Eki Görüntüle 515371
Kızlar günde 100 gr hamsi yemeye karar verdim.
Hem dolapta bozulmuyor haftada 1 kilo kızartıp kılcığını ayıklayıp dolaba atıcam.Kapaklı birşeyede koydummu kokusuda çıkmaz.Mis gibi protein kaynağı ton balığına dünya para vermekten daha iyidir diye düşünüyorum.[/QUOT
bende palamut aldım yarın için. balık sezonu açıldı bol bol balık yeriz artık. bende fazl fazla alıp dolaba koyacam. ama ben pişirmeden atıyorum buzluğa pişirerek hiç denememiştim.
bu arada her gun hmsi yersen sıkılmazmısın?
Menüm
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta-tuzsuz zeytin- peynir(hain üçlüyü birarada yedimyedikten sonra farkettim)
öğle: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 tabak barbunya
ara: şekersiz nescafe, browni
ara: 5 badem, 3 kayısı
akşam: 1 tabak çorba, 3 kaşık kuskus, yoğurt, 1 küçük dilim börek
bugünü kendime ayırdım diyet menüsü olmadı bu farkındayım yarın devam edeceğim
ya ablamla bilgisayarı paylaşamıyoruzsaat belirleyeceğim yakında şu şu saatler benim sonra senin diye yarın evde olmayacak mesaj sayılarını yarın yayınlarım
Naz bebeğim3. olmuşsun tebrik ederim kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-67.html
ingilizce öğretmeniyim Burcucum, kolay gelsin sana da oğluşunla :)
canım kendin de farkındasın ekmeği fazla kaçırmışsın, öncelikle tam tahıllı ya da tam buğday ekmeği yemelisin ve dilim sayısını azaltmalısın..çalışırken yemek problem olabiliyor haklısın çorbaya devam et ve ekmek yerine imkanın olursa salata tercih et
bugünkü menüm
sabah
1 bardak su (aç karna)
közlenmiş patlıcanlı salata
az peynir, 2 zeytin
1,5 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
şekersiz çay
öğlen
1,5 kepçe sebzeli bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
az turşu
ara
çok ince dilim çikolatalı pasta ve yarım bardak kola (kendime ödül verdim)
akşam
1 kepçe şeker fasülye
1 kepçe bulgur pilavı
salata
bol su içiyorum
yarım saat yürüyüş yaptım ve birazdan leslie yapmayı düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 515371
Kızlar günde 100 gr hamsi yemeye karar verdim.
Hem dolapta bozulmuyor haftada 1 kilo kızartıp kılcığını ayıklayıp dolaba atıcam.Kapaklı birşeyede koydummu kokusuda çıkmaz.Mis gibi protein kaynağı ton balığına dünya para vermekten daha iyidir diye düşünüyorum.[/QUOT
bende palamut aldım yarın için. balık sezonu açıldı bol bol balık yeriz artık. bende fazl fazla alıp dolaba koyacam. ama ben pişirmeden atıyorum buzluğa pişirerek hiç denememiştim.
bu arada her gun hmsi yersen sıkılmazmısın?
Çok uzun zamandır yarım haftanın 3-4 günü yarım kilo tavuk yiyorum ve hala bıkmadım
Hamsidende bıkıcağımı sanmıyorum
canım ben o zaman mesaj sayısı falan yazmayayım cumaları da bildirimimi buraya yapayım..
memnun oldum..
adım şebnem.. 31 yaşındayım .. 78den indim 58,5 hayal gibiydi 55e revize ettim hedefimi.. emzirirken çok kilo almıştım.. sonra gün aşırı leslie ile ve düzenli beslenmeyle verdim tabii sena ablanın ve o topicten arkadaşların da desteği oldu..
kendimi detaylı anlatırım sonra da eşim laptopu istiyor spor (leslie) yapmak için..
sonra görüşürüz yine..
