Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hımm kaptannn hem kuskus hem börek aynı anda :)
browni güzelmiydi bari hımmm ?
birde neden yumurta peynir zeytin hain üçlü oluyor?

evet farkındayım hatalarımın. önce bürodakı çekmecemi ve evimin mutfağını diyete uygun hale getirmeliyım. bugun halledecem alışveriş işini inşallah :)

süper olmuş menü. ödül de süper tabi :)

merhaba şebnem bende burcu. ben emziremedim çok fazla. işe başlayınca bıraktı malesef. dolayısıyla sütüm de azaldı. şuan ek gıda ve mamayla devam ediyoruz. benimde doğumdan kalma kılolarım var. umarım senın gibi güzel kılo verebilirim

bence gayet güzel spor da harıka
cla nedir?

ablanın bebeği hayırlı olsun :)

bence de yapabilirm :) genelde sebze yemekleri pişiyor evde ama nasıl ayarlarım bilmıyorum. ben pek et sevmiyorum. helekı etlı yemeklerı hiç sevmıyorum. bence et ayrıca pişirilip yenmeli.

güneydın herkeze...

diyetimin ilk günü.
dün akşam 6 buçukta yedik yemeği 1 seris kaşığı patates yemeği 1 dilim ekmek.

yemekten önce bir muffin yedim son kalmıştı yedim bitti. artık beynimi meşgul edemez :) artık yapmam . yapmazsam da yıyemem :)

sabah 7.30 da 2 dilim ekmekle birlikte peynir zeytın domates ve 2 bardak şekersiz çay

ara öğün için henüz büroya bişey alamadım

ama dün akşam yemekten sonra tempolu 15 dk yürüdüm annemlere gittim oğlumu almaya. dönüşte arabayla geldik.

bugun de öğlene kadar çalışıyorum. çıkışta oğlumu almaya gidecem dönüşte de parklardan geze geze yürüyerek dönecez eve.

hoşgeldiiiin ne guzel kilo vermişsin insallah ıstedgn kıloyada ulasırsın :)

kaptan başlangıç kilomu yazmayı unuttum.
sabah aç karnına ince pijamalarla 62,9 geldim. kıyafetlerle 64 çıkıyordum zaten
hedefim 55 .nisana kadar kılolarımdan kurtulmayı umut ediyorum

Teyze hanım =)
Menün güzel bir sıkıntı yok bana göre

teyze hanım 1 yasında bi yegenım var bu 2. teyzelıgım olck ınsallah :) dün biraz fazla kaçrdım gbi menüyü ya.bide soyle bişe var ben eskiden bu yedıklerımle doymazdım artık doyuyorum sanırım ondan bu hisse kapılıyorum :) ha naz bide ne sorcam sna simdi benim günlük kalori ihtiyacım 2230 falanmıs siteden hesapladm oyle bıseler dıyor.ben hergun kac kalori alırsam haftada bir kilo verebılırım :)

2230 u tam doğru olarak kabul edersek günlük 1230 kalori alman lazım

1 kilo yağ 7000 küsür kalori
Yani günde 1000 kalori haftada 1 kilo

Mesela ben haftada 3 gün spor yapıyorum.Spor yaptığım günler 2000-2300 yapmadığım günler 1500 alıyorum.Gerçi benim kilom 90.
1 kg yağ günde 4 kcal enerji yakar.Yani 60 kilo birine göre ben 120 kcal daha fazla yakıyorum günde.Ama spor yaparken 60 kilo birine göre neredeyse 2 kat enerji harcıyorumdur.

Canım doymanın 2 sebebi var.

1.miden küçülüyor...
2.metabolizman yavaşlıyor.Vücut enerji açığı ortaya çıktığı zaman bazı hormonlar salgılıyor bu hormonlar sana açlık hissi getiriyor.Ama metabolizman yavaşladıkça aldığın enerji vücut için yeterli oluyor yada fazla bir açık olmadığı için okadar hormon salgılamıyor ve fazla aç hissetmiyorsun ve az yiyerek doyabiliyorsun.

O yüzden rejime yeni başlayan biri 2-3 ay rejim yapan birine göre inanılmaz bir zorluk çeker...Tabi ilk haftalar su attığı için vücut tartıda fazla vermiş gözükülür ve insan bu zorluğa deyiyor diye düşünür

kaptan başlangıç kilomu yazmayı unuttum.
sabah aç karnına ince pijamalarla 62,9 geldim. kıyafetlerle 64 çıkıyordum zaten
hedefim 55 .nisana kadar kılolarımdan kurtulmayı umut ediyorum

Ne güzel Burcuya çok istiyorum bende 60 ları görmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…