Kaptanım benim 64 tane yazdığım 1 gün vardı =)
ohh darısı başıma inşallahbende öğrenciliği bırakmayı düşünmüyorum şimdilik
herkese merhaba
bugünkü menüm
sabah lyumurta domates 5 zeytin peynir 2 dilim tam buğday ekmeği
ara 1 elma
öğle 1 çorba 1 dilim tam buğday ekmegi
ara 2bardak 5i birarada çay
akşam sebze yemeği salata çacık 2 dilim tam buğday ekmeği
ara oğlumun cipsinden 8 tanemalesef tutamadım kendimi
40dk plates 20 dk yürüyüş
herkese merhaba
bugünkü menüm
ara 1 elma
canım ben o zaman mesaj sayısı falan yazmayayım cumaları da bildirimimi buraya yapayım..
memnun oldum..
adım şebnem.. 31 yaşındayım .. 78den indim 58,5 hayal gibiydi 55e revize ettim hedefimi.. emzirirken çok kilo almıştım.. sonra gün aşırı leslie ile ve düzenli beslenmeyle verdim tabii sena ablanın ve o topicten arkadaşların da desteği oldu..
kendimi detaylı anlatırım sonra da eşim laptopu istiyor spor (leslie) yapmak için..
sonra görüşürüz yine..
bildirimim:
başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58 kg
bu hafta:58.5 kg
gelen: 500 gr
toplam giden : 19.5 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36-38
herkese iyi akşamlar sonradan bol bol yazarım merak etmeyinn
herkese merhaba
bugünkü menüm
ara 1 elma
Düzelttim Naz şimdi liste doğru
sanırım kıskançlığımdan bilinçaltım bana böyle yaptı görmedim 64'ü
İyi fikir Naz kılçığı zor ayıklanıyor yahu paran cebine kalır
bugünkü menüm
sabah
1 bardak su (aç karna)
közlenmiş patlıcanlı salata
az peynir, 2 zeytin
1,5 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
şekersiz çay
öğlen
1,5 kepçe sebzeli bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
az turşu
ara
çok ince dilim çikolatalı pasta ve yarım bardak kola (kendime ödül verdim)
akşam
1 kepçe şeker fasülye
1 kepçe bulgur pilavı
salata
bol su içiyorum
yarım saat yürüyüş yaptım ve birazdan leslie yapmayı düşünüyorum :)
Merhaba mesaj sayısı sorun olmayacaksa takım listesine alalım demiştim ya istersen takım içinde de kalabilirsin mesaj saymak zorunda kalmadan ben sana kurallarımızı yazayım hemenİsmini öğrenebilir miyim malum burada uzun kalacağız ben 23 yaşındayım öğrenciyim istanbulda yaşıyorum maksat muhabbet olsun :)
1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.
2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz. Takımımızda bir spor listesi hazırladık her gün menümüzün altına kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz ve zazaa(Naz) Cuma günleri listemizi yayınlıyor.120 dakikanın altında kesinlikle kalmıyoruz yoksa spor cezası gelebilir.
3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 5 mesaj yazıyoruz. Yazdığımız son mesajda o gün kaç tane olduğunu mutlaka belirtiyoruz ve ertesi günü sıra kimdeyse o, mesaj sayıları listesini hazırlıyor. Takım kaptanı olarak ben bu mesaj sayılarını kaydediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın en çok dikkat etmesi gereken konu mesaj sayılarıdır. Çünkü takıma alınıp alınmamayı bu belirler.
4)Cuma günleri 13.00e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma Zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.
Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor.Bu süreçte takım içi listede kalıyorsunuz.
Eğer kabul ediyorum dersen başlangıç ve hedef kilonu yaz kaydedeyim
Menüm
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta-tuzsuz zeytin- peynir(hain üçlüyü birarada yedimyedikten sonra farkettim)
öğle: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 tabak barbunya
ara: şekersiz nescafe, browni
ara: 5 badem, 3 kayısı
akşam: 1 tabak çorba, 3 kaşık kuskus, yoğurt, 1 küçük dilim börek
bugünü kendime ayırdım diyet menüsü olmadı bu farkındayım yarın devam edeceğim
ya ablamla bilgisayarı paylaşamıyoruzsaat belirleyeceğim yakında şu şu saatler benim sonra senin diye yarın evde olmayacak mesaj sayılarını yarın yayınlarım
ah Naz senin moralini bozmak istemedim, bikini dopingi yapmak istedim
iltifatın için çok teşekkürler!
valla kaç yaşına gireceğim bilmiyorum ama 1975 doğumluyum :44:uzun süre önce hesaplamayı bıraktım ben, yaşın önemi yok zira..
bu hafta ben de evde çemen yapacağımmm, bayılırım..kış için..
biz biber salçası, domates salçası, zeytinyağı, ceviz ve baharat ile yapıyoruz..
ama bu sene Aydın'lı bir arkadaşımdan öğreneceğim, içine közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber de koyacağım
Naz sen zaten güzel kilo kaybediyorsun, 3 günde 5 kilo verirsin artık
Sıdıka bu hafta 1. liği sen al sporda geç Ayşeyi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?