bildirimim:
başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58 kg
bu hafta:58.5 kg
gelen: 500 gr
toplam giden : 19.5 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36-38
herkese iyi akşamlar sonradan bol bol yazarım merak etmeyinn
bence gayet güzel spor da harıkaherkese merhaba
bugünkü menüm
sabah lyumurta domates 5 zeytin peynir 2 dilim tam buğday ekmeği
ara 1 elma
öğle 1 çorba 1 dilim tam buğday ekmegi
ara 2bardak 5i birarada çay
akşam sebze yemeği salata çacık 2 dilim tam buğday ekmeği
ara oğlumun cipsinden 8 tanemalesef tutamadım kendimi
40dk plates 20 dk yürüyüş
cla nedir?Kızlar arkadaşım CLA sipariş etti bakalım onu denek olarak kullanıcam etkisi olucakmı
Baktım oluyor l karnitin yerine cla kullanırım önümüzdeki ay aynı para 2 side.Gönül ister 2 sinide kullanmak ama karşılıyamam bu sefer fiyatını.
ablanın bebeği hayırlı olsun :)kızlar meraba bugun ınanılmaz yogun bı gun gecırdımm başım cok agrıyorr.bu aradaa ablam hamıle oldugunu ogrendı 1 yıl suren tedavının ardından beklenen bebek yola cıkmıs fazla mutluyum sızlerle paylasayım ddm :) menümü yazp uyuycm hemen.simdiden iyi geceler herkese.
sabah 2 ince dilim kepek ekmek peynir domates salatalık ve sekrsz cay
kayısılı çay
yarım tane tavuklu bı dürüm gibi bişe ince ekmekli
elma
1 kase mercimek corbası
3 catal kadar kremalı kek
biraz oncede bi kaç shot tekila içtim kalorisi ne kadar bi fikrim yok ama shot sonucta dıye dert etmedim :)
herkese iyi geceler
Benim burada tanıdığım çocuk sahibi ablalarım var hepsi malesef bu konularda çok zorlanıyorlar ama başaranlarda var.Bence yapabilirsin Büşra.
Gece geç saatte yeniliyorsa en mantıklı şey protein almak.Karbonhidrat alındığında onu enerjiye çeviremiceksin ve yağ olarak depolanıcak vücutta.Geç yemeniz gereken günlerde protein ağırlıklı beslenme uygula derim ben.
canım ben o zaman mesaj sayısı falan yazmayayım cumaları da bildirimimi buraya yapayım..
memnun oldum..
adım şebnem.. 31 yaşındayım .. 78den indim 58,5 hayal gibiydi 55e revize ettim hedefimi.. emzirirken çok kilo almıştım.. sonra gün aşırı leslie ile ve düzenli beslenmeyle verdim tabii sena ablanın ve o topicten arkadaşların da desteği oldu..
kendimi detaylı anlatırım sonra da eşim laptopu istiyor spor (leslie) yapmak için..
sonra görüşürüz yine..
bildirimim:
başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58 kg
bu hafta:58.5 kg
gelen: 500 gr
toplam giden : 19.5 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36-38
herkese iyi akşamlar sonradan bol bol yazarım merak etmeyinn
Bugün aldığımız 2. bebek haberiAllah analı babalı büyütsün ne çok sevinmiştir ablan
Teyze hanım =)
Menün güzel bir sıkıntı yok bana göre
ablanın bebeği hayırlı olsun :)
cook tesekkur ederım canım :)
teyze hanım1 yasında bi yegenım var bu 2. teyzelıgım olck ınsallah :) dün biraz fazla kaçrdım gbi menüyü ya.bide soyle bişe var ben eskiden bu yedıklerımle doymazdım artık doyuyorum sanırım ondan bu hisse kapılıyorum :) ha naz bide ne sorcam sna simdi benim günlük kalori ihtiyacım 2230 falanmıs siteden hesapladm oyle bıseler dıyor.ben hergun kac kalori alırsam haftada bir kilo verebılırım :)
teyze hanım1 yasında bi yegenım var bu 2. teyzelıgım olck ınsallah :) dün biraz fazla kaçrdım gbi menüyü ya.bide soyle bişe var ben eskiden bu yedıklerımle doymazdım artık doyuyorum sanırım ondan bu hisse kapılıyorum :) ha naz bide ne sorcam sna simdi benim günlük kalori ihtiyacım 2230 falanmıs siteden hesapladm oyle bıseler dıyor.ben hergun kac kalori alırsam haftada bir kilo verebılırım :)
kaptan başlangıç kilomu yazmayı unuttum.
sabah aç karnına ince pijamalarla 62,9 geldim. kıyafetlerle 64 çıkıyordum zaten
hedefim 55 .nisana kadar kılolarımdan kurtulmayı umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?