıştırıyor.
öğlenleri büroda yıyoruz ara sıra dışarıda halledıyoruz ev yemekleri yapan yerlerde. dışarı çıknca sorun olmuyor ama büroya isteyebileceğimiz şeyler kısıtlı.. pıde lahmacun döner tantunı gibi bolca kılo yapan şeyler.. en masum altarnetıfımız çorba. evden getirmeyı denedim ama bırı yer bırı bakar olmuyor malesef..
akşamları da eğer eşim mesaiye kalmamışsa o yağızla ilgileniyor ben yemek yapıyorum. dolayısıyla sorun olmuyor. ama eğer eşim geç gelecekse ki son zamanalrda genelde geç gelıyor o zaman yağız yemek yapmama izin vermıyor. zaten bende sadece akşamları birlikte vakit geçirdiğimiz için onun zamanında çalmak istemıyorum. mecburen onun uyumasını beklıyorum yemek yapmak için. bu da yemek saatını aksatıyor.
kızlar meraba bugun ınanılmaz yogun bı gun gecırdımm başım cok agrıyorr.bu aradaa ablam hamıle oldugunu ogrendı 1 yıl suren tedavının ardından beklenen bebek yola cıkmıs fazla mutluyum sızlerle paylasayım ddm :) menümü yazp uyuycm hemen.simdiden iyi geceler herkese.
sabah 2 ince dilim kepek ekmek peynir domates salatalık ve sekrsz cay
kayısılı çay
yarım tane tavuklu bı dürüm gibi bişe ince ekmekli
elma
1 kase mercimek corbası
3 catal kadar kremalı kek
biraz oncede bi kaç shot tekila içtim kalorisi ne kadar bi fikrim yok ama shot sonucta dıye dert etmedim :)
herkese iyi geceler
kızlar meraba bugun ınanılmaz yogun bı gun gecırdımm başım cok agrıyorr.bu aradaa ablam hamıle oldugunu ogrendı 1 yıl suren tedavının ardından beklenen bebek yola cıkmıs fazla mutluyum sızlerle paylasayım ddm :) menümü yazp uyuycm hemen.simdiden iyi geceler herkese.
sabah 2 ince dilim kepek ekmek peynir domates salatalık ve sekrsz cay
kayısılı çay
yarım tane tavuklu bı dürüm gibi bişe ince ekmekli
elma
1 kase mercimek corbası
3 catal kadar kremalı kek
biraz oncede bi kaç shot tekila içtim kalorisi ne kadar bi fikrim yok ama shot sonucta dıye dert etmedim :)
herkese iyi geceler
Hangi şehirdesin? Ben istanbuldayım ailemde burada
öğrencilik güzel ama bu son senemçalışmaya başlayacağım inşallah
Olur o kadar bende bugün browni yedim ama bir daha ki cumaya kadar yemeyeceğim
Menün, sporun güzel olmuşEbru Şallı'nın platesi hangi kanaldaydı bulamadım netten
Buldum beyaz tv'deymiş
hadi inşallah ben yaparımda oğlum bazen plates yaptırmıyooo
herkese iyi geceler
mesaj sayım 9
Mesaj sayım 30 uyku bastırdı herkese iyi geceler
Hangi çalışana sorsan üniversite yıllarını özlediği söyler bence son yılını çok güzel geçir Melike
Kaptanım platesmi yapıcaksın ?
Hangi şehirdesin? Ben istanbuldayım ailemde burada
öğrencilik güzel ama bu son senemçalışmaya başlayacağım inşallah
Tamam anlaştık takım kuralları senin için geçerli olmayacak listeye girmeden sadece bildirimde bulunursun Ayşe ile buradan mı tanışıyorsunuz?
Maşallah ne çok vermişsin sanırım son kilolar diye zor gidiyor
Hoş geldin Şebnem ben Naz 19 yaşındayım
anneciğim var sağolsun ama zaten tüm gün bakıyor bir de akşamları ük olmak istemıyorumEvet Ebru Şallı'nın ilk CD si işini görür ilk etapta
ve sana tavsiyem lütfen çevrende birine güven ve bebeğini doyurduktan sonra bir saatliğine birine bırak ve o zamanı kendine harca..seni mutlu edecek birşey yap..spor gibi..
inan bana kendini çok daha iyi hissedeceksin
soda ve tarçınlı süt tavsiyelerine uyacağım. kuru meyve ve badem fındık ceviz 3lüsü benim vazgeçilmezim zatenrica ederim, bu grubun amacı bu, birbirimizi bilgilendirip doğru zayıflamak amacımız..
soda günde birden fazla içme, çünkü soda vücutta su tutar, bu da ödem yapar, bu da seni tartıda olduğundan fazla gösterir
valla ben 2 kaşık riviera zeytinyağı ile yapıyorum (zaten Egeliyiz, zeytinyağı çok severiz) bulgur pilavını, harika oluyor..sadece pirinç pilavını tereyağı ile yaparım, ama pirinç pilavı çok gereksiz olduğu ve kalorili olduğu için bizim evde pek pişmez..
eğer kabızlık sorunun olursa, işyeri için bir kutu sade activiaya 1 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırıp yiyebilirsin ara öğün olarak.aynı şekilde kuru kayısı, kuru incir, kuru erik, ceviz, badem, fındık taşınması kolay şeyler..
eğer tatlı krizin varsa ılık süte 1 çay kaşığı toz tarçın karıştırıp ara öğün yap, bir hafta sonra tatlı isteğin azalıyor..diyetisyenimin bana öğrettiği en güzel bilgi bu sanırım
Olabilir Nazhemen bir şeyler düşünmeye başlayalım
8. takımzayıflatır çok cool oldu
Son cümlede koptumBurcu sevin bence kalçadakileri vermek daha zor bir elma olarak sevinmelisin :) Ben armut tipliyim
bu arada ben akşam muhtemelen eve geç gelirim, yazamam..
şu ana kadar yediklerimi yazayım
sabah aç karnına 2 bardak ılık su
2 dilim bol tahıllı ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salayalık, biber
kuşluk
1 taze, mor erik
1 dilim armut
öğlen
dışarıda olduğum için bunları bulabildim
1 paket etiform karışık meyveli (162 kaloriymiş)
2 bardak kola zero
ikindi
3 kuru kayısı
2 ceviz
1 kuru incir
akşam
muhtemelen balık ızgara
1 kadeh rakı
2 dilim ekmek
bol salata
biraz meze yerim..
sporumu bildirmiştim Naz zaten..
menü süper :) bu arada sabah aç karnına 2 bardak ılık su çok yararlıymış bende uygulamaya çalışıyorum bide suyun içine limon sıkıp tüketin diyorlar çokta fark yaratcağını düşünmüyorum ne diyosunuz? limonun metabolizmayla alakası yoktur heralde..
iyiym sen nasılsınpsikolojik danışmanlık ve rehberlikte okuyorum sen ne işle ugraşıyorsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